walek - opinia (1) Gorąco polecam, niejednokrotnie ten sklep uratował studencki melanż w środku... walek Warto było czekać (2) 26 maja całkiem przez przypadek odwiedziłam kwiaciarnie Prosta Forma... Ewa Sklep 2.0 (1) Bardzo dobrze prowadzony sklep. Świetna obsługa, dużo promocji, stali klienci... Michał
sklep tylko dla kotów i psów (1) Kiedyś były ryby i ptaki a teraz się już im nie chce się tym ,że się nie opłaca lucki Przeterminowany Keks (1) Przeterminowany keks W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii... Ryszard Przeterminowany keks (1) W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii Przymorze Leclerc.... Ryszard fajny (1) Sklep coraz ciekawszy. Pojawiła się akwarystyka i gady. Obsługa znakomita, z... Studencik absolutna rewelacja (1) absolutna rewelacja eap Bomi Sopot (3) wczoraj bylam w sklepir po drobme zakupy i z zalem sie dowiedzialam, ze 26... basia Nie korzystajcie z usług tej firmy! (1) Pracownicy firmy trzymali telefon ponad miesiąc nie naprawiając telefonu i... Ajax Nie polecam (1) Niestety nie mogę polecić tego salonu. Państwo totalnie nie znają oferty... ironman Pora go zamknąć (2) przyciąga różne mendy społeczne, przez co jest zakłucana nisza nocna. Artur Polecam (1) Polecam BioPiekarnie na Świętojańskiej. Jestem stałą klientką i jestem... frania. Paweł - opinia (2) Najlepsze pieczywo w mieście! :) Paweł Polecam (1) Polecam sklep YES mieszczący sie w CH Alfa. Duży asortyment i rewelacyjna... Asia Nie warto ryzykować (3) Zamówiliśmy w firmie Arttrend oprawę kwiatową wesela i był to jedyny... Monika bardzo sympatyczny sklep (2) Kupuję w marketach ZOO Karina dość często, najczęściej koło Tesco i na... Misia Salon godny polecenia (1) Wszystkim polecam zakupy w Mini Max. Asia Przepysznie (1) Kupiłam kupon na gruponie ale kapkejki są tak śliczne i pyszne że na pewno... Carol brak profesjonalizmu (5) brak profesjonalizmu. Obsługa oziębła, na konkretne pytanie nie potrafiła... rudzielec