Kino (2) Zastanawiam się ile można zjeść w kinie i ile piwska wypić...Nie mam bladego... kika POLECAM! (1) Super sklep, miła obsługa i przystępne ceny! Paweł Super sklep (1) To jest najlepszy sklep w wejherowie, duży wybór towaru i potargowac sięmożna Tasior
świetne galarety z ryb, miła obsługa (1) świetne galarety z ryb, miła obsługa - szczerze polecam danka Vintage, second hand, oryginalność! (1) Oryginalne ubrania, torebki, buty, dodatki, akcesoria, jakieś nawet... PJ Serdecznie polecamy (1) Kasia to zakręcona, pełna pozytywnej energii osóbka, która zaraża swoim... Kasia i Darek Nie kupujcie w Saturnie w Galerii bałtyckiej. (2) Kupiłem kartę pamięci, po wyjęciu z opakowania okazało się, że ma rysy i była... spajk Polecam! (1) Wzorowe dbanie o klienta, miła obsługa. Bart Warto (2) Bardzo szeroki asortyment, fachowa obsługa, mozna skompletować cały... Marvin POLECAM!!!! (1) Gorąco polecam ten mały, ale bardzo szeroko zapatrzony komis. Przy pierwszej... smini dobre miejsce (1) pozdrawiam pana sprzedawcę:) sympatyczny młody człowiek,który zawsze życzy... emma wreszcie niebanalne miejsce w trojmiescie! (1) wreszcie niebanalne miejsce w trojmiescie! jaa Obsługa musi się wiele nauczyć!!! (1) Panowie z obsługi niestety nie mają rozeznania w asortymencie sklepu.... E. Baaardzo zadowolony klient :) (1) Drogie przyszłe Panny Młode (i zainteresowani jakością kwiatów na Wasz ślub i... Ania Kłaput gra rpg (1) zorganizowali grę rpg dla mojego męża na 40 urodziny. Oj był zaskoczony... Gosia KATASTROFA (2) 2009-11-30 oddałem do naprawy gwarancyjnej nokię E65 w firmie BIMIT-BIS w... ja więcej nie skorzystam z Pana usług (1) więcej nie skorzystam z Pana usług dopiero dzisiaj 14.06.10 po wielu... lesny Polecam (1) Bardzo dobre wyroby od wielu lat. Przystępne ceny i fajne promocje. Będąc na... xXx Super !!! (1) Wszystko jest smaczne a ceny bardzo przystępne. Promocje cotygodniowe to... Kamila Bardzo dobry sklep (1) Naprawdę wielki wybór asortymentu, bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Tomek