ODRADZAM!!!!! (1) Tak jak napisał Jarek dokladnie- wciskają niepotrzebne rzeczy, ubezpieczenia,... cro najlepsza obsługa w mieście. (1) Fachowość 100%, miła i kulturalna obsługa, nie znam lepiej zaopatrzonej... kasiunia Wszystko dla moich kotów (1) Co prawda tylko dwa razy robiłam zakupy na Chełmie ale uważam ,że obsługa... Gosia
Kamila - opinia (1) Polecam ten sklep. Panie ekspedientki zawsze są miłe i znają się na tym co... Kamila zabawki na medal (1) Witam,byłem z dziećmi w boboraju i spotkała mnie miła... Marek Super Hurtownia (1) Bardzo mila i fachowa obsługa.Duzy wybór tkanin. Najlepiej zaopatrzona... Danzica nie ma lepiej zaopatrzonej hurtowni tkanin obiciowych... (1) ... super obsługa, fachowe doradztwo, a do tego godziny otwarcia przyjazne... Lusi Swietny serwis i obsługa (1) Rewelacyjny serwis jak i obsluga. Naprawili mi telefon bardzo szybko i... Kaczor Bukiet na slub (1) Ciekawa mieszana kompozycja z pastelowych kwiatow.Polecam!! Domcia Polecam! (1) Fachowa i miła obsługa,towar doskanaly jakosciowo i w bardzo przystepnej... Sylwia MASAKRA (1) Zgadza sie że ten ryek to kpina mieszkam na ulicy Krzywoustego doszło do tego... Paulina Polecam!! (1) RZeczywiście nie ma cen jak w biedronce ale chyba nie wszedzie być takie... Dominika zdecydowanie odradzam (2) Zdecydowanie odradzam. Chyba największy zarzut jaki mam jest taki, że... *Ania* Super Kwiaciarnia (1) Zamawiam tam kwiatki już od jakiegoś czasu bukiety są zawsze piękne kwiatki... Ryszard dobre ceny w miłej atmosferze (5) gospodarz troszke narzuca swoje importowane wina ale ogólnie jak się określi... tumek Delikatesy Bomi Orunia ul. Wawelska (4) Dzisiaj byłem na zakupach , jak zawsze świeże warzywa , pani z mięsnego... k2 GALERIA PRZYMORZE HA! HA! HA! (1) ludzie jaka galeria ?Przymorze - tam nic się nie dzieje to zwykły market -... xxx CUDO! (1) Polecam wszystkim! Naprawdę ogromny wybór najróżniejszych whisky, wódek,... Katia POLECAM (1) Bardzo miła obsługa w biurze jak i w magazynie . Można uzyskać wiele cennych... nowy klient Polecam (1) Świetny sklepik, młoda fajna obsługa można się pośmiać i pogadać przy okazji... student