ziool - opinia (1) Stanowczo nie polecam. Oddałem do komisu dwa telefony do naprawy. Jeden na... ziool Pełen profesjonalizm (1) Kwiaty zamówiłem już 3 raz. po raz kolejny się nie zawiodłem. Kwiaciarnia... Kamil W. szkolenie florystyczne (1) Serdecznie polecam kurs florystyczny , który poprowadziła p. Ola. To osoba... Grażyna
Gosia-polecam (1) Cukiernię znalazłam przez internet i bez wizyty osobistej zamówilam tort w... Gosia super sklep (1) zakupiłem cały asortyment do kuczni ,wraz ze zlewem i baterią.bardzo miła... ZBYSZEK TA BIEDRONKA JEST THE BEST !!!! (1) Witam.Robię w tym sklepie zakupy codziennie i jestem bardzo zadowolona przede... maleństwo Naprawa telefonu (1) Zaczeło się od tego, że obudowa niedokładnie przylegała do telefonu. Bardzo... Adrian robert - opinia (1) jestem klientem od 2 lat.Po bardzo słabym okresie widać poprawę z... robert Jeśli szukacie prezentu (1) Super miejsce jeśli szukacie prezentu. Dużo fajnych pomysłów - od gier... Anita Filip - opinia (1) Szybko, konkretnie i rzeczowo. Filip J&M (1) Obsługa godna pożalowania do tego zamiast paragonu dostałam jakiś pogryzdany... Ania 100% zadowolenia (1) Cukiernia Kandulski na Fikakowie to nie tylko przepyszne wyroby ale także... Paulina Dostalam piekny katalog (1) Robiłam zakupy w BOMI ok godz 11-tej ,pani kasjerka bardzo miła , po... Maria super (1) gorąco plecam wszystkim przyszłym pannom młodym. obsługa rewelacyjna, piekne... gabcia25 Znakomita obsługa a suknia przepiękna (2) W salonie spotkałam się z bardzo przyjazną obsługą. Długi okres oczekiwania... Milia super sklep (1) duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,... kyle82 cos nowego (1) nietypowy wystroj, profesjonalna obsluga, eleganckie promocje Andrzej Bogdan świetnie zapowiadające się miejsce (1) mało takich miejsc w Gdyni. Tutaj można zasięgnąć porady , pogrzebać w... marta Uważam że warto (1) Wielokrotnie jak u nich jestem zostaję fachowo obsłużony, panowie przykładają... Jacek dobry sklep . (1) najbardziej lubię robić zakupy w Lidlu , bo mam do niego najbliżej i ceny są... anonim