super (2) lokal w Gdyni na Swiętojańskiej już otwarty. polecam ja Fatalna obsługa kilenta w TESCO! Czas chyba zmienić kierownictwo! (2) Czas chyba zmienić kierownictwo! Fatalna obsługa klienta przez personel.... Tomasz Nowacki jaki klient taka obsługa (1) Staram się dość regularnie odwiedzać ten sklep i mam pozytywne zdanie na... pomorzanka
POLECAM!! (1) Pieluszki Pampers newborn kosztują 25,99:)- to nie wymaga komentarza. ZADOWOLANY ADAM WRANGLER (1) Czesto kupuje spodnie wranglera....jednakże chciałabym ocenić obsługę, kiedyś... już nie stały klient Polecam :) (2) Właściciele znają się na rzeczy, potrafią doradzić, ceny bardzo dobre. Sklep... Krzychu Te opinie piszą chyba wyłącznie skrajni frustraci... (1) Byłem w tym Tesco w kwietniu, tydzień przed świętami. Tłumy niezliczone,... Stały klient Tesco nawalnica na polkach (2) bylam ostatnio w bomi wejherowie mila obsluga mimo ze wiem ze zabrali im... karolina Dekoracje z pasją (1) Połączenie natury, sztuki, kreatywności, stylu z pasją tworzenia i... B. Grażyna - opinia (1) bardzo dziękuję za komentarze...a już miałam zrobić zamówienie.jestem... Grażyna Barbara - opinia (1) Serdecznie dziękuję za wspaniałe warsztaty florystyczne prowadzone... Barbara Ewa - opinia (1) Uwielbiam Bukieciarnie , zawsze świeże kwiaty przemiła obsługa. Pani Maja to... Ewa Całkiem fajnie (2) dużo, dużo wszystkiego fajny wystrój, grochówka była bardzo smaczna, niezły... samir Polecam Winka i Serki (1) Można posmakowac i się zasmakowac! Ona Anna - opinia (1) W TESCO na ul.Żylewicza w Gdańsku nie podoba się ochroniarz - starszy gość... Anna jest ok (1) z tych wszystkich dużych sklepów tylko tu nie nabijają w butelkę Adam Oby tak dalej! (1) Mieszkam w Gdyni, przeszukałam wszystkie sklepy w centrum, pobliskie... Kamila Pro salon (1) Salon godny polecenia tak jak w innych nikt nic nie wie, tam konsultanci... Krzysiek GORĄCO POLECAM!!!! (1) Kwiaciarnia Złocień na Marusarzówny to świetne i klimatyczne miejsce. Panie... Ola Fatalne biuro obsłgi klienta, zepsuty łosoś (1) Kupiłem zepsutego łososia... Pani stwierdziła, że powinienem wziąć coś z... Wojtek