Ciągle puste półki (1) Od początku istnienia tego sklepu ciągle brakuje towaru na półkach. Czasami... Łukasz Polecam... (1) Najlepszy sklep zoologiczny do jakiego do tej pory trafiłam. Miła i pomocna... liilkaa Jocker_gd (1) moim zdaniem najlepszy sklep w Gdansku. Fachowa obsluga i co ważne... jocker_gd
skandal (1) Pomijam fakt dużej ilości przeterminowanych produktów, najgorsza jest obsługa... Damian Opinia (1) Witam ! Pragnę sprostować wypowiedz, która w 90 % jest nie prawdą. 10% to... Marhio2000 polecam (1) bardzo miła i profesionalna obsługa kienta! napewno wróce do Albatrosa ! Marek G. ŻENADA (1) nie dosć że zmniejszyli sklep (zresztą który nigdy mi się nie podobał) to... Diana Beznadzieja (1) Zasiegałem informacji telefonicznie, beznadziejna sprawa osoba informująca... Klient hmm (1) może i spodo tam produktow,ale niestety czesto bywa,ze sa duzo drozsze(nawet... WildWind opinia (1) w skali od 1 do 10 ocena 5 mir2807@o2.pl iwona - opinia (1) najlepsze na swiecie eklery iwona Połowa sklepów jeszcze nie czynna (1) Połowa sklepów jeszcze nie czynna, wnętrze nie wykończone. Specjalnie... Łukasz chamska obsluga w sklepie albatros w gdyni (1) Dnia 27.03.2009r. około południa miałem nieprzyjemność odwiedzenia sklepu... Były klient Grunt to "dobre" decyzje Dyrekcji. (1) Zrezygnowałam z usług CH Alfa ze względu na likwidację placu zabaw dla... Mama Piwa niekomercyjne (1) Serdecznie polecam wszystkim piwoszom, szczególnie takim, którzy nie lubią... Christo, Gdynia Polecam (1) bardzo miła obsługa. Duży wybór upominków ceramiki wazonów itp. edarek gorąco polecam (1) polecam ten sklep, bogaty wybór ziół oraz innych specyfików , miła i zawsze... maja wyjątkowe miejsce (1) To miejsce jest wyjątkowe, jestem zachwycona poziomem oferowanych usług, duzy... iness Coś nadzwyczajnego dla każdego... (1) O tym miejscu mozna mówic w samych superlatywach! Szybka, miła, kreatywna... Viki Pięknie (1) Polecam wszystkim - otrzymałam piękny wiosenny bukiet :) Katarzyna