Renata - opinia (1) serdecznie polecam . kupilam trzy bukiety na obronę bylam bardzo mile... Renata podziękowania (2) Serdecznie dziękuję za przygotowanie torta na 18-te urodziny mojej córki.... Iza Słabo... (1) Cukiernia "schodzi na psy"... Wciskają nieświeży towar. Notoryczna zmiana... Była Klientka
Super!! (2) Sklep inny niż wszystkie, urządzony ze smakiem :) Takiego jeszcze na swojej... Fido Tragedia (2) Obsługa niemiła i nieprofesjonalna. Przy tak prostej wydawałoby się czynności... Rozczarowany klient Można zwyczajnie zrobić zakupy (1) Prawie całe wysposażenie łazienki zamówiłem w 5min. Nie było też problemów z... Kamil wszystko na 6 !!!!!!!!!!!!! (1) wszystko na 6 !!!!!!!!!!!!! QUPse Polecam (1) Miła obsługa, bardzo dobre ceny, dość duży asortyment tylko czasem w sklepie... Paweł dzik106 - opinia (1) rewelacyjna obsługa. .szef posiada odpowiednia wiedzę w tym zakresie.polecam dzik106 Firma godna polecenia. (1) Wybrałam tę firmę z pośród kilku innych oferujących kasy fiskalne. Przekonała... Ewa uwielbiam!! (1) Uwielbiam ciasta T.Dekera.Kiedy tylko jestem w pobliżu sklepu z szyldem... Rudzia jak dla mnie tragedia (1) pani w rudych wlosach to istna wredota. baardzo nie mily dla wielu klientow i... henio opinia (1) Zamówiłem bukiet dla żony na rocznicę ślubu - był wspaniały i w dobrej cenie... Marek klient (1) do pupy nie potrafia normalnie zrobic telefonu,biorą kase za nie zrobiony... .... Ogromny wybór (1) Bardzo podoba mi się ze jest taki duży wybór ciast. Jadłam prawie wszystkie... Aga rewelacja (1) skorzystałam z uslug sklepu i nie załuję! szybki i miły konatkt, mega szybka... Olinek polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Niepozorny punkt a Pan Joker potrafi zdziałać z... Paweł A. - opinia (2) Obsluga w tym sklepie jest wyjatkowo nieprzyjemna, a ceny bardzo wysokie...... A. Bardzo polecam! (1) W tej księgarni znalazłam wszystkie książki, których nie mogłam nigdzie... Erravi wymieniam: notorycznie błędne ceny (nigdy niższe, zawsze pomyłka na (1) niekorzyść klienta, syfiaste wózki i koszyki, w wózkach nie działają kółka,... ryba