Bardzo dobry sklep (1) Polecam szeroki asortyment zdrowej zywnosci. Ja kupilam wedliny ekologiczne i... K. Lehmann Martyna - opinia (1) Jeśli ci się nie podoba to po co tam jeździsz ja uważam że to fajne miejsce Martyna Pełen profesjonalizm! (1) Pani Angelika dekorowala kosciol i sale balowa na nasz slub i wesele.... Marysia
Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście:-) (1) Chcielibyśmy gorąco polecić kwiaciarnię - Prostą Formę, która charakteryzuje... Krysia i Tomek Mirela - opinia (1) W końcu znalazłam sklep na miarę moich oczekiwań! Przemiła i fachowa obsługa,... Mirela gorąco polecam (1) Idealnie począwszy od kontaktu kończąc na jakości towaru! Zamówiłam kilka... Kasia Outlet inaczej (1) Nowa firma, nowy wystrój i nowy asortyment. Miejsce i obsługa bez zmian.... Jarek nie taki znowu super .... (1) Witam serdecznie, Komis jak komis, może obsługa jest miła, ale bardzo mały... goyka Marcin - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, na wszystkich stanowiskach.Polecam te... Marcin Radek - opinia (1) Dobry sklep dla szukających prezentu. Obsługa doradziła jaki prezent kupić... Radek Zuzia - opinia (1) Jestem,szczęśliwym posiadaczem świnki ze sklepu w auchanie i z... Zuzia Jagodzianki !!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjne jagodzianki ! Pop prostu pycha, najlepsze jagodzianki w gdańsku. Łukasz ;) (1) jesli nie podoba wam sie dojazd to poco tloczycie mi miejsce w Autobusie jak... jaaa;) Szybko i skutecznie (1) Polecam serdecznie kwiaciarnie narcyz. Wysłałam kwiaty z ich sklepu... andzia gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór towaru przy niskich cenach. Polecam gorąco Marek zaspa Jadzia (1) ciIasta są pyszne. Bardzo miła obsługa. Na imieniny urodziny ciasta jak... J. Kawęcka Super sprzedawca (2) Pełen profesjonalizm-miła obsługa,świetny asortyment w przystępnej cenie.... Anna Jodłowska GDAŃSK KUPUJE BEZ VATU (3) Stanowczo za mały asortyment, odnośnie laptopów - większość to laptopy do... kael doskonały tort weselny (1) DZIĘKUJEMY BARDZO ZA TAK WSPANIAŁY TORT WESELNY. GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI I MY... KASIA tort ze zdjeciem (1) zamówiłam tort na imienieny ze zdjęciem tort w smaku dobry ale zdjęcie... kasia