Polecam! (1) Kupiłam w tej przepięknie urządzonej kwiaciarni bardzo efektowny, śliczny... Magda zdecydowanie polecam (1) Nareszcie sklepik inne niż wszystkie w okolicy. Klimat jak u babci, bardzo... Andzia Aga - opinia (1) Gorąco polecam \"Maczka\" lubię do niego chodzić po ładne kwiaty i upominki,... Aga
Polecam! (1) Kwiaciarnia warta polecenia. Sprzedający zawsze potrafią mi świetnie doradzić... Joanna Ciśnieniomierz A&D UA-787 (1) Ciśnieniomierz A&D UA-787, który jest po gwarancji został w w/w firmie... Daniel (1) 08.08.2010 Moja Matka (70 lat)kupiła telewizor Sony płacąc gotówką 1700... zbywoj ziool - opinia (1) Stanowczo nie polecam. Oddałem do komisu dwa telefony do naprawy. Jeden na... ziool Pełen profesjonalizm (1) Kwiaty zamówiłem już 3 raz. po raz kolejny się nie zawiodłem. Kwiaciarnia... Kamil W. szkolenie florystyczne (1) Serdecznie polecam kurs florystyczny , który poprowadziła p. Ola. To osoba... Grażyna Gosia-polecam (1) Cukiernię znalazłam przez internet i bez wizyty osobistej zamówilam tort w... Gosia super sklep (1) zakupiłem cały asortyment do kuczni ,wraz ze zlewem i baterią.bardzo miła... ZBYSZEK TA BIEDRONKA JEST THE BEST !!!! (1) Witam.Robię w tym sklepie zakupy codziennie i jestem bardzo zadowolona przede... maleństwo Naprawa telefonu (1) Zaczeło się od tego, że obudowa niedokładnie przylegała do telefonu. Bardzo... Adrian robert - opinia (1) jestem klientem od 2 lat.Po bardzo słabym okresie widać poprawę z... robert Jeśli szukacie prezentu (1) Super miejsce jeśli szukacie prezentu. Dużo fajnych pomysłów - od gier... Anita Filip - opinia (1) Szybko, konkretnie i rzeczowo. Filip J&M (1) Obsługa godna pożalowania do tego zamiast paragonu dostałam jakiś pogryzdany... Ania 100% zadowolenia (1) Cukiernia Kandulski na Fikakowie to nie tylko przepyszne wyroby ale także... Paulina Dostalam piekny katalog (1) Robiłam zakupy w BOMI ok godz 11-tej ,pani kasjerka bardzo miła , po... Maria super (1) gorąco plecam wszystkim przyszłym pannom młodym. obsługa rewelacyjna, piekne... gabcia25