uwaga na rachunki (1) Zazwyczaj jeżdże tam pokręcic bekę z kumplami i kupic jakieś pierdółki ale... mcgdansk666@o2.pl Euroapteka.....tiaaaaaaaaaaaa! (1) Kupowałam tam plastry,okazało się,że te które mnie interesują są z metra i... Monika zacofanie (1) nic praktycznie co chce kupic nie ma.Slaby wybor!!! apokalips
nie wszystko jest tak jak mogloby byc (1) panie z tego sklepu niestety sa niemile jest czynna tylko jedna kasa wiec... klientka tego sklepu dobre Bomi, w Ikei gorzej (1) świetnie wyposażony sklep z miłą obsługą. Szczególnie młoda Pani w kręconych... ja:) ...? (1) Nie mam zadnego problemu z obsługą a jak ktos ma to najwyrazniej nie... 666 świetna hala,atrakcyjna (1) krystian z. ok (1) Baedzo sobie chwalę to centrum i często tam kupuję.Polecam. Ewa bomi, bomi, bomi, bomi, bomi!!! :D (1) Jestem mieszkańcem Warszawy. Przyjechałem do Gdańska na wakacje. Zwiedzając... Amator Biustów MUSTANG / PUMA (1) Przykro mi to stwierdzić ale w sklepie PUMY w Alfa Centrum jest beznadziejna... Małgosia +/- (1) Dla mnie największym plusem Klifu jest Almi Decor. Lubię też Kapphal,... Magda Super Bomi!!! (1) Fantastyczny pomysł z tym pakowaniem zakupów! Szybka obsługa przy kasie,... ben heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw ekstra111 (1) monia Supersprawa, superpomysl, superceny (1) Swietnie, ze powstaja centra, gdzie markowe rzeczy mozna kupic TANIEJ. mag. H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni.. Potworne kolejki (1) Dobrze wyposazony i uporzadkowany hipermarket, tylko te straszne kolejki w... boomkey PAN KROK (1) Ostrzegam przed tym sklepem, nie radzę w nim kupować. Obsługa nieprzyjazna i... Asia