Kiedyś to było coś... (2) Jestem mieszkańcem gdańskiej Starówki od 16 lat i też wtedy pierwszy raz... Krzysztof R. Obsługa chamska, w różnych punktach (4) Chodzę regularnie do różnych punktów Pellowski. Wieczorami są zazwyczaj... paulina I znowu..... (2) dla swojej wygody,bo w centrum ciasno,wpadłem po zakupy do zatoki na... jacek
Przemiłe kasjerki :) (2) Dzisiaj robiłem zakupy w tych delikatesach. Byłem bardzo miło zaskoczony... Rafito-ok Karolina - opinia (4) najbardziej niekompetentna i bezczelna obsluga z jaka sie spotkalam, przykre,... Karolina Fajny mały sklepik :) (1) Miła obsługa, ceny niskie :) życzę powodzenia w biznesie i polecam z czystym... Michał złodzieje (1) Robię zakupy co jakiś czas, ale dzisiaj to już przesada, jako student czasem... student KWIATY Z DOSTAWĄ (1) Drogą mailową wybrałem wiązankę,wprowadziłem do niej swoje poprawki i... Jan Balawejder BRAK JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU (1) BRAK JAKIEGO KOLWIEK KONTAKTU NiE MA INFOLINI, nr tel nie działa, ROBIĄ... mAK Ceny z kosmosu (2) Wybór cienki, chciałem loda na patyku - brak. Ceny jak z nieba. Sklep dla... Michał BOMI CHEŁM (2) TAM JEST ZABAWNIE, PANI NA MONOPOLU OBSŁUGUJE PIECZYWO,WARZYWA,JESZCZE... monia:) Gorąco polecam (1) Gorąco polecam kwiaciarnie Szafir, która znajduję się na ulicy Wielkopolskiej... Karolina bez komentarza (1) kipiałam piwo po terminie.... fuuuj gdynianka Zarex nie chce uchonorować gwarancji (1) Kupiłem w Zarexie na Marynarki Polskiej 71 lodówkę, która sie zepsuła tydzień... Kazimierz Gwizdała Rewelacyjne telefony, rewelacyjne ceny, rewelacyjna obsluga (1) w 100% polecam ten serwis, widać że młode osoby znają się na rzeczy!!! Agaaa Bączek - opinia (1) Super sklepik, cynny faktycznie całą dobe, lodówki naprawde działaja a nie... Bączek market obi (1) trochę się popsuło w sieci OBI , ale tak bywa nowe rządy, nowi ludzie, ale... były pracownik pracodawca (1) tak taka jest prawda, mało personelu nie pomaga w lepszej obsłudze klienta, a... jeden z nie wielu Don_Mariano - opinia (1) Żenada! Moja ulubiona cukiernia, a tu taka wtopa. Kupiliśmy kawałek pysznego,... Don_Mariano do pana" co wy piszecie" (1) Człowieku, ja naprawdę wątpie, że Ty jesteś tu 7 dni w tygodniu, ponadto... częsty Klient