KOSZMARNY DOJAZD (1) prowadzącego pojazd. Ta sytuacja nie jest jedyna. Kilka dni wcześniej... DOROTA KONOPKA KOSZMARNY DOJAZD (1) Witam! Mieszkam w Gdańsku Głównym, jestem mamą trojga dzieci w wieku 14,... DOROTA KONOPKA zewnętrzne okna wystawowe (1) Obiekt jest piękny, ale wystrój dużych okien wystawowych od ul. Grunwaldzkiej... Sylwia Mera
lele - opinia (1) ja do tego h&m zaglądam bardzo często i nie słyszę żadnych rąbanek ;)... w... lele bomi (1) Jestem mieszkanką Trójmiasta od niedawna. Robię zakupy w sklepie Bomi.... Aneta M. dno (1) same obuwie i gazety nic szczegolnego batorego ratuje bomi i reserwd... macco Skandal (1) Kupiłam w tym markecie zepsutą mp3 i nie chcą mi jej przynieść spowrotem ;/... MK pralka w promocji (1) Zakupilem pralke automatyczną Wirpool w Auchan Rumia. Po uruchomieniu... JF OK (1) Mi sie podoba. Kilka sklepów ale za to konkretnych i bardzo dobrych. No i... Emila Do Andrea (1) Kochana gdybyś pracowała kiedykolwiek w sklepie z odzieżą doskonale byś... Porfavor jest super (1) nic dodac nic ując jest super tentenn KATARZYNA SOKOŁOWSKA - opinia (1) ZAKUPIŁAM W SKLEPIE LAMPKĘ NA BIURKO. NIESPRAWDZIŁKAM NA MIEJSCU CZY DZIAŁA,... KATARZYNA SOKOŁOWSKA Ania - opinia (1) jest oki Ania eeeeeeeeeeeeee tam........ (1) ...... TE WIECZNIE TRWAJĄCE AWARIE SCHODÓW... I TE ŚMIESZNE , ROZGŁASZANE... P. ceny bez podatku (1) Jak to jest kupiłem kilka artykułów i liczyłem ceny podane przy... Mirek Reklamacja obsługi w dniu 21 maja 2008r. (1) W dniu 21 maja 2008r o godz.20.16 na kasie nr 4 kasjerka o nr 37 zamiast... Małgorzata Miąsik mloda mama (1) Ceny inne przy towarze, inne w kasie. Większość towaru bez metek:(, więc... mloda mama Najlepsze BOMI (1) Witam! Miałem przyjemność zrobienia zakupów w sklepie BOMI na Matarni i... Marlon Brando Niezbyt ciekawie (1) Zakupy robiło się bardzo przyjemnie, natomiast po zakupach przyszła ochota na... John Pracowałem i wiem (1) Jest wiele promocji, ale trzeba przyjechać wcześnie, aby się na nie zalapać.... bemol