Absolutnie nie ! (2) PORAŻKA !!! Obsługa klienta beznadziejna, Pani (w okularach i bujnej blond... Były kilent jedyny taki sklep w Gdyni (1) bardzo pozytywne nastawienie właścicieli sklepu i obsługi do klienta; jeśli... Kulgan ladyinblack - opinia (1) poszukuję nowego telewizora. będąc w fashion house zobaczyłam ten sklep -... ladyinblack
Warty polecenia !!! (2) Naprawdę warto poznać ten napój orzeźwiający a jeszcze lepiej go się napić.... Fan club - mate bylem pierwszy raz (2) i udalo sie! kupilem to co chcialem! zadowolenie na maxa JBzGD ocena / szarka (1) Bardzo fachowa obsługa.Doradztwo w zakresie doboru wina do potraw i... szarq obsługa bardzo niemiła (1) Witam, chciałabym ocenić głównie obsługę w księgarni: panie są... Zofia Rogale Marcina !!! (1) Mają chyba najlepsze rogale z białym makiem w Trójmieście, co roku w... Basia Profesionaliści (1) Od firmy Lightwind zakupiłem fotoogniwa oraz żarówki diodowe do domu.... piosurf Ekspediantka z Pull & Bear (1) Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety jak jedna z ekspedientek z Pull &... autor alkomat (1) zakupiony alkomat nie działa, żądam przesłania sprawnego lub zwrotu pieniędzy Michał Kitkowski KLIMATYZACJA (4) BRAK SPRAWNIE DZIALAJACEJ KLIMATYZACJI W -suterynie Galerii chodzi o sklep... KLIENT--STALY-OBSERWATOR-- warsztaty (1) Byłam na warsztatach SUPER. Dużo wiedzy praktycznej,jak i teorii.Był test... ewa krystyna - opinia (2) dziekujemy za rewelacyjną obsługe zwłaszcza pani kierowniczce która... krystyna nowe miejsce...na lepsze (1) Dziewczyny zmieniły miejsce pobytu, teraz komis jest wiekszy i jeszcze lepiej... kobitka Profesjonalizm i życzliwość w każdym calu! (1) "Bukieciarnia" to zespół ludzi, dla których głównym celem jest zadowolenie... M.S. Fantastyczna księgarnia (1) Szalenie sympatyczna obsługa, duży asortyment. Urodzona sprzedawczyni -... Jan Koprowski szale na prawdę super (1) świetne, dobrej jakości, ciepłe, eleganckie i piękne szale wełniane nie do... tosia Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce; (3) Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz... Dorota Dla mnie bomba:) (1) Naprawdę POLECAM!!! Zaopatruję się już w tym sklepie od dawna. Mają właściwie... mama