ŻENADA (3) Wybrałam się do tego sklepu z zamiarem zakupu świnki morskiej. Pomijam fakt,... M. UWAGA NA ROBALE (2) CHCIALABYM PRZESTRZEC WSZYSTKICH KUPUJACYCH JAKIEKOLWIEK KARMY W TEKTUROWYCH... M. Em - opinia (1) Jak dla mnie to brakuje tam miejsca do którego można by oddać dziecko by... Em
Super sklepik!! (1) W środę potrzebowałem 2 win na prezenty w rozsądnej cenie ;-) Koleżanka... Robert Fatalna obsługa (1) Muszę podzielić się moim dzisiejszym, pierwszym i ostatnim doświadczeniem z... Agata S. Ceny.. (1) Z przykroscia musze stwierdzic, iz wzrost cen produktow nie jest adekwatny do... Magda Proponuje jeszcze wyzsze ceny (2) Gdyby ten sklep wygral w konkursie "najwyzsze ceny w Polsce" nie bylbym... T2 Wypadek przy pracy ale piękne wyjście (1) Kupiłem w cukierni zlokalizowanej w Gdańsku-Wrzeszczu, w Galerii Bałtyckiej... Jerzy G. Niestety podzielam zdanie pierwszego opiniodawcy (2) Miałem bardzo przykry przypadek. Do sklepu udałem się w celu zasięgnięcia... Marek Polecam (1) Wszystko sprawnie i bezstresowo. Montaż urządzeń fiskalnych bez żadnych... Daria Polecam! (1) Pączki, drożdżówki wyśmienite... Andrzej odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu:):)::) (1) szalona, uśmiechnięta gadułka z 1000 niesamowitych pomysłów:) tak w skrócie... Asia ,Marcin I Hania zadowolona (1) Nie jestem z Trójmiasta, ale jak mam coś kupować to przeważnie w Batorym. To... justy relikt poprzedniego systemu (1) Dramat, to co się wyprawia w tym sklepie to po prostu dramat. Brak cen na... Michał Sklep godny polecenia (2) Sklep godny polecenia, nie tylko ze względu na wybór asortymentu, ale przede... Ola Gdynia warto (1) polecam. przystepne ceny, szeroki wybor, fachowa obsluga tomek Duży problem bezdomnych (2) Bezdomni obstawiają obiekt od rana do wieczora. Potwierdzam opinie... w Bukieciarnia z przyszłością (1) Należy pochwalić właścicielkę za pełen profesjonalizm i futuryzm, już przy... bodan2110 aranżacja domowa (1) Dziewczyny zaaranżowały wystrój kwiatowy w domu. Super propozycje kwiatów i... Aleksandra hotelarz - opinia (1) Jedyne miejsce na rynku trójmiejskim gdzie zyskałem pełną informacje na temat... hotelarz