Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kwiaciarni. Kwiaty dostarczył miły Pan... Monika Cukiernia w-z chełm (1) Punkt na Chełmie ma profesjonalna obsluge w osobie pani Rysi pyszna kawka i... Kasia Ania - opinia (1) Super lokal, duży wybór alkoholi, i super dojazd,polecam:) Ania
uważajcie na produkty u Sowy (1) Dziś odwiedziłem cukiernie Sowy na Morenie ,chcąc kupić makowiec na... zawiedziony klient Nie polecam zakupów w tym "sklepie" (1) Zakupiłem w tym "sklepie" garnki Bachmayera. Po miesiącu użytkowania zaczęły... Jerzy OBSŁUGA TO ŻART (1) Obsługa w tym sklepie to jakiś żart. Dziś chciałam zakupić dwa kable (audio i... Małgorzata EXTRA (1) Sklep super, obsługa na medal,dobry kontakt, chłopaki chętnie pomogą. Kupiłem... Klient super (1) naprawdę fajny sklep ania R - opinia (1) polecam :) R Super fachowcy (1) Ja zostałem profesjonalnie obsłużony, co prawda naprawa kosztowała 130zł za... klient bez rewelacji (1) nie zgodzę sie z poprzednią opinią, zdecydowanie polecam inne księgarnie,z... Andrzej Miła obsługa i super bielizna dla Studia Pro-Masaż z Gdańska (1) Czytaliśmy opini Pana który kupował bielizne dla żony. Jak my kupowałyśmy... Ania PRO MASAŻ pejcze dla naszego Studia Pro-Masaż (1) najlepsza jakość skóry, oryginalne kolory polecamy testy produktów Sex shopu... Masażystki z Pro-Masażu Zbyt wysokie ceny (1) Jestem trochę zawiedziony tym sklepem. Bardzo wysokie ceny, w niektórych... 40latek Mięsko TESCO (2) Witam. Dzisiaj kupiłem w Tesco na Karwinach karkówkę w dość dobrej cenie.... rykoswb Fajna Hurtownia (1) Duży wybór zabawek znanych marek w przystępnych cenach. Ubranek i akcesoriów... Megan Zła obsługa. (1) Jestem bardzo niezadowolony z obsługi dlatego że byłem dziś wieczorem na... Kamilos Świetny ??? pomysł BOMI (3) Od pewnego czasu jestem nagabywana przez panie kasjerki BOMI .Chodzi tu o... Bronisława najgorsze (1) nic dodac nic ujac najgorsza piekarniajaka kolwiek jest wszystko drogie... mariusz Ceny absurdalne (3) ...kolejki do kas i punktow (miesa, sery) dlugie, promocje zerowe. Wedliny o... Gal