zadowolona (2) jestem klientka sklepu od kilku lat jestem zadowolona z obslugi oraz z cen i... zadowolona MM nie dajmy robic z siebie idiotow!!!!! (3) Wku.... mnie na potege ten caly mm, a w szczegolnosci to jak traktuja... zyczliwy HURTOWNIA PRZYJAZNA DLA KLIENTA (1) PRACOWNICY STARAJA SIE DOPOMOC W WYBORZE SPRZETU ,MOZNA LICZYC NA DROBNE... RYSZARD RIVIERA
bardzo ciekawe promocje (1) kupiłem whisky 3 y old Hunting Lodge super wyśmienitą za jedyne 35,99 zł -... KONESER Marta - opinia (1) Batory jest bardzo małą galeria handlowa. W porównaiu do innych trójmiejskich... Marta ZDZIWIONA NEGATYWNYMI OPINIAMI - MI SIE PODOBALO (1) Przede wszystkim mila obsluga klienta, masakrycznie szeroki wybor towaru,... Tatiana spory asortyment kazdy wybierze cos dla siebie i do tego tanio (1) Ludzie to jest hurtownia i sie nie dziwie ze to nie miejsce dla dzieci !!!... Fam zakupy (1) super sklep ,super ceny w gdyni sklep czysty obsluga dobra i zawsze pomocna... marec obsluga (1) bylismy ostatni w waszym sklepie w gdyni na morskiej, chcialam powiedziec i... jowita dominik - opinia (1) bardzo fajne centrum handlowe może dużo jedzenia nie ma ale zawsze można... dominik swietny sklep (1) Miła i fachowa obsługa. Duży wybór. Pani, która mnie obsługiwała znała cały... alex Super miła i profesjonalna obsługa (1) Można znaleźć u nich wszystko co potrzeba. tom Fachowa i miła obsługa! (1) Bardzo sympatyczna, przychylna obsługa, dobra komunikatywność, spokój i... Maganiusz Pozytywna (1) ... Damian711 NIE POLECAM NIKOMU KTO KOCHA SWOJE ZWIERZAKI!!! (1) KARMY W SIATKACH PO TERMINIE! OBSŁUGA FATALNA! POWINNI POZWALNIAĆ TYCH... małgosia śmierdzące ryby (2) 13.10.09 ok.godz. 10 sprzedano mi ŚMIERDZĄCE wędzone flądry. Oprócz... smakosz ryb SUPER WYBÓR YERBY, TANIEJ NIŻ NA NECIE (1) dodatkowe plusy za dużą znajomość tematu i dobre bombille. Przy okazji można... Władek Bardzo dobry sklep (1) Polecam szeroki asortyment zdrowej zywnosci. Ja kupilam wedliny ekologiczne i... K. Lehmann Martyna - opinia (1) Jeśli ci się nie podoba to po co tam jeździsz ja uważam że to fajne miejsce Martyna Pełen profesjonalizm! (1) Pani Angelika dekorowala kosciol i sale balowa na nasz slub i wesele.... Marysia