biedroneczka - opinia (3) Korzystałam z cukierni w Galerii Madison,zamówiony jabłecznik na ciepło był... biedroneczka Polecam (1) Chyba najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście. Zawsze duży wybór kwiatów i... Marcin he he he (1) Wszędzie dobrze gdzie nas niema , w innych sklepach taki sam burdel jak i tu Goplana
polecam (1) polecam majka Miejsce do którego chce się wracać! (1) Miła,solidna obsługa, fachowa usługa.Polecam! Tygrysek73 NIEŚWIEŻE CIASTO (2) Po raz trzeci akurat na Szadółkach kupiłam nieświeże ciasto!!!!!!!!!!... Rozczarowana Po raz drugi porażka. (1) Bardzo mi przykro, ale już drugi raz kupiłam ciasto z pleśnią. Za pierwszym... Monika spleśniało ciasto (2) no cóż, placek rabarbarowy zapowiadał się wspaniale a dostałam na Długiej... tojtoj fajne (2) fajne centrum ale przydało by sie parę znanych marek żeby miejsce było... PIOTR SUPER KWIACIARNIA NA POMORZU. (1) Zamówiłam wiązankę na imieniny,była tak pięknie skomponowana,świeże... ewa niesolidność (3) Taki powinien być dopisek na logo cukierni. Gdy cukierni jeszcze w Gdańsku... klintka Oszukuja na sklepie i na kasach (5) Oszukano mnie kilkukrotnie juz wiecej nie przyjde do tego sklepu, Pani w... Misiek Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! W dniu 02.06 około godz.19 kupiłem... Stały klient sklep dla debili emocjonalnych ! (1) personel, sprzedawcy chyba z renta inwalidzka ( srednia 50lat ), zero wiedzy,... szadułki Nie rozumiem innych komentarzy! (2) Super produkt - najtańsze ceny i do tego produkty z jakością w Auchan płacę... Jan super pieczywo chrupkie, wina i alkohole (2) Mają tu świetne pieczywo chrupkie, znacznie lepsze (wg mnie) w smaku niż... aga kasia_050302 - opinia (1) Nie polecam tego miejsca gdyż mam niemiłe wspomnienia z tej cukierni. Nie... kasia_050302 niezadowolenia... (7) Moze mam starodawne myslenie. ale moj ojciec powiedzial do mnie jedno... basia Piękna i kolorowa biżuteria (1) Piękna, kolorowa biżuteria. Przede wszystkim widać tu włożone serce. Bardzo... Anna Ronska B E Z N A D Z I E J N A O B S ŁU G A ! ! ! J A K Z A K O M U N Y ! ! ! (5) W Bomi w C.H. Batory przy 10. lutego w Gdyni jest BEZNADZIEJNA, OBSKÓRNA I... zdegustowany klient