Uwaga na sprzedawce w dziale alkohol (1) Pan w dziale alkohol zamiast 30 złotych reszty wydał mi 20 zł. Po mojej... J.O Praca (1) orientuje sie ktos czy jest ktos poszukiwany do pracy w gb? w wieku 18 lat? go kasjer (2) Niestety, ale muszę przyznać, że po wczorajszych zakupach w Tesco przy kasie... Iza
katarzyna - opinia (1) W sklepie emmaljungi kupiłam swój wymarzony wózek, pięknego kremowego... katarzyna Ania - opinia (1) Bardzo bogata oferta, konkurencyjne ceny i bardzo mila obsługa. Polecam... Ania Jak tam dojechać???" (2) Po raz trzeci w ostatnich kilku latach byłam niemile zaskoczona ponieważ... Zofia Wencel Natrętna pani (1) Wczoraj byłam,tam i juz drugi raz mnie wkurzyła pani co nie obsługuje lecz... anastazja Do pana prawnika!!! (3) Witam!Po przeczytaniu pana listu zastanawiam się czy jest pan tak samo... Arkadiusz Obsługa MASAKRA!!!! (1) Towaru może sporo z cenami nie ma szału. BoboRaj sklep wogóle nie... mama *3 reklamacja (6) klijent dla was nic nie znaczy zachowojecie sie jakby to on byl tym kims kto... aramis studentka teologii - opinia (1) super księgarnia ;) studentka teologii syf, kiła, mogiła! (1) Zawsze półki świecące pustkami, warzywa jakby byłyzbieana na śmietniku... Cezary pozytywnie zaskoczony (2) szczerze polecam, korzystalem z kilku takich sklepow juz ale tu jest... zadowolony Super (1) Od wielu lat jestem klientem sklepów STORM ale z tak sympatyczną obsługą jak... Bogdan R. oryginalnie ! (1) Panie kwiaciarki układają ciekawe i oryginalne kompozycje kwiatowe na różne... Mia Kamila - opinia (1) bardzo fajny sklep, przemiły właściciel :-) włascicielka yorka Kamila nigdy więcej (2) Dzisiaj zrobiłem błąd i byłem w sklepie po 21 1. Stoisko z rybami - pani... Były klient Niezbyt czysto... (1) Na plus - możliwość zbierania punktow i wymieniania ich na nagrody, dobra... ala Ciężko o jednoznaczną ocenę... (1) Plusem tego sklepu jest jego lokalizacja oraz godziny otwarcia. Asortyment... ala luki - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z obsługi mojego zamówienia. ceny bardzo przyzwoite... luki