świetny sklep !!! (1) bogaty asortyment!dobre ceny! psiaki zadowolone :) gizela wspaniała kwiaciarnia (1) Super obsługa, można załatwic każdą sprawę, przepiękne bukiety za przystępną... Ewa Cudne bukiety (1) Zamawialam w tej kwiaciarni bukiet slubny, kwiaty na samochod(2 lata temu)... klientka
sklep internetowy (1) Pierwszy raz skorzystałam z usługi kuna przez internet Oczywiście Pani... Alicja Nawet najprostszy zwykły chleb jest tu doskonały (1) Tradycyjna piekarnia z klasą, która w Gdyni istniała zawsze odkąd pamiętam.... Wiad super sklep (1) Jest wszystko! Czysto, jasno, mili ludzie. Zaluje ze nie ma takiego w Gdyni! lola falana Gryzonie - chomiki (1) Witam, To bardzo dobry pomysł, że pracownicy noszą plakietki z imieniem... Magda i Sławek oraz szczęśliwy p super komis! (1) wITAM,POLECAM WSZYSTKIM PROFESJONALIZM,DORADZCTWO NA NAJWYZSZYM POZIOMIE!!tAM... mAJEWSKI Polecam - mają bardzo dobre warunki (1) Dobre warunki, miła obsługa. :) Tomek nigdy sie nie zawiodłam (1) wielokrotnie zamawiałam kwiaty na różne okoliczności zdając się na gust i... stała klientka Konkurs IKEA "Ty i Twój Katalog" (1) Konkurs na najlepsze zdjęcie z katalogiem IKEA w najbardziej kreatywnej... Konkursikea Tragedia!!!!! (1) Poszłam do tesco kupi laptopa o godzinie 18 i co sie dowiedzialam ze go nie... Dorota Profesjonalizm i dbałość o najmniejszy szczegół (1) Pani Ola przygotowała dla nas całą oprawę florystyczną na ślub. Bukiet,... Aleksandra POZDROWIENIA DLA PANI LIDII (1) WITAM CHCIALABYM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PANI LIDII, ZE ZAWSZE POTRAFI... DOROTA EWA - opinia (1) DZIEKUJE! DZIEKUJE! DZIEKUJE!JESTEM W NIEBOWZIETA! TAKIEGO PZREPIEKNEGO... EWA Ocena sklepu Barter (1) Miła obsługa. Szybaka realizacja zamówienia w przypadku nietypowego... Maurycy Rzeźniczak Kompleksowo i na czas (1) Zamówiliśmy 400 paczek na Boże Narodzenie - już w lipcu. dzięki temu miałem... Firma prywatna Super (1) bardzo miła i fachowa obsługa. Sklep świetnie zaopatrzony, dobre ceny. Polecam Marta ok (1) sklep ok. Ania Po prostu WSTSTKO !!! (1) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMOK