hotelarz - opinia (1) Jedyne miejsce na rynku trójmiejskim gdzie zyskałem pełną informacje na temat... hotelarz tak sobie (1) Jak na te ceny, nic specjalnego, za 2 ciastka i 1 kawę prawie 20 zł. Do... paolalala Fajny sklepik (1) Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w... Kasia
k800i - opinia (1) Niestety podpadli mi juz drugi raz. Kilkakrotnie dowiadywalem sie o wymiane... k800i Rewelacyjna współpraca:) (1) Jesteśmy zachwyceni kreatywnością i pomysłowościa na wykonanie bukietów.... RSS AWFiS Gdańsk Szybko i bez kłopotów (2) Podczas wyjazdu skradziono mi portfel. Aby dostać się do domu zastawiłem w... Tomasz Tezel Polecam !!!! (1) Współpracuję z hurtownią ok 10 lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do... tomek Wszystko ok :) (1) Miła i sprawna obsługa, bogaty asortyment. Karol najgorsza biedronka w gdyni! (1) straszna jest ta biedronka , brudna śmierdząca tylko żulki pod nią wyczekują... miłosz SKLEP PRZYJAZNY DZIECIOM? NIE!!! (1) WITAM! KILKA RAZY PROBOWALAM SIE DOSTAC DO TEJ HURTOWNI. MAM 2LETNIA CORECZKE... DIANA Time trend (1) Witam , jak najbardziej polecam , obsługa super dziewczyny zorientowane w... klient tom - opinia (1) Odmówiono mi przyjęcia towaru (dvd "firmy" manta) pomimo jego niezgodności z... tom BAJADERA (1) JEDNA Z LEPSZYCH CUKIERNI W TRÓJMIESCIE.WYROBY BARDZO DOBRE OD LAT. RYSZARD KOZŁOWSKI Wkońcu profesjonalna obsługa (1) Normalnie nie mogłem uwierzyć w końcu sklep wędkarski w którym gość stojący... Stały klient pychotka (1) Wasze ciasta i drożdżówki są wspaniałe. o niebo lepsze niż od... a chlebek... kasia ja - opinia (1) W jakim normalnym sklepie placi się za zwyczajną sól ponad 7 zł?! oczywiscie... ja SZCZEPAN - UWIELBIAM :) (1) wraz z mamą udałyśmy się do Szczepana w sobotę. Po raz pierwszy byłam z nowym... Agnieszka WSPANIAŁY NADZÓR KASOWY (1) OBSŁUGA JEDNEJ Z KAS MIAŁA PROBLEM Z MOJA KARTĄ PŁATNICZĄ. POMIJAM ŻE PIĘKNA... JACEK S. polecam+++++ (1) Pojechalam do hurtowni po zakup serwisu porcelanowego na prezent slubny i... klient NIEZŁY WYBÓR (1) NIEZŁY WYBÓR TUMEK