Joga Śmiechu w Tadamm (1) Ubawiłem się po pachy, na początku było troszkę dziwnie - tak śmiać się na... Pan Kleks Super! (1) Serwis poleciła mi koleżanka.Tak jak mówiła-szybko,fachowo,miło i... Jolka Nie polecam (1) Bukiety piękne, ale...bałagan przy zamówieniach wiązanek na ślubne... Niezapominajka
Porażka (1) Zastanówcie się zanim tam coś kupicie !! Rowerek,który miał być wspaniałym... Maja Gdańsk NIE KUPUJ!!!!!!!!!! (1) wielka pomyłka, krzesła przyjechały niekompletne. Reklamacji raczej nie można... ZNIESMACZONY KUPUJĄCY pio - opinia (1) Obsługa sklepu, nie jest najgorsza, ale również nie błyszczy przykładem jak... pio nowy fryzjer (1) polecam fryzjera w dt box nr 1 super dziewczyny mila atmosfera ceny niskie Daria Ogólnie nie jest żle,warunki fajne!! (2) ....spory wybór na każda kieszeń ,bez porównania z Halą targową w Gdyni... kazik Pozytywna w 100% (1) Bardzo dobry kontakt-czytelne informacje.Płatność przez internet bardzo... Theo jedyny taki sklep (1) jestem stałym bywalcem tego sklepu i zawsze wychodzę bardzo zadowolony,... paweł dziękuję (1) Witam, bardzo dziękuję za dostarczenie już dzisiaj bukietu! Sprawił Babci... BU Od zawsze jestesmy stalymi klientami.) (1) Polecam innym wszystkie dzwignie. Sam SUPER HURTOWNIA! (1) Polecam wszystkim, szczególnie dostawców towaru. Mili Panowie, bardzo... Mariola1972 fatalna obsługa (2) do jakości produktów nie mogę mieć wiekszych zastrzeżeń, ale obługa... Marek z Gdańska Polecam box 67 B&A (2) W nowo otwartej części warto zrobić zakupy fajne ciuchy w dobrej cenie,... Nati Jest poprostu wszystko (1) Jest poprostu wszystko Adam Kradzież (3) okradli mnie w Tesco z portfela i całej jego zawartości, gdy torebkę... Ania zawsze pięknie!!!!!!!!!!! (1) Korzystam z usług od ponad roku i zawsze dostaje cudowne kwiatki. Większość... Asia MJ - opinia (1) Naprawde konkurencyjne ceny i mila obsluga. Warto zajrzec jesli starasz sie... MJ Zabawki z pomysłem (1) Sklep inny od wszystkich, miła Pani zaskoczyła mnie różnorodnością ciekawych... Anita Balicka