smiechu warte;D (1) to co ja tu czytam jest dla mnie smieszne naprawde...znam ten sklep bardzo... kasjerka Gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, bogaty wybór towaru przy dobrych cenach. Polecam. Krzysztof Patecki Miła i szybka obsługa (1) Polecam wszystkim tą kwiaciarnie , mają miłą obsługę i potrafią fachowo i... Robert
marzenia z lat dziecięcych... (1) 16-tego maja 2009r odbył się jeden z najważniejszych dni w Naszym życiu- tzn... Aleksandra i Józef Jarek - opinia (1) Chyba jedyny taki sklep w Gdańsku jak nie w Trójmieście. Gorąco polecam,... Jarek Najgorszy sklep w dzielnicy (1) Osiedlowy monopolista piastujący najgorsze tradycje rodem z PRL-u.... mar2h karolina - opinia (1) ten empik chyba lubię najbardziej jedyna rzecz która mi przeszkadza to daty... karolina Dobry sklep (1) Polecam!!! Dobry sklep z dobrym asortymentem płyt CD, DVD. Fajne ceny. Nie... Azrael KOMUNIJNA WIELKA KLAPA !!! (1) CUKIERNIA ZAGUBIŁA ZAMÓWIONY DUŻO WCZEŚNIEJ TORT KOMUNIJNY, NA KTÓRY ZOSTAŁA... Lena Polecam (1) Miła obsługa, nowatorskie podejście do tematu. Jeśli szukacie czegoś z duszą... jq Polecam (1) Polecam wszystkim piekarnię Kidzińscy mają wspaniałe wyroby, zarówno pieczywo... Ewa bardzo dobra (1) Bardzo piękne kwiaty i dodatki, profesjonalna obsługa (pozdrawiam serdecznie... NEFERTARI ocena Fragari (1) bardzo miła obsługa, dostępne ceny, fachowe porada przy zakupie ,dobre... krzysztof noc zakupów i zniżki... (1) Głośno rozlekamowana impreza "noc zakupów"...Zniżki nawet do 50%...-... obserwator rewelacyjny sklep (1) Sklep naprawdę warty polecenia , obsługa bardzo miła , bardzo duży asortyment... tajemniczy klijent . zdrowie przede wszystkim (1) cudowny sklep, znajdziesz w nim wszystko czego potzebujesz( napoje, nabiał,... sylvka CYFRA+ już w Galerii Przymorze (1) Widać coraz większe zainteresowanie galerią, nawet takie firmy jak CYFRA+... Paweł Koźnierski nie jest przecierz tak źle!!!!! (1) jestem mieszkanką Przymorza i uważam że robi się na dzielnicy coraz fajniej i... Aga żenada (1) Co to do cholery za hipermarket ??? 1. Brak podstawowego asortymentu ! 2. Nie... mieszkanka dzielnicy Chełm JEST OK (1) Pracownia krawiecka na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm. Krawcowe z... Wiola