Wszystko Super (1) Polecam Wszystkim Tę kwiaciarnię. Kwiatki piękne ,świeże i co najważniejsze... Marek Szeroki asortyment. korzystam od dawna..tak trzymać!! (1) Szeroki asortyment. korzystam od dawna..tak trzymać!! ANDRZEJ Dobra cena za dobry towar (1) Dobra cena za dobry towar Paweł
Stała Klientka - opinia (1) Sklep faktycznie jest czynny codziennie. Jak nie ma jakiegoś konkretnego... Stała Klientka obsluga (2) Bardzo profesjonalna,mila oraz szybka.Polecam. Jacek Rajski Doskonala Miedzynarodowa Kwiaciarnia (1) Goraco polecam, same pozytywne doswiadczenia: bukiety kreatywne i... Brukselka Dobra firma (1) Fachowa obsługa i pełen serwis. Panowie znają się na rzeczy:) Ceny też nie... Fryzjer Polecam:) (1) Ta Księgarnia jest świetna pod każdym względem! Fanka FATALNA OBSŁUGA (4) Pani, która podaje się za kierownika zmiany ( 28.06.2010) jest strasznie... klient Banda IDIOTÓW !!! (1) Około miesiąca temu wysłałem moją Nokie 6303 do naprawy gwarancyjnej, powód... Marcin MIotke zdecydowanie polecam (1) bardzo miła obsługa, szeroki asortyment. Balony z helem są bezbłędne. Tomasz :)) (1) Bardzo dobrze jest mieć Biedronkę gdzieś w pobliżu. Najniższe ceny (co wazne... Marta zamykają sklep w Bydgoszczy (1) czy to prawda,że zamykają jeden sklep w Bydgoszczy?jeszcze na koniec marca???? aa ingerowanie w prywatnosc personelu przez kierownika BOMI-BATORY (3) Chciałam zwrócić szczególną uwagę na zachowanie pani kierownik wobec... stała klientka 2 tygodnie... (3) ...czekałam na telefon, co chwilę wymyślali inna usterkę....mimo obietnic nie... nasty Tragedia obsługi (4) telefon został oddany tylko na zdjęcie blokady simlok oddany po 3 tygodniach... klient box 2 (1) Polecam box z dzinsami nr 2, bardzo duzy wybor i... maly SUPER KWIACIARNIA (1) KWIACIARNIA POSIADA WSZYSTKO CZEGO TRZEBA ZAMAWIALEM WIENIEC NA POGRZEB CENY... ADAM Polecam ten sklep!!!!! (1) Jestem stałym klientem i nie mam zamiaru tego zmieniać. Obsługa super. W... Waldemar B. Opinia po zakupach (1) Sklep posiada imponujący wybór piw polskich (z małych lokalnych browarów)... Marcin