sklep internetowy (2) SUPER W 100% WSZYSTKIM POLECAM..ZAMAWIALAM 1 RAZ...MIELI BYC MIEDZY 16-18,A... nisiaczek m. - opinia (1) Fakt, wielkie święto jak ktoś odbierze telefon. Dzwoniłam dwie godziny z... m. Zakłócanie ciszy nocnej (1) 30.06.2011 o godz. 01 w nocy pracownik piekarni stał czarnym mercedesem kombi... mieszkaniec Brzźna
adriana z dexem - opinia (1) fajny szeroki wybór karmy, smakołyków, preparatów i zabawek dla psiaka, super... adriana z dexem Opinia (3) Chwalę sobie te delikatesy! Nie robią na mnie wrażenia sceptyczne opinie... Judas Super (1) Wszystko bardzo sprawnie poszło, dobry kontakt mejlowy i bukiet też się... Damian Brudno i to na Długiej! (1) Panie Pellowski, ciastka dobre tylko klimat konsumpcji nie ten... Drewniane... smakosz Różnie ceny pomiędzy metką na towarze a zakodowaną w kasie (1) Od pewnego momentu zauważyłem, że ceny niektórych towarów mają dwie ceny - na... niezadowolony Ostatnie moje zakupy w Carrefour (1) Bo już drugi raz zostałam przez sklep okradziona. Tym razem poprzez nabicie... m TORT (3) OSTATNIO KUPOWAŁEM TORT NA URODZINY SYNA,TORT OKAZAŁ SIĘ BYĆ STARY I... ARTUR żenada!! (1) nigdy wiecej tam nie pojde! kierownik ostatni ham,mysli ze jest tam bogiem ;/... ktos jestem zachwycona (1) Byłam na otwarciu salonu w gdańsku i jestem zachwycona - energią i ciepłem,... Joanna Naprawa na gwarancji (1) W moim półtorarocznym SE W595 zepsół się głośniczek do rozmów. Jest na... Johnny polecam (1) od drożdzówki z serem przez ciastka owsiane po torty!!! Ostatnio był tort... ja tort Andaluzja (1) rewelacja!!! bardzo czekoladowy !!! pyszny!!!! Aga tort bezowy (1) kupiłam tam tort bezowy taki z malinami - niebo w gębie:-) pyszne czekam na... Aga beznadzieja (3) Witam. Nie polecam sklepu Vertus ze wzgledu na to ze pracuję tam pani która... Agnieszka bogdank - opinia (1) Duży asortyment,miła obsługa.Przydało by się więcej czytników kodów... bogdank Zdecydowanie Polecam !!! (1) Szeroki asortyment piw.Duży wybór fajek !!! Takiego sklepu brakowało w okolicy:) Klient Kwiaty w koszu (1) Zamówiłyśmy kwiaty w koszu na koniec roku szkolnego z karbowanych gożdzików,... litek