Dobry sklep (1) Polecam serdecznie, wiedzą o winie wszystko ale się nie wymądrzają ,bardzo... Janusz Chmurzyński brak pomysłu (1) OBIEKT-niezły, WYSTRÓJ-brak , zimny ,w ubiegłym roku było coś ocieplającego... Bogdan ESPRIT (1) KLIF zaczyna być na dobrej drodze... powinni otworzyć jeszcze ESPRIT i nie... jagna
piękniej być nie mogło... (2) Trafiłam do Arttrendu szukając sukni ślubnej, zauroczyły mnie koncepcje Pań i... zuzanna Przez 30 minut nikt nie odbiera telefonu. (1) Do tego jeszcze jeden z numerów "jest nieosiągalny"-tak informuje automat.... Jan Suchecki polecam (2) mi się bardzo podoba, teraz wprowadzili autobusy w tygodniu i to dodatkowy... aga wszystko w porządku (1) od kilku lat jestem klientem tego sklepu i nigdy nie miałam powodów do... ania Jak mozna sprzedawac takie starocie za taka cenE?? (1) Kiedys pellowski to było coś, dobre wypieki smaczne i przestepne cenowo. a... karol Zakup kasy fiskalnej (1) Jestem zadowolony z obsługi i podejścia do klienta .obsługa miła i... Piotr polecam (1) porosiłem o wymiane strun. Mimo,że sklepy nie świadcza takich usług, struny... Romek 2 dni przed wigilią działają 3 kasy (2) Biedne panie zamykają kasy bo 22.05 mają autobus do Starogardu. Rozumiem i... Grzegorz Gołaszewski Polecam!! (1) Bardzo fajna cukiernia i co najważniejsze otwiera się na klientów poprzez... Michał beznadzieja (1) tak się zastanawiam, dlaczego dobre opinie o tym sklepie wystawiają same... zdziwiona Pyszne produkty, świetna obsługa, wiele opcji do wyboru (1) Fachowa zawsze uśmiechnięta obsługa sprawia że zakupy robi się z... Karol super oferta na panieński (1) organizowałam niedawno wieczór panieński mojej koleżance i zaskoczył mnie... Madzik Histermarket (1) Zapraszam na mojego bloga: Histermarket, czyli jak nie zwariować i awansować... Kierownik Wyrobnik Ochrona cieniutka!!! (1) Nie czuję się bezpieczna w tym centrum,pełno małolatów i podejrzanych... Basia Kredek - opinia (1) Genialny sklep. Obsługa bardzo przyjazna i fachowa. Pan kierownik pierwsza... Kredek jagodzianka (3) mam bardzo blisko do cukierni i przez to jestem stałym klientem ale niemile... Wojtek Odkryłem to miejsce przed czterema laty. (1) W zasadzie to nie odkryłem sam, a poprzez koleżankę i nie zawiodłem się... wojtek