obsługa (1) Jestem stałym klientem księgarnii w C.H.Batory i muszę wyrazić swój sprzeciw... Mateusz Nie polecam!!!! (1) panie kasjerki naburmuszone nie mile opryskliwe i siedzace tam za kare ludzie... nie zadowolona klientka Świetne miejsce!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Jak dla mnie to jest w czym wybierać.Nie... Pietruszka
Dobry wybór, rozsądne ceny (1) Kilkakrotnie dokonywałem zakupu w tej księgarni i stwierdzam, że po pierwsze... Sławek rewelacja (1) Według mnie jedna z najlepszych księgarni w w trójmieście. Co jakis czas... łosioman ... (1) sama pracuje w centrum handlowym, wiem, że nie każdy sklep ma wewnętrzną... klientka Swietny sklep, uwazni i sympatyczni sprzedawcy, rewelacyjny asortyment! (1) Zgadzam się z przedmowcami :o))) mozna tam dostac wszystko, co trzeba, jak... Magda nie podzielam (1) Witam. Ja nie podzielam tej opinii. To jedna z niewielu księgarń gdzie Panie... Natalia opinia (1) Trzy przemiłe dziewczyny zakochane we florystyce, kwiatach i całym tym... Aleksandra Super (1) Polecam wszystkim, obsługa klienta na najwyższym poziomie, doradzają i... Wiewióra Uwaga na zakupy w tym sklepie! (2) Sklep nastawiony wyłącznie na wyzysk i zysk.Nie obchodzi obsługi dobro... taragn Ja nie nażekam (1) robię w tym sklepie regularnie zakupy raz w tygodniu. Obsługa jest taka sama... Profispan Budynek po IKEA (2) Nie poleca ze względu na ceny - BARDZO DROGO !!! klient kasia jańczak (1) Świetna obsługa, niskie ceny, kulturalna i fachowa pomoc w wyborze wina.... kasia jańczak BOSKA ANIA (1) Ania to napalona kotka, z****iście...!! Adam Kupowałem słuchawki i kolumny. (1) Można sprzętu posłuchać przed zakupem o ile mają na stanie Ze sprowadzanym... Sekator Poprostu świetna księgarnia (2) Polecam tę księgarnię wszystkim maniakom literatury dziecięcej i ilustrowanej! Ramona Olrich e90 (1) Ja też maiłem styczność z tym pseudo serwisem znajdującym się w oliwie.... e90 Polecam!!! (1) Tort gruszkowy - pycha! polecam gorąco. Wyroby cukiernicze pierwsza klasa!!!! Kasia ODRADZAM!!! (5) Odradzam kupowania tam ryb i akwarium!! Ryby są ze mną od dziecka,wiem o... Monika