NIE POLECAM (2) Zamowilam przez strone internetowa wieniec na pogrzeb, za ktory zaplacilam... Alicja zamkniete drzwi!! (1) godzina 19;33 drzwi zamkniete! prosze sobie wyobrazic iz sklep czynny byc... stały klient najlepsza obsługa w 3 city (1) Robię zakupy w tym sklepie bardzo regularnie od 6 miesięcy. Uważam że w... Wojtek
pracownicy sa beszczelni (1) pracownicy z kauflandu na grabówku sa beszczelni,hamowaci,strasznie nie... kamil super towar - polecam (1) oryginalny door to door, nie dotykany, super perelki, polecam marlena Ceny niezbyt konkurencyjne (3) Powiem nawet że niektóre produkty są tańsze w zwykłych sklepach. Jest duży... Piter Dobra i fachowa obsługa. POLECAM (1) Spotkałam się w tym sklepie z wyjątkowo fachową obsługą. Sprzedawca sam z... Anula DUŻO MARKOWYCH ZABAWEK (1) NIE UKRYWAM,ŻE JESTEM STAŁĄ KLIENTKA BOBORAJ. Z BIEGIEM CZASU TA HURTOWNIA... CIOCIA NATALKI OSTRZEGAM! TUTAJ TO EKSPEDIENTKA DECYDUJE, CO KUPISZ (1) Klient nie dostanie tutaj takiego kawałka ciasta, jak chce( np. na 3-4... rozczarowana H&M Baleriny pikowane z nowej kolekcji (1) W którym H&M-ie można znaleźć czarne pikowane baleriny z najnowszej kolekcji.... Ha dzia Super obsługa (1) Często robię zakupy elektryczne bo jestem serwisantem maszyn. Na hurtownię... Adam Malbork ODÓR ODCHODÓW ... (1) Real już od dawna był sklepem, który raczej omijałam. Nieświeże warzywa i... Małgorzata Profesjonalistka! (1) Kasia jest bardzo sympatyczną osobą. Jej umiejętności są na wysokim poziomie.... Justyna Źle zaadresowana przesyłka (2) Witam Odradzam kupowanie w tej hurtowni za pomocą internetu. Nie wiem jak... Sebastian Polecam! (1) Kupiłam w tej przepięknie urządzonej kwiaciarni bardzo efektowny, śliczny... Magda zdecydowanie polecam (1) Nareszcie sklepik inne niż wszystkie w okolicy. Klimat jak u babci, bardzo... Andzia Aga - opinia (1) Gorąco polecam \"Maczka\" lubię do niego chodzić po ładne kwiaty i upominki,... Aga Polecam! (1) Kwiaciarnia warta polecenia. Sprzedający zawsze potrafią mi świetnie doradzić... Joanna Ciśnieniomierz A&D UA-787 (1) Ciśnieniomierz A&D UA-787, który jest po gwarancji został w w/w firmie... Daniel (1) 08.08.2010 Moja Matka (70 lat)kupiła telewizor Sony płacąc gotówką 1700... zbywoj