lipa WIELKA (2) fajna promocja! za barszcz winiary płacisz 1,49 za sztuke a jak kupisz 4 to... yuki Polecam (1) Bywam w sklepie dość często. Sklep otwarty do późnych godzin nocnych, ceny... Łukasz Najlepsza kwiaciarnia w mieście! (1) Zakmówiłam w tej kwiaciarni wiązankę ślubną. Wiązanka była dosyć nietypowa.... Smerfetka
Ola - opinia (1) Cieszę się, że w końcu w Gdyni mamy księgarnię katolicką z prawdziwego... Ola Nareszcie coś nowego (2) Bardzo fajne miejsce, całkowicie inny klimat niż w innych centrach... Piotr klientka - opinia (2) Przydałoby się zmienic obsługę, która oszukuje na kasach, pani z działu... klientka Tragedia!!! (1) Kasjerka zjechała mnie za to, że to nie jej sprawa jakie ceny obowiązują na... Zjechany przez kasjerke klient Polecam! (1) Świetny wybór muzyki klasycznej, pocztówek, literatury.Warto zajrzeć! Agata NIE POLECAM ZAWYŻONE NIEOUTLETOWE CENY (1) Zaskakujące, dlaczego w Warszawie, Lublinie, Pozaniu mogą być prawdziwe... Magda Bezkonkurencyjni! (1) Chluba Trójmiasta, słowa złego nie da się o nich powiedzieć. Sklep posiada... FD było dobrze (1) kiedyś bylo dobrze. teraz próbują na wątpliwej sile marki sprzedawać... lekarz wszystko ok ale jednak oszukuja (1) kupiłem dzisiaj 2 kable jeden długości 3m o przekroju 35mm2 drugi długości 3m... Mateusz Najbardziej Miła i Rzetelna obsługa (1) Nigdzie wcześniej nie spotkałem się z tak miłą i rzetelną obsługą klienta. W... zadowolony Kosmiczne Oliwki (1) Witam wszystkich ,którzy bedą czytać . Te OLIWKI są KOSMICZNE,wcześniej... Henri Ratujmy to co zostało (2) Pamiętamy Bomi z przed trzech...jeszcze dwóch lat?Zaje...fajne delikatesy z... czytowaznekto kupujesz tu rzeczy ktorych nie kupujesz (3) Wybralem sie z dziewczyna na spore zakupy do Lidla we Wrzeszczu. Gdy... Michal Relewacja! (1) Świetny salon, obsługa rewelacyjna, Panie szczerze doradziły mi która suknia... Anna Polecam (1) Polecam domah Gdzie jest strona internetowa ? (1) Chciałem obejrzeć ofertę wypieków w sieci, żeby zorientować się co mógłbym... Marek przefajny sklep (1) Regularnie robie zakupy w sklepie ZOO KARINA na Chelmie. Jest wszystko,... Alka