Polecam (1) Sklep odwiedzam regularnie ze względu na mojego kota. Nie wiem dlaczego mój... Anna polecam (1) duzy wybor ksiazek - prezentow dla dzieci. swietne pozycje nietuzinkowe.... hania słabo (2) pustka roksana
Polecam !!! (1) Po paru tygodniach użytkowania wózka mogę śmiało powiedzieć, że towar oraz... anka BIEDRONKA JEST SUPER (3) Witam robie zakupy w Biedronce codzinnie uwielbiam ten sklep sa tu super... min dobre i zdrowe (1) Polecam pieczywo i ciasta naprawdę wyśmienite Madzia uwagi na temat obsługi w supermarkecie (4) Wczoraj robiłem zakupy i nie mogłem się doczekać nikogo z obsługi.Dzisiaj... Antoni Puzia małe zoo (1) Zawsze są w tym sklepie produkty jakich szukam dla moich zwierząt. Chociaż... Małgorzata Profesjonalna obsługa i duży asortyment (1) Chciałbym wszystkim polecić sklep Mini Max w CH Alfa. Niezwykle miła i... Krzysztof Świetny! (1) Bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i kompetentna obsługa. Ceny - jak na sklepy... teracotta sklep na wysokim poziomie (1) Bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i kompetentna obsługa, zachodzę tam z... teracotta Najlepsza cukiernia w Trójmieście (1) Mam całkowicie odmienne doświadczenia z cukiernią Sowa niż autorzy poprzednch... Piotr pralka (1) Ostatnio byłam w rtv, euro , agd kupic pralkę do domu. Gdy już wybrałam... anonim klient - opinia (1) OSZUKUJA LUDZI !!! Personel nastawiony na sprzedaz uzywanego /naprawianego... klient pyszne ciasta (1) ostatnio mieliśmy imprezę firmową i zamówiliśmy tort w Justynce za moją... Iza POLECAM (1) Zawsze i wszystko właśnie tu kupujemy! To o czymś świadczy! POLECAMY! Fundacja "Boksery w Potrezbie" adam tuttkowski - opinia (1) menele przy wejściu zaczepiają klientów a ochrony nie ma a przecież cały... adam tuttkowski ... (2) ... Padła mi ostatnio płyta indukcyjna Amiki (szajs swoją drogą). Upatrzyłem... obrotny Profesjsnsna obsługa (1) Personel potrafi doradzić i do tego jest uprzejmy, asortyment towaru jest... rysiek Przeczytajcie to zanim zaczniecie narzekać (3) -Obsługa nie ma dobrej wiedzy na temat sprzętu?Może i nie ma,ale przeciętny... 665