Gazetka (1) Te wszystkie promocje z gazetki to jedna wielka ściema, gazetka ważna od... Pati Na 3 zakupione towary 2 miały inną cenę wystawioną a inną (wyższą) miałem zapłcić w kasie! (1) Beznadzieja Wady: 1. Długie kolejki w kasie. (Czyli ocena za obsługę 2) 2.... a Cieszę się z tego markietu u nas w dzielnicy. (1) 2 razy w tygodniu robię zakupy w kauflandzie i jestem zadowolona. Co tydzień... klijentka
Sony Ericsson s500i Flowers (1) NIE KUPUJCIE. Towar dostalem,ale: bez paragonu,gwarancji,ladowarka z... Jacek produkty w promocji dla dzieci.....uwaga (1) Porażka, mowa o promocji która miała się zacząć 13 listopada 2008, jak... Seba Obsługa klienta. (1) Obsługa klienta i doradztwo w miarę dobre ale jeszcze daleko do zbliżenia... Anusia stala bywalczyni - opinia (1) no tak... wiadomo wszem i wobec,że każdy zawsze myśli o sobie. ale postawmy... stala bywalczyni marcinki ehh... (1) Zachęcona reklamą rogalików św.Marcina zawitałam do cukierni z chęcią wypicia... Sylwia :) (1) Zawsze można liczyć na ten sklep, dobra obsługa, szczególnie w nocy warto... GOSIA777 Niesamowity p. Piotr ! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem postawy kierownika sklepu p. Piotra. Mając... klientka Porażka (1) Po godzinnym czekaniu w kolejce przy kasie usłyszałem, że większość artykułów... FAN TESCO tesco s**t (1) podpisuje sie do poprzednich stanowisk dodam ze hipermarket w ktorym sa... M TOTALNA BEZNADZIEJA !!! JEDEN WIELKI "LUMPEX" ... (1) Jeżeli ktoś z Was nie był jeszcze tam to nic nie stracił. Nie polecam, sklepy... johny zadowolona (1) bardzo ciekawe wiązanki, panie przemiłe, dobrze doradzą, ceny bardzo... tyka Obsługa fatalna (1) Mimo iz cukiernia bardzo renomowana to obsługa wrecz fatalna, dosc czesto... poscik ok (1) nie jest źle g Elwira - opinia (1) Duży wybór, chociaż nie wszystko posiadają. Często zamawiam przez internet. W... Elwira uwaga na reklamacje (1) kupiłem synowi gre komputerowa,,po próbie zainstalowania w domu okazalo sie... a :) (1) Super sklep polecam klient Bardzo. (1) Jestem mieszkanką Gdyni ale wolę drogi nadłożyć i nawet zapłacić za transport... Anna Kijowska