Karygodne!! (1) W dniu wczorajszym odwiedziłam sklep Lidl w Sopocie. To co tam zastałam... Klientka Pewny standard i poziom (1) Panie reprezentują wysoki standard i wyczucie smaku. Rozumieją klienta... m. b. To już skandal!!!! (2) I piszę to, nie do tych biednych kasjerek i pracowników "delikatesów", ale do... Ewa
Polecam zdecydowanie !!! (1) Polecam zdecydowanie wizytę u tego Jubilera. Dzięki jego fachowej pomocy (za... Tom Polecam (1) Polecam!!!! Aga Sympatyczni, uprzejmi młodzi ludzie (1) Z przyjemnością od lat tu wstępuję. Zawsze wita mnie uśmiech. Niezależnie od... sylaba Niedobry sernik, dobre mini eklerki. (1) Odwiedzałam tą cukiernię kilka razy - do czasu. Jakiś czas temu kupiłam... Gość super (1) bardzo miły personel, świeże kwiaty, fachowe doradztwo, niskie ceny to... Klient Super, super i jeszcze raz super (1) Wszystkim gorąco polecam!!! Duże sklepy typu Karina nie umywają się do tej... Kuba Stare wyroby (1) Pewnego pięknego dnia potrzebowałam biszkopta. Wybrałam się do Pellowskich i... Katja Super sklep sch-agd (5) szybko, solidnie z dowozem do domu Monika Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Gorąco, duszno, a w szatni ciągle brak miejsca. Poza tym brudne łazienki.... Iza polecam (1) zawsze gdy jestem w gdańsku głównym muszę zajść do pellowskiego na słynne... agnieszka PEPE JEANS (3) Marka całkiem fajna i nawet ciuchy są jakościowo dobrze wykonane, natomiast... Michał Oszukują na wadze (1) Waga na sali - 50g, waga przy kasie - 150g. (...) Tomasz Sympatyczny sklepik:) (1) Duży wybór kolczyków,przystępne ceny i bardzo sympatyczny właściciel,który... Iwona tort urodzinowy (1) Zamówiłam tort urodzinowy. Przy odbiorze okazało się, że mam zapłacić więcej... Monia Kontenery (1) Witam, wie ktoś może gdzie znajdują się kontenery na śmieci w GB? Osom Nowy sklep z gadżetami dla psów i kotów (2) Nowy , świeży sklep w Gdyni. Mają fajne ciasteczka dla psiaków- idealne na... mich Uwaga na zakupy w sklepie (1) Sklep dobrze wyposażony, obsługa uczynna i pomocna ale trzeba uważać na... klient