słabo (2) pustka roksana Polecam !!! (1) Po paru tygodniach użytkowania wózka mogę śmiało powiedzieć, że towar oraz... anka BIEDRONKA JEST SUPER (3) Witam robie zakupy w Biedronce codzinnie uwielbiam ten sklep sa tu super... min
dobre i zdrowe (1) Polecam pieczywo i ciasta naprawdę wyśmienite Madzia uwagi na temat obsługi w supermarkecie (4) Wczoraj robiłem zakupy i nie mogłem się doczekać nikogo z obsługi.Dzisiaj... Antoni Puzia małe zoo (1) Zawsze są w tym sklepie produkty jakich szukam dla moich zwierząt. Chociaż... Małgorzata Profesjonalna obsługa i duży asortyment (1) Chciałbym wszystkim polecić sklep Mini Max w CH Alfa. Niezwykle miła i... Krzysztof Świetny! (1) Bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i kompetentna obsługa. Ceny - jak na sklepy... teracotta sklep na wysokim poziomie (1) Bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i kompetentna obsługa, zachodzę tam z... teracotta Najlepsza cukiernia w Trójmieście (1) Mam całkowicie odmienne doświadczenia z cukiernią Sowa niż autorzy poprzednch... Piotr pralka (1) Ostatnio byłam w rtv, euro , agd kupic pralkę do domu. Gdy już wybrałam... anonim klient - opinia (1) OSZUKUJA LUDZI !!! Personel nastawiony na sprzedaz uzywanego /naprawianego... klient pyszne ciasta (1) ostatnio mieliśmy imprezę firmową i zamówiliśmy tort w Justynce za moją... Iza POLECAM (1) Zawsze i wszystko właśnie tu kupujemy! To o czymś świadczy! POLECAMY! Fundacja "Boksery w Potrezbie" adam tuttkowski - opinia (1) menele przy wejściu zaczepiają klientów a ochrony nie ma a przecież cały... adam tuttkowski ... (2) ... Padła mi ostatnio płyta indukcyjna Amiki (szajs swoją drogą). Upatrzyłem... obrotny Profesjsnsna obsługa (1) Personel potrafi doradzić i do tego jest uprzejmy, asortyment towaru jest... rysiek Przeczytajcie to zanim zaczniecie narzekać (3) -Obsługa nie ma dobrej wiedzy na temat sprzętu?Może i nie ma,ale przeciętny... 665 Brak karty gwarancyjnej na sprzęt (2) Laptop za 1600 zł prawie, więc niedrogi. Ale kupilem go w ciemno - bez... W Solidna hurtownia !!! (1) Bardzo dobra obsługa. Krewetki są zdrowe oraz ładnie wybarwione. Zdecydowanie... Dawid Prudziłko