cieszcie sie ze nic wam sie nie stało w czesie pobytu w galerii (2) Ja was ludzie nie rozumiem. Mówicie ze denerwuje was parking albo toalety. Ja... adam Fajny sklep ale obsługa, beznadziejna (1) Poszedłem do tego sklepu w celu zakupienia ciekawej wódki - nie polskiej -... Paul OPINiA (1) Wczoraj późną nocą ok.2-3, szukałem wolnego parkingu pod powierzchnią krytą,... Andrzej
Wymaga jeszce wielu zmian (2) Centrum handlowe z zewnatrz wygląda naprawde dobrze za to w środku jeszcze... ada Sprzedają towar którego nie mają... (1) ... i nie będą mieli. I nawet nie raczyli poinformować o tym mnie jako... Adam z Gdańska bardzo fajny sklep (1) całkiem fajny sklep, dużo towarów w niezłych cenach, fantastyczna obsługa Ania t.deker (2) ta cukiernia jest godna polecenia jest porządnie prowadzona i porządna klient POLECAM !! (1) Zakupy naprawdę udane - sprzęt jest sprawny, dostępny cenowo. Majka Naprawa (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Cała sprawa załatwiona w ciągu jednej godziny.... dawid najleprza hurtownia w województwie (2) miło czysto i duży wydór pati Tragedia. Sklep koszmar i aby kupic trzeba biegać z koszykiem (4) Parking przed lidl po trzech godzinach kosztuje 50zł. Nie dopomyslenia, co... Mieszkaniec Gdańska Krzysztof - opinia (1) JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! Kilkakrotnie zamawiałem i zawsze było ok. Spory... Krzysztof Schwartz - opinia (1) Rewelacja, wybór win i piwa na najwyższym poziomie. Schwartz kreatywne i świeże (1) pierwszy raz skorzystałam z usług Pani Ewy (i chyba Ali...tu nie mam... Aqa polecam (2) Taki sklep w pobliżu to skarb. Gabriela POLECAM;) (1) Zrobiłam w tym sklepie zakupy mikołajkowe dla moich maluchów i jestem... kiki1139 Kientka - opinia (1) Duży wybór, atrakcyjne ceny. Kientka Co sądzicie o Home & You w klifie? (2) Jakie jest wasze zdanie o Home & You w Klifie? Ten sklep znany był tylko z... stoki15 NOWE HASŁO- PRZYMUSOWE SPACERY- DBAMY O TWOJĄ KONDYCJE KLIENCIE (2) byliśmy w IKEI, wybraliśmy łóżko,stelaż i materac.Pracownik powiedział że z... aga Całkiem fajne, tanio, jestem klientem (2) Polecam, naprawde ciekawie zrobione centrum handlowe, można kupić markowe... Klient