warto (2) Do księgarni na morenie zaglądam od niedawna, jakiś paru miesięcy i jestem... Aleks Klęska. (5) Kupiłem w tym sklepie twardy dysk. Nie otrzymałem do niego ani karty... Lolek Media markt = drożyzna! (2) 1. SE XPERIA X10 w MM Gdańsk kosztuje bez abonamentu 2350 zł. Takiego... Michał
Super, wysoki standard, a ceny coraz niższe, coraz więcej promocji (7) Polecam. Standard wysoki, a ceny nie są już tak wysokie jak kiedyś, ba,... Łukasz Super obsługa (1) Polecam wszystkim :) Bardzo sympatyczna obsługa, zawsze doradzą, pomogą ..... Marcin K RADZE SPRAWDZAC PARAGONY (2) 4 lipca o 14:36 udalam sie do sklepu w celu zakupu szkla, spieszylam sie wiec... gosia PROFESJONALNA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR (1) Super wrażenie. Kobieta, która nas obsługiwała naprawdę zna się na rzeczy.... Barbara Ss.. - opinia (1) Bardzo fajny sklepik. Nie duży,ale dużo w nim jest. Mila obsługa. ; ] Ss.. zgadzam sie z przedmówca, (1) pączki , drożdżówki i inne ciasta rzeczywiście prawdziwe nie dmuchane jak... Misia Naprawde warto (1) Naprawdę warto zajrzeć do tej kwiaciarni,wiele razy tam kupowałem i zawsze... danwas Marek N. - opinia (2) Przemiła obsługa i ciekawe kompozycje. Serdecznie polecam tą kwiaciarnię ;) Marek N. Super pracownia (1) rewelacyjne pomysly, mega kreatywne, doskonala obsluga chyba jedyna taka... Pluni NIE POLECAM (1) Widać, że poprzedni komentarz jest wystawiony przez właściciela. Poziom... Sopocianka UWIELBIAM TEN SALON!! (2) Jestem bardzo zadowolony z zakupów robionych w tym Empiku. Obsługa... xXx :) (1) Mundurki borowików jak za darmo, do tego nowy śpiwór trochę garów i wakacje... jan Super sklep jakich już niestety nie ma w Trójmieście (1) Fajny sklepik z klimatem, można z niego nie wychodzić cały dzień .... Często... Bożena Bardzo mile zaskoczona (1) W sobotę napełniłam swój cartridge z kolorowym tuszem, ale ze względu na... Marta POLECAM (1) Kurier Trójmiasto, bezpłatna usługa dostawy na terenie 3miasta jest bardzo... ksnar Co za lombard... (1) Lombard wygląda jak klatka dla małp. Za kratą siedzi niemiły gość. Wiecznie... miHnik dostajesz nie to za co płacisz (1) w cukierni WZ kupowałem kilka lat dwa lata temu zamówiłem tort truskawkowy... Jan J