Polecam (1) Polecam Bio Piekarnię Ziarno, a w szczególności Pana sprzedawcę Piotra.... Piotrek z Gdyni super miejsce (2) bardzo duża powierzchnia, olbrzymia liczba perełek na wagę, niskie ceny,... Znawczyni fachowo (2) Dzięki doskonałemu fachowcowi,który potrafił przedstawić i nakreślić mi swoją... Anna
dobra obsługa (1) Byłem dzisiaj w sklepie, kupić drobiazgi oraz koszulę meską....Pracownik Pan... Marek Polecam (1) Sklep zaopatrzony dobrze, obsługa bardzo sympatyczna. Robiłem małe zakupy do... Michał BEZKONKURENCYNI!! (1) Witam. Zawsze kupuje kwiaty w tej kwiaciarni.. Dojeżdżam z Gdańska specjalnie... Grzegorz Rewelwcja! (1) Jestem zachwycona! Długo szukałam kilku sztuk mebli, które podkreśliłyby... Juliana LEGO w dobrej cenie (1) Sprawna realizacja. Dobra cena. Pełna satysfakcja. Maciej Kapla mmmm, pycha! (1) Miałam okazję spróbować dopiero kilku produktów, ale miło mi się robi na samo... Softie Pięknie i oryginalnie!!! (1) Dziękuje za najpiekniejszy i wymarzony bukiet ślubny, jak również wszystkie... Agata Profesionalizm i jakość towarów i usług rzadko spotykana w naszym kraju. Gratulacje! (1) Od zawsze wiedziałem, że tak ważnych dla eksploatacji samochodu elementów jak... Artur Ziółkowski Godzina Otwarcia (2) Raz chcialem kupic karme przed praca bylem pol godziny po otwarciu sklep byl... Kamil Polecam (1) Ładna stronka, dobre ceny, można odebrać na miejscu w sklepie (Gdańsk) i... mateczka 32 lata z Delicjami (1) Pamiętam dzień kiedy Delicje otworzyły swoje podwoje. w tamtym czasie byłam... Małgorzata Koper z dzieckiem NIE!! (4) nie można wejść z dzieckiem na ręku..poinformowano mnie ze od lat 15 dziecko... gosik Ślamazarna obsługa (2) na mięsie/wędlinach jest tak powolna obsługa, jakiej jeszcze nigdy nigdzie... Kama obsługa - hamstwo, niekompetencja, brak kultury (1) Sporadycznie robię zakupy w tej hurtowni, ale zawsze już na wejściu czeka na... klientka Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Treść opinii: Piotr i Paweł Manhattan : ) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI... Bartek Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI sklep : ) Robię tam zakupy praktycznie... Bartek Polecam sklep (1) Polecam sklep :) Maja naprawde duzy asortyment i nie musze jezdzic po innych... Seba