Do Andrea (1) Kochana gdybyś pracowała kiedykolwiek w sklepie z odzieżą doskonale byś... Porfavor jest super (1) nic dodac nic ując jest super tentenn KATARZYNA SOKOŁOWSKA - opinia (1) ZAKUPIŁAM W SKLEPIE LAMPKĘ NA BIURKO. NIESPRAWDZIŁKAM NA MIEJSCU CZY DZIAŁA,... KATARZYNA SOKOŁOWSKA
Ania - opinia (1) jest oki Ania eeeeeeeeeeeeee tam........ (1) ...... TE WIECZNIE TRWAJĄCE AWARIE SCHODÓW... I TE ŚMIESZNE , ROZGŁASZANE... P. ceny bez podatku (1) Jak to jest kupiłem kilka artykułów i liczyłem ceny podane przy... Mirek Reklamacja obsługi w dniu 21 maja 2008r. (1) W dniu 21 maja 2008r o godz.20.16 na kasie nr 4 kasjerka o nr 37 zamiast... Małgorzata Miąsik mloda mama (1) Ceny inne przy towarze, inne w kasie. Większość towaru bez metek:(, więc... mloda mama Najlepsze BOMI (1) Witam! Miałem przyjemność zrobienia zakupów w sklepie BOMI na Matarni i... Marlon Brando Niezbyt ciekawie (1) Zakupy robiło się bardzo przyjemnie, natomiast po zakupach przyszła ochota na... John Pracowałem i wiem (1) Jest wiele promocji, ale trzeba przyjechać wcześnie, aby się na nie zalapać.... bemol gastronomia w klifie (1) Plusem jest mc donalds.Mozna sobie szybciutko cos przekasic.Jednak tam na... karola mile zaskoczona (1) wczoraj tj. w niedziele byłam w auchan rumia nawet nie zamierzałam wejść na... gdynianka Koszmarny parking Media Markt Gdańsk (1) Dzisiaj około 12 zajechałem na parking Media Markt w Gdańsku.Podeszło do mnie... Kaszub ;p (1) ;p Tatunia dezodoranty (1) Dlaczego brak testerów!!!!! Około 15 min temu byłem świadkiem jak pani... Grzegorz Marciniak Markowo! (1) Markowo! To słowo najlepiej oddaje jakość zakupów, ofertę centrum i cały... marko-maniak czy warto? (1) Matarnia to zwykłe małe centrum... Tylko kilka fajnych sklepów a tak... Bezimienny.! Super ale co z tym porkingiem !!!! (1) Bardzo lubie odwiedzac tą Galerie Bałtycką. Sklepów jest sporo . Bardzo mi... M super ale gdzie sie podział Deep (1) Super centrum handlowe. Bardzo lubie odwiedzać tą galerię handlową ale nie... Marek