tak sobie (1) Jak na te ceny, nic specjalnego, za 2 ciastka i 1 kawę prawie 20 zł. Do... paolalala Fajny sklepik (1) Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w... Kasia k800i - opinia (1) Niestety podpadli mi juz drugi raz. Kilkakrotnie dowiadywalem sie o wymiane... k800i
Rewelacyjna współpraca:) (1) Jesteśmy zachwyceni kreatywnością i pomysłowościa na wykonanie bukietów.... RSS AWFiS Gdańsk Szybko i bez kłopotów (2) Podczas wyjazdu skradziono mi portfel. Aby dostać się do domu zastawiłem w... Tomasz Tezel Polecam !!!! (1) Współpracuję z hurtownią ok 10 lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do... tomek Wszystko ok :) (1) Miła i sprawna obsługa, bogaty asortyment. Karol najgorsza biedronka w gdyni! (1) straszna jest ta biedronka , brudna śmierdząca tylko żulki pod nią wyczekują... miłosz SKLEP PRZYJAZNY DZIECIOM? NIE!!! (1) WITAM! KILKA RAZY PROBOWALAM SIE DOSTAC DO TEJ HURTOWNI. MAM 2LETNIA CORECZKE... DIANA Time trend (1) Witam , jak najbardziej polecam , obsługa super dziewczyny zorientowane w... klient tom - opinia (1) Odmówiono mi przyjęcia towaru (dvd "firmy" manta) pomimo jego niezgodności z... tom BAJADERA (1) JEDNA Z LEPSZYCH CUKIERNI W TRÓJMIESCIE.WYROBY BARDZO DOBRE OD LAT. RYSZARD KOZŁOWSKI Wkońcu profesjonalna obsługa (1) Normalnie nie mogłem uwierzyć w końcu sklep wędkarski w którym gość stojący... Stały klient pychotka (1) Wasze ciasta i drożdżówki są wspaniałe. o niebo lepsze niż od... a chlebek... kasia ja - opinia (1) W jakim normalnym sklepie placi się za zwyczajną sól ponad 7 zł?! oczywiscie... ja SZCZEPAN - UWIELBIAM :) (1) wraz z mamą udałyśmy się do Szczepana w sobotę. Po raz pierwszy byłam z nowym... Agnieszka WSPANIAŁY NADZÓR KASOWY (1) OBSŁUGA JEDNEJ Z KAS MIAŁA PROBLEM Z MOJA KARTĄ PŁATNICZĄ. POMIJAM ŻE PIĘKNA... JACEK S. polecam+++++ (1) Pojechalam do hurtowni po zakup serwisu porcelanowego na prezent slubny i... klient NIEZŁY WYBÓR (1) NIEZŁY WYBÓR TUMEK Każda cukiernia ma swoje "rodzynki" (1) Kiedyś przez przypadek wstąpiłem na Wzgórzu Mickiewicza, urzekły mnie... Marcin Socha