extra superancko:) (1) kwiatki zawsze piękne i świeże - stoją naprawdę długo!!! Kupuję zawsze róże... artur pomyłki i brak kompetencji sprzedawcow (1) Zamowiłem Tort na 4 Urodziny Synka,mimi faktu,ze na realizacje zamowienie... Maciek To był pierwszy i ostatni raz !!! (1) W lipcu 2011 roku razem z rodziną zrobiliśmy dość duże zakupy . Wszystko szło... Oburzona
Tragedia (1) Witam...poszedłem tam z moim telefonem...obsługa dośc miła,lecz... maciek Kwiaty z pomysłem (1) Jestem bardzo zadowolona z bukietu przygotowanego przez panie. Kwiatki... Bogusia bardzo ładne kwiaty i niedrogo (1) Zamówiłam przez internet kwiaty z dostawą. Kontakt bardzo miły i szybki.... Ania masakra (1) witam bylam dzis w hurtowni poprostu masakra mam dziecko 3 miesieczne i... monika hurtownia z PRL-u (3) W trakcie zakupów w "specjalistycznej hurtowni"-jak poinformowała nas osoba... Zniesnaczony klient Profesionalna obsługa wesela (1) Szukając kwiaciarni miałam duży dylemat gdyż jest taki duży wybór. Po wizycie... Justyna Polecam (1) Nareszcie zapełniona luka na rynku! Przemiła obsługa cechująca się... G Poprostu Super (1) Krotko mowiac- SUPER, jestem bardzo zadowolony, czesto zamawiam tam roznego... ZADOWOLONY Polecam ze wzgledu na obsluge (1) Polecam ten sklep, głównie ze względu na znającą się na rzeczy obsługę. Pan... gladness90 Promocje (4) Ciekawy, a może nieuczciwy sposób zdobywania klientów. Już raz były plakaty o... alfa swarowski (3) nie polecam tego sklepu kupiłam w lutm mały drobiazg taki rzemyczek na ręke... basia Polecam serdecznie ! (1) Po raz pierwszy korzystałem z usług Sote, jednak już wiem że nie po raz... Tomek BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGARNIA (3) BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGANIA MIŁA OBSŁUGA CZUJE SIE TAM BARDZO MIŁY... MARYNIA WSZYSTKO TAK JAK BYĆ POWINNO (1) OBSŁUGA PROFESJONALNA, MIŁE , UCZYNNE I CIERPLIWE PANIE ZAWSZE DORADZĄ I... ANDRZEJ SZYMAŃSKI moja opinia (1) moja ulubiona kwiaciarnia,bardzo miła obsługa,cudne kolorowe bukiety,duży... dorota Super obsługa (1) Super obsluga bardzo mila Anetka muzyk - opinia (1) super salonik muzyk