tragedia, beznadzieja, koszmar itp (2) W ostatnią sobotę miałam niestety nieprzyjemność robić tu zakupy. Jestem w... katarzyna super (1) super martynka polecam tylko maślanki (1) Cukiernia ma renomę, jednak jedyną dobrą rzeczą jaką produkuje są maślanki-... xxxxx
świetne lody (1) Najlepsza lodziarnia w Gdańsku, aczkolwiek lody nie są tanie (teraz już chyba... xxxxx tragedia (1) kompletna dezinformacja,nerwowym klientom nie polecam ....... ryszard odpowiedz na skandal (1) żaden profesjonalny akwarysta i szanujący pracownik nie poradzi w kwestii... gnacik szkolenie florystyczne (1) Wszystkim miłośnikom kwiatów, którzy pragną poznać tajniki ich układania oraz... Katarzyna Hiperforum.pl (1) Dla Pracowników Super- oraz Hipermarketów. http://www.hiperforum.pl niki Pracownik (2) Jestem pracownikiem OBI i powiem tak, rzeczywiście jest za mało personel ale... pracownik Polecam (2) Mila obsluga i dobre ceny, goscie konkretni i rzeczowi, nic dodac nic ujac. citoz Dobry sklep interentowy... (1) ...a odebrac można na miejscu. Raczej polecam, nie zawsze najtańsi ale zawsze... Józef Stępień Mało elastyczni... (2) nie polecam, pustawe gabloty, ceny sztywne - sam pracuję w handlu i w tych... "Lojalny" klient Panie ekspediętki oceniam bardzo dobrze (1) Ogólna ocena bardzo dobra Tylko w tym sklepie robię zakupy i do obsłudze... Bogusław Piaskowski Niskie Ceny , Różnorodność Asortymentu (1) Ceny zabawek dla maluchów są o wiele niższe niż w innych renomowanych... Krzysztof Duży wybór, Atrakcyjne Ceny (1) Witam, Niedawno byłam w tej Hurtowni i zobaczyłam duży wybór zabawek oraz... Aleksandra Polak Kwiaciarnia z klasą (3) Kwiaciarnia na wysokim poziomie, mialam okazje sie o tym przekonac... Asia MASAKRA (1) Sklep poprostu masakra,w lodówce z nabiałem często można natrafić na... Ewa Cukiernia godna polecenia ! (1) Jedna z najlepszych cukierni w trójmieście.Wyroby bardzo dobre i codziennie... Zdzisław makabrycznie obrażone kasjerki (2) tyle obrażonych i niesympatycznych kasjerek w jednym miejscu nie znajdziecie... Krzy$iek miła obsługa (1) Miła obsługa, fajny klimat, jak ktoś jest niezdecydowany pomogą wybrać coś... Witek