Brak karty gwarancyjnej na sprzęt (2) Laptop za 1600 zł prawie, więc niedrogi. Ale kupilem go w ciemno - bez... W Solidna hurtownia !!! (1) Bardzo dobra obsługa. Krewetki są zdrowe oraz ładnie wybarwione. Zdecydowanie... Dawid Prudziłko Mój sąsiad (1) Biedronka na Obrońców Wybrzeża, zatrudnia bardzo pracowitych , uprzejmych... Dorota
polecam! (1) Sklep godny polecenia. Najpierw zamawiałam u Pani Mai produkty prezez... B beznadziejna obsługa (1) Niestety dzisiaj tj 7 kwietnia zostałam fatalnie obsłużona, chciałam kupić... x. Mycha - opinia (1) Bardzo miła , fachowa obsługa. Polecam ten sklep Mycha polecam (1) miła obsługa i szybka realizacja zamówień polecam !!!!!!!!!! gosiaja Świetny sklep! (1) Rzeczowa, sympatyczna obsługa. Pani Maja prowadzi sklep bardzo... Dorota i mój pies Super sklep (1) Właścicielka sklepu ma ogromną wiedze o psach-doradzi, dobierze, podpowie.... Dawid Profesjonalizm i oryginalność w jednym (1) Pani Ola to czarodziejka, która potrafi wyczarować cuda z kwiatów i dodatków.... Karolina SUPER (1) Super obsługa,super towar no i przede wszystkim super ceny!!!Odkąd odkryłam... Maggin Jan Siemiński - opinia (1) świetna profesjonalna obsługa, duzy asortyment, konkurencyjne ceny, nowe... Jan Siemiński REWELACJA ! (1) Po paromiesięcznym użytkowaniu komputera musiałem go reklamować i tutaj... olo Beznadzieja (2) Obsługa beznadziejna, niemiłe baby. Wchodząc informują o tym ze to hurtownia... xxx ŻENADA (1) OBSŁUGA TO JAKAŚ MASAKRA!!! WOLĄ ZAJMOWAĆ SIĘ INNYMI RZECZAMI NIŻ POMOCĄ... niezadowolony klient Opinia na 6. (1) Chociaż w większości - w kolejce do kasy przypada mi koszyk nr 2, jednak... stały klient Totalna niekompetencja (1) Wybrałem się dziś ok godziny 20 do owego punktu obsługi aby przenieść numer z... Zawiedziony klient Godni Polecenia (1) Wysoka jakość towaru i sprowadzają wszystkie owoce i warzywa nawet te... Hotel Kuracyjny *** ryszard bartelke - opinia (1) bardzo czesto korzystam z tego sklepu poniewaz towar mi odpowiada ceny sa... ryszard bartelke OBY TAKICH WIĘCEJ (3) DUŻY WYBÓR ŚWIEŻYCH TOWARÓW, PRZYSTĘPNE CENY I BARDZO MIŁA, UPRZEJMA OBSŁUGA.... TOMASZ