Zabawki dla każdego. (1) Szkoda, że tak późno znalazłam ten sklep. Zabawki dla każdego dziecka, a ceny... Anna S. fachowa obsługa (1) tak powinno być w każdym sklepie . rene Serdecznie polecam (1) Miła obsługa ,fachowa pomóc przystępne ceny naprawdę warto skorzystać polecam... Jolanta
Najlepsze są pączki z wiśnią, drożdzówki z kruszonką. (1) Nigdzie nie jadłem lepszych pączków z wiśnią... Marek Piątkowski Dla każdego coś miłego (1) Z usług kwiaciarni korzystam od wielu lat z okazji urodzin, imienin chrztów,... Wieeeloletnia klientka Fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia (1) Zadzwoniłem do firmy nie do końca wiedząc jaki rodzaj nitów zrywalnych byłby... garymakkoj Nikon D7000 zakup i reklamacja (1) Sklep może nie najtańszy, ale jakość usług zawsze oceniam po tym jak... Maciek Rutecki Nie polecam ze względu na obsługę a to ważne prawda ?! (1) Pojechaliśmy kupić sprzęt AGD na raty.Stały koło siebie 2 takie same... LuLu firma na najwyższym poziomie! (1) wspaniały kontakt, pokonają wszelkie przeszkody, by uzyskać pełne zadowolenie... DM Bardzo dobra cukiernia (1) Przyjemna obsluga i przede wszystkim przepyszne ciasta. Szarlotka... Smakosz Wspaniałe i klimatyczne miejsce. (1) Kwiaciarnia berberys jest wspaniałym i klimatycznym miejscem.Ilość kwiatków... Natiii845 Owoce i warzywa - KOSZMAR!!! (1) W tym sklepie nie można kupić warzyw czy owoców (no może oprócz cytrusów), bo... Anna Polecam !!! (2) Już kolejny raz dokonałem zakupu w tej firmie i ponownie mnie nie zawiedli.... STAŁY KLIENT Polecam (1) Bardzo fachowa obsługa, towar pierwszej jakości, aż miło robi się zakupy.... Gucio Wspaniale (1) Jestem zachwycony kreatywnością w tworzeniu bukietów jak i innych rzeczy... Tygrys Perła wśród księgarń (1) Perła wśród księgarń Janusz Miejsce z pomysłem (1) Kwiaciarnia niebanalna.Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Bukiet... Karina Serdecznie POLECAM! (1) Gorąco polecam nową kwiaciarnię, w której kupowałam ostatnio przepiękny... Aga skandal (3) stojąc w kolejce do kasy wszystkiego się odechciewa, jak słyszy się jak panie... karol Joga Śmiechu w Tadamm (1) Ubawiłem się po pachy, na początku było troszkę dziwnie - tak śmiać się na... Pan Kleks