Polecam! (1) Wzorowe dbanie o klienta, miła obsługa. Bart Warto (2) Bardzo szeroki asortyment, fachowa obsługa, mozna skompletować cały... Marvin POLECAM!!!! (1) Gorąco polecam ten mały, ale bardzo szeroko zapatrzony komis. Przy pierwszej... smini
dobre miejsce (1) pozdrawiam pana sprzedawcę:) sympatyczny młody człowiek,który zawsze życzy... emma wreszcie niebanalne miejsce w trojmiescie! (1) wreszcie niebanalne miejsce w trojmiescie! jaa Obsługa musi się wiele nauczyć!!! (1) Panowie z obsługi niestety nie mają rozeznania w asortymencie sklepu.... E. Baaardzo zadowolony klient :) (1) Drogie przyszłe Panny Młode (i zainteresowani jakością kwiatów na Wasz ślub i... Ania Kłaput gra rpg (1) zorganizowali grę rpg dla mojego męża na 40 urodziny. Oj był zaskoczony... Gosia KATASTROFA (2) 2009-11-30 oddałem do naprawy gwarancyjnej nokię E65 w firmie BIMIT-BIS w... ja więcej nie skorzystam z Pana usług (1) więcej nie skorzystam z Pana usług dopiero dzisiaj 14.06.10 po wielu... lesny Polecam (1) Bardzo dobre wyroby od wielu lat. Przystępne ceny i fajne promocje. Będąc na... xXx Super !!! (1) Wszystko jest smaczne a ceny bardzo przystępne. Promocje cotygodniowe to... Kamila Bardzo dobry sklep (1) Naprawdę wielki wybór asortymentu, bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Tomek Justyna - opinia (1) Ostatnio robiłam zakupy w centrum i mogę powiedzieć że całkiem nieźle. Podoba... Justyna cool (3) Ja ten sklep po prostu podziwiam ... Lubię tam przebywac ... Są pyszne cuksy... Klaudia Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów (2) Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów po przez... Pażdzioch Niesympatyczna obsługa (1) Odniosłem wrażenie,że sprzedawca chce wcisnąć mi droższy towar a nie ten... Felicjan GORACO POLECAM (1) Super promocje a do tego extra naklejki -50% i nie zabawa w jakieś punkty... sylwia O...!!! (2) Witam. Chciałby, przestrzec wszystkich przed tym hipermarketem budowlanym.... Oszukany klient żenada (1) Od maja toczę wojnę z Marketem w Leroy Merlin Rumia. Obsługa jest tak leniwa... justen