bukiet slubny (1) Dzieki uprzejmosci Bukieciarni moja zona miala najladniejszy bukiet slubny... MS Rewelacja (1) Zawsze doradzą grzesiek Zbyt mała liczba czynnych kas!!! (2) Jak to najczęściej bywa w sobote, wybrałam się po zakupy właśnie do TESCO.... Ula
moje ulubione miejsce (1) do Justynki chodzę codziennie, bo mają najlepsze ciasta i kawę, obsługa jest... Anna super (4) najlepszy sklep w Gdańsku, jeszcze ani razu nie z niczym "nie podpadł" :) Piotr tort weselny (1) był znakomity nigdy w życiu takiego dobrego nie jadłam goście chwalili smak i... Marzena (koala) Promocja pączków (1) .....ogłosili promocje pączków za 69 groszy, a sprzedawali za 99gr..... wandi dobry sklep do codziennych zakupów (1) wybór towarów średni, ale podstawowe produkty są. Dobre ceny. G. Chore ryby (1) Odradzam. Kupiłem 2 bocje wspaniałe, po wrzuceniu worka do mojego akwarium... Piotr Świnka morska (3) Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało... Tess Dział Sanitarny- "........." (1) Chciałem dobrać korek automatyczny do baterii, to najpierw Pani powiedziala... dp jest ok (1) kasjerki b. miłe ,towar w przystępnych cenach, jakośc towarów na poziomie.... zkupowiczka Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam Pracownię Florystyczną Pani Aleksandry Ciecholewskiej! Bardzo... Veronica NIE DOTYKAĆ !!! (2) Robiłam ostatnio zakupy w tej hurtowni i spotkała mnie niesamowita sytuacja.... ola Uwaga na ochronę! (1) Galeria jest ok,ale zachowanie panów obsługujących wyjazd z parkingu... Marek POLECAM :-) (1) Bardzo smaczne pieczywo! Zadowolony klient Fajna hurtownia z fatalną obsługą (1) Dość często staram się odwiedzać tą hurtownie , głównie dlatego ,że w... mika Fantastyczny sklep (1) Takiego sklepu jak sklep Prezencik- brakowało w Gdańsku. Nie dość, że można... Monika Piotr i PAWEŁ W BLASZAKU (1) BARDZO DROGI SKLEP !!! kLIENT JEDNORAZOWY Polecam (1) Dzięki miłej i cierpliwej obsłudze klient zdobywa nową sprawność (jak w... AL