POLECAM! (1) dziś zakupiłam świnkę morską samiczkę. jestem bardzo zadowolona, mimo że mam... Klaudia Lidl -Karwiny (2) Najlepszy sklep na świece! Najlepsza obsluga. Rzadko kiedy jest kolejka. W... jacek sklep rodem z czasów "komuny".... (1) Byłam w sklepie w poszukiwaniu kurtki zimowej dla mojego przedszkolaka.... Małgorzata
Najlepszy sklep w internecie ! (1) Niezależnie od tego, że wystąpił problem techniczny na stronie zamówień... Aleksander Szmitkowski Dno (1) fatalny asortyment i wysokie ceny - porownuje z Realem - pewnie efekt... Gal Profesjonalna obsługa!!! (2) Rewelacyjny sklep, az milo tam sie wraca. Zwsze mozna liczyc na profesjonalna... Jacuś;) Idealna dla dzieci (1) Księgarnia dla wymagających małych czytelników. raffi Jola - opinia (1) Mogę się tylko dołączyć do opinii mojego poprzednika.Polecam Panią Izę! Jola Miczogen - opinia (1) Czymś co wyróżnia ten sklep to na pewno wyjątkowo kompetentna i przemiła pani... Miczogen jagodzianki i chalki (1) Chałki chyba najdroższe w Gdańsku a do tego nie sa smaczne. Jagodzianki... Adam profesjonalnie i na miejscu (1) Wszystko czego potrzebowałem mieli na miejscu. Próżno szukać tego w... Mirek Polecam !!! (2) Naprawdę rzadkością są dziś miejsca w których ktoś wie o tym że to on jest... Marek K Miła obsługa i profesjanalne wykonanie (1) Zamawiałam w pracowni bukiet na ślub - był przepiękny. Nie spodziewałam się... Anna M I znowu te raty... (1) Do samego sklepu,asortymentu i nawet obsługi nie mam zastrzeżeń,ale chciałbym... Hans SUPER SUPER SUPER (1) POLECAM WARTO KORZYSTAĆZ TEJ KSIĘGARNI CZARNA DIANA Fantastyczny klimat, obługa i asortyment (1) Moje ulubione miejsce asia Roman - opinia (1) Bardzo klimatyczny sklep, z szerokim asortymentem szlachetnego trunku.... Roman Rewelacja! (1) Niesamowity wybór produktów! Kompetentni właściciele wspaniale doradzają i... Anna Polecam bardzo!!! (1) W sierpniu uczestniczyłam w tygodniowym szkoleniu florystycznym prowadzonym... Ewa Różańska POLECAM (1) Kupuje od 3 lat. Smiało polecam kobietom w ciąży i małym dzieciom. Kasia