Polecam (1) Dzięki miłej i cierpliwej obsłudze klient zdobywa nową sprawność (jak w... AL polecam goraco (1) super sklep-swietnie zaopatrzony,przemila pani ktora potrafi doradzic a ceny... beata Prezencik (1) Super sklep.Kazdy moze wybrać coś dla siebie i na swoja kieszeń.Nie ma chyba... Jaga
Świetna sprawa! (1) Mydełka są śliczne, pachnące, z naturalnych składników. Świetna zabawa przy... Annie Super Sklep (1) Wielka bzdura !!! Kupowałam artykuły weselne i ceny są bardzo niskie, obsługa... Jadzia Biedronka jest ok, ilość klientów o tym śwaiadczy najlepiej, obok BOMI świeci pustkami. (2) Typowa Biedronka, wybór niezbyt duży ja we wszystkich sklepach tej marki,... a Zrozumienie (1) Witam.Chciałąbym pogratulować kreatywnych pracowników;)Dziękuje szczególnie... honey171 piodro - opinia (1) super sprzedawca piodro Profesionalna firma (1) Polecam wszystkim tą firmę do dekoracji, Dekoracja wykonana profesionalnie i... Marta Wzorowo (1) Fachowa ,kompetentna obsługa ,pełen profesjonalizm.Doradzono mi lodóweczke,... Renia obsluga!! (2) Co robi pani ekspedientka pare minut przed godzina 8, kiedy schodzą się... zrazony byly staly klient Polecam (1) Fajny sklep specjalizujący się w wózkach dla dzieci, obsługa na 5-ke, wózek... Marta Super pokaz na moim weselu -pełen profesjonalizm (1) Zamówiłem w firime "EURO STAR" pokaz na moim weselu , była to niespodzianka... Marcin Jachimowicz NIEZAPOMNIANA DEKORACJA ŚLUBNA (1) NIESAMOWICIE RZETELNA I Z WIELKIM WYCZUCIEM STYLU WŁAŚCICIELKA, WYKONAŁA... ISABELA z.... (1) Zostawiłem telefon do naprawy przy odbiorze telefon był uszkodzony bo zostały... klient spory asortyment (1) Spory asortyment. Dużo nietypowych i ciężko do znalezienia akcesoriów mają na... Arek Pozytywnie (1) Bardzo profesionalna obsługa wszystko co chciałem miałem na wyciągnięcie... Gal Anonim Robert - opinia (1) wszystko jest ok Robert SKANDAL ZABRANO AUTOBUS 812 I JAK TERAZ DOJECHAC??? (3) JAK MOZNA ZAPOMNIEC O KLIENTACH KTORZY NIE MAJA SAMOCHODU!!! CZYM MY TERAZ... Mieszkanka Zaspy-STAŁY KLIENT AU POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim piekarnię Szydłowski, gdyż wyroby mają wspaniałe , zarówno... Joanna