kasia - opinia (1) mieszkam niedaleko wiec czesto korzystam z uslug kwiaciarni godna polecenia... kasia halina (1) czy ktos wie co z p.marlenka bedzie rere TO GŁUPOTA ZAMYKAĆ BOMI w Sopocie !!!!!!!!!!!! (1) Sopot to międzynarodowy kurort, w którym będą same markety LIDL i BIEDRONKA.... kazik
Bomi Zaspa- to mnie wkurza (1) Wpisujcie się. Mnie wkurza w niektórych pracownikach obrabianie kumuś... sierotka ma rysia Duch artystów (1) Jestem niezmiernie zadowolona i z obsługi przemiłych Pań, które zawsze maja... Eliza Nieświeże kwiaty (1) W dniu 14.02.2011 roku została w tej kwiaciarni zakupiona róża, której płatki... Małgosia Ola M. - opinia (1) Niesamowity ten sklep! Panie fachowo mi pomogły, jestem początkującą osobą ,... Ola M. Box 45 (1) Nie dawno otwarty a już zrobiłlam tam zakupy kilkakrotnie.Ciekawe rzeczy,... Zadowolona klientka Fatalna i bezczelna obsługa! (2) Niestety z przykrością musze przyznać, że obsługa w tej kwiaciarni delikatnie... shanee Stare produkty, zapleśniałe!!!! UWAGA (1) Po raz kolejny BOMI mnie rozczarowało. Na półkach stare produkty ( w terminem... ANKA ochrona (4) Myślę ze po dzisiejszej sytuacji do sklepu bomi dluuugo nie zajrzę. Często... Sowa zwolnienia (12) w trójmieście zwolniono już 7 osób, ciekawe jak jest w innych Bomikach ? planex Ceny nieadekwatne do jakości (1) Cukiernia Pellowski nie należy do moich ulubionych cukierni Gdańskich, dziwi... saizou na metkach taniej a w kasie drozej (3) chciałam kupic kapelusz słomkowy na metce było 19.90 czy 19.50 a w kasie już... kapelusik Nie kupujcie w Bomi (1) Bomi nie szanuje swoich pracowników, a chce mieć sklepy o najwyższym... Ona Obsługa i asortyment (1) Bardzo dobra obsługa miłe Panie iduży asortyment Walenty Bojaruniec dobry sklep w super lokalizacji (1) Jestem częstym klientem tego sklepu.Mięsnych w okolicy znajduję się bez liku,... Stały klient POLECAM! (1) Zamówienie przez internet - żaden problem (strona jak na kwiaciarnię ;) nawet... wysmok przenoszę się do konkurencji (1) korzystam ze sklepu od początku jego powstania, ale ostatnie kombinacje z... Mala bylysmy widzalysmy (1) Bardzo nam sie podobalo .W dziale plastikow Pani Ania przywitala nas z... Maria i Kasia