Mirek - opinia (1) Kupuje tam kwiatki i nie tylko na przeróżne okazje,mieszkam na Jasieniu i mam... Mirek Dobra obsługa (1) Rzetelna obsługa, dużo wiedzo o sprzedawanym towarze. A co najważniejsze... Tomek Bardzo dobry sklep (1) Warto odwiedzić ten sklep w poszukiwaniu wszelkich materiałów artystycznych,... Radosław Rak
WÓZKI (1) Macie krzywe wózki, którymi bardzo ciężko się prowadzi, zauważyłem, że jest... Bogusław Pani kierowniczka (2) Chciałbym się podzielić ze wszystkimi pewnym przykrym doświadczeniem jakie... Łukasz Kopeć nie polecam!! (1) Potworny bałagan i niekompetencja. Zagubiono moją wpłatę - w związku z nikt... agacka tort weselny (1) dziekuje za pyszny tort weselny:) marta Polecam (2) Polecam, bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Violo Próba zakupu królika (1) Nie polecam sklepu. Obsługa zupełnie niekompetentna. Chciałam kupić królika.... Julia W warzywniaku za rogiem jest lepsza obsługa! (1) Niestety, ale obsługa w tym sklepie jest fatalna! Gdy przyszliśmy z chęcią... f22mas prawdziwy raj dla kociarzy (1) Polecam Koci Raj.Zaciszne miejsce przy głośnej Świętojańskiej idealne dla... fistasia najlepsze wypieki jakie jadałam (1) NAPRAWDE WYSMIENITE WYPIEKI, JEDYNE W SWOIM RODZAJU. WSZYSTKO SWIEZE, ROBIONE... ANETA M Witam! (1) Sklep warty polecenia! Duży asortyment: towar ładnie ułożony i podany.... Anka Ania - opinia (1) Zamawiałam tort o kształcie samochodu policyjnego. Oprócz tego że super... Ania Letni koszmar zakupowy (1) Nie wiem, co na to Sanepid, ale odczuwalna temperatura w środku tego molocha... Klient Bardzo miła obsługa (2) Miło jest spotkać obsługę kulturalną i umiejącą doradzić a nie tylko wciskać... Magda Drogi sklep (1) Jest to jeden z droższych sklepów z płytami. Fajnie, że jest dużo płyt, kaset... Kamilek Nawet spoko sklep (1) Jak na sklep z instrumentami obsługa jest bardzo miła i pomocna. Nie jest tu... Kamilek opinia (1) bylam na zakupach w Porcie Rumia, przy okazji chcialam kupic cos slodkiego w... Fergie dazze5 - opinia (1) rupieciarnia --- czasem w kieszeni spodni nosze komorke i zapalniczke --... dazze5