To jakis zart!!! (7) Obsluga Bobo Raju to jakis zart. Gdzie ten raj? W hurtowni b.... Towar tak... Agnieszka Bardzo dobra księgarnia! (1) Kupuję tam coś od czasu do czasu i bardzo polecam! Jak na takie maleństwo -... asia Polecam! Renowacja antyków i nietypowe naprawy!!! (1) Doskonała jakość obsługi, naprawiono mi rzecz której nigdzie indziej nie... Anna
Polecam (1) doświadczenie i profesjonalizm .polecam zakupy w SAiK, www.sopocki.osdw.pl Sopocianin Fatalna obsługa klienta przez kasjerke (1) Mam zastrzeżenia tylko do jednej Pani kasjerki, chcącej zbawić świat -... zdegustowany obsługą Ceny z kosmosu! (1) Ceny z kosmosu... Skoroszyty po 2 PLN sztuka... Gdzie w innych sklepach za 6... Marti Super Sklep (1) Polecam zdecydowanie, pod każdym względem! Cena bardzo atrakcyjna, bardzo... Marek LIDL-SOPOT (3) Czy ktos bedzie tam zatrudniony? Pytam ,bo dzis wyslalam CV. Jakie warunki i... Kasia gorąco polecam!!! (1) Kilka dni temu zawitałam do sklepu Mama i ja przy Grunwaldzkiej. Jak tylko... Dorota WIELKI POZYTYW (1) Niedawno miałam przyjemność być w sklepie "Mama i ja" w Gdańsku, w celu... Magda wykładowca na kursie (1) Jestem własnie po kursie na którym jednym z wykładowców była włascicielka... Beata Szarafin rzetelna firma, (1) szeroki asortyment, krótki czas oczekiwania, a co najważniejsze, bardzo... przemo Polecam (2) W sklepie tym kupujemy sukcesywnie wszystkie potrzebne nam AGD. Ceny... Danka :) (1) Cieszę się,że doczekaliśmy się salonu w Gdańsku.Mam pokrewne zdanie niestety... Ola Świetny sklep! (1) Gorąco polecam, jestem stałym klientem.Super zgrany zespół pracowników,... Mirabelka r - opinia (1) Obsługa w Waszym sklepie,to wzór do którego inni handlowcy powinni dążyć.Za... r klient - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Dobre wina w dobrej cenie. POLECAM! klient potraktowano mnie jak złodzieja, jestem zbulwersowana, zszokowana i domagam się przeprosin (4) W niedzielę 17 sierpnia o godz. 12,10 kupowałam aparat telefoniczny. Przy... Wanda Polecam (1) Polecam Bio Piekarnię Ziarno, a w szczególności Pana sprzedawcę Piotra.... Piotrek z Gdyni super miejsce (2) bardzo duża powierzchnia, olbrzymia liczba perełek na wagę, niskie ceny,... Znawczyni