fatalnie (1) W salonie byłam już parę razy. Czas oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji... Ola Moje ulubione ciastka (1) Nie jestem mieszkanką Trójmiasta, ale zajeżdżam tu właśnie ze względu na... Adriana Wyśmienity sklep (1) Rewelacyjne,świeże produkty. Bardzo przystępne ceny na każdą kieszeń. Jedyny... Viver
DUSZNO I GORĄCO (1) Galeria jest bardzo przytulna chociaż mało firmowych sklepów-jednak ogromna... Katarzyna Godne polecenia! (1) Nie należę do osób, które namiętnie spożywają alkohol, ale czasem lubię napić... Don Mateo Super (2) W Almie można kupić produkty niedostępne w Polsce w żadnym innym sklepie ani... Sylwia Leniwa obsługa że aż "żal d..ę ściska" (1) Na przykładzie działu z dywanami i wykładzinami. Uprzejmie zapytałem panią... Michał Czajkowski Gorąco polecam! (1) Jestesmy bardzo zadwoleni z obsługi, profesjonalne podejście do tematu. Duży... Łucja mile zaskoczony (1) 7go sierpnia telefon zostal oddany w media markt do naprawy gwarancyjnej... bobi Pomyłka w napisie na torcie (1) Otrzymałam w efekcie tort na inną okazję niż zamawiałam. Jak dla mnie żenada Mamuska Profesjonalne podejście do Klienta i jego potrzeb (1) Faktycznie 20 lat doświadczenia w CB i tel. komórkowej odzwierciedlane jest w... Tomek Klifomaniak - opinia (2) Cieszę się że Klif się powiększy. Tylko mam obawy co do jakości sklepów kiedy... Klifomaniak Popsuło się bardzo! Kupiłem ostatni raz. (1) Prawie na każdą imprezkę kupowałem ciasta w Stefance... Poprzednio z pół roku... Tomasz W. Uwielbiam! (2) Uwielbiam Biedronkę za przystępne ceny, miłą obsługę, za promocje i za... Justyna Tanio, szybko, fachowo (1) ePapierosy pale od 1,5 roku. Zaopatrywalem sie w paru trojmiejskich sklepach... Bastion super:) (1) Muszę powiedziec że często się spotykam z ekspediętkami które nie mają nic do... Żaneta:) karolina - opinia (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony a przy okazji bardzo dobre ceny -- miła... karolina Rafał Kowalski - opinia (1) Miła obsługa, dużo taniej książki, ale ciasno Rafał Kowalski Podziękowanie :) (1) Cukiernię Stefankę znam od dziecka, na różne okazje kupowała w niej ciasta... M.M.S. super sklep (1) w końcu jakiś fajny sklep na Dąbrowie no i do tego te rewelacyjnie niskie... wojtek