Rogale Marcina !!! (1) Mają chyba najlepsze rogale z białym makiem w Trójmieście, co roku w... Basia Profesionaliści (1) Od firmy Lightwind zakupiłem fotoogniwa oraz żarówki diodowe do domu.... piosurf Ekspediantka z Pull & Bear (1) Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety jak jedna z ekspedientek z Pull &... autor
alkomat (1) zakupiony alkomat nie działa, żądam przesłania sprawnego lub zwrotu pieniędzy Michał Kitkowski KLIMATYZACJA (4) BRAK SPRAWNIE DZIALAJACEJ KLIMATYZACJI W -suterynie Galerii chodzi o sklep... KLIENT--STALY-OBSERWATOR-- warsztaty (1) Byłam na warsztatach SUPER. Dużo wiedzy praktycznej,jak i teorii.Był test... ewa krystyna - opinia (2) dziekujemy za rewelacyjną obsługe zwłaszcza pani kierowniczce która... krystyna nowe miejsce...na lepsze (1) Dziewczyny zmieniły miejsce pobytu, teraz komis jest wiekszy i jeszcze lepiej... kobitka Profesjonalizm i życzliwość w każdym calu! (1) "Bukieciarnia" to zespół ludzi, dla których głównym celem jest zadowolenie... M.S. Fantastyczna księgarnia (1) Szalenie sympatyczna obsługa, duży asortyment. Urodzona sprzedawczyni -... Jan Koprowski szale na prawdę super (1) świetne, dobrej jakości, ciepłe, eleganckie i piękne szale wełniane nie do... tosia Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce; (3) Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz... Dorota Dla mnie bomba:) (1) Naprawdę POLECAM!!! Zaopatruję się już w tym sklepie od dawna. Mają właściwie... mama polecam (1) Polecam ten sklep ze względu na szeroki asortyment i możliwośc zamówienia... Małgorzata Największy minus to obsługa kas... (2) Nie wiem, czy mam takiego pecha, czy po prostu taka już specyfika tego... niezadowolony fitnessclub (1) Ogółem to może nie ma dużo różnych sklepów, które jakoś przyciągają.. ale... Mee ;) Cleo - opinia (1) 1) TOWAR - kilka produktów z pieczywa naprawdę dobrych, dlatego do nich... Cleo Drożdżówki z makiem!!!! (1) Drożdżówki z makiem najlepsze na świecie!!! Kilo maku na każdej sztuce,... asior obsługa marna (1) tak jak w marketach,sklepik ciasnawy ale dużo sprzętu ,chyba więcej niz a... Basia Wiązanka (1) Zamówiłam wiązankę , określiłam do jakiej ma być kwoty .dostałam trochę... mika