GB - Galeria Bałtycka :) (1) Moja ocena GB jest bardzo dobra i uważam, że dobrze skupiła ze sobą sklepy.... polusia yhy (1) generalnie jestem zadowolona.ale zastanawia mnie jedna kwestia-dlaczego... nina opinia (1) galeria baltycka jest bardzo piekna i nowoczesna gratulacje dla projektantow krystian
sklepu..swiatowych mnrek (1) Pszepraszam ze tak powiem ale ta galeria ze wzgledu na marki sklepow, nie... sfrustrowana polskimi sklepami mastercook - opinia (1) ma swoj niepowtarzalny klimat mastercook Najlepszy sklep w okolicy (1) Jest to mój ulubiony sklep. Wielki ukłon w stronę obsługi gdyż, nigdy jeszcze... Paweł MALGOSIA - opinia (1) Szanowni Panstwo.Jestesmy z mezem Waszymi klientami od lat.Bardzo zadowala... MALGOSIA ignispl - opinia (1) zamiana tak korzystnie położonego centrum handlowego na biurowiec musiała... ignispl anonim - opinia (1) Jakośc przycinania płyt meblowych jest bardzo zła gdyż kolejny raz zamówilem... anonim Complaint from DOWN UNDER (1) As an Australian, who has parents living in Poland I would like to express... Peter Nowak road signage in underground parking (1) The arrow signs in the underground parking should be repeated in extra sites Marek Szandorowski Kowal - opinia (1) Bardzo dobre centrum, mila obsluga wszystko na plus polecam Kowal Kowal - opinia (1) Jedyne niedociagnieca to gastronomia (powinien byc troche wiekszy wybor) i... Kowal Nikomu nie polecam tego sklepu (1) Wszystko jest w porządku dopóki nie złożysz reklamacji na sprzęt zakupiony w... Anna z Gdańska MUstang/Puma (1) Zdecydowanie polecam ten sklep ze względu na duży wybór obuwia Puma!... Dorota Pieczywo (1) Ostatnio mieli non stop przeterminowane paczkowane pieczywo. Kilka razy... Daniel za długo trzeba czekac na transport (1) rafał NOMI GÓRĄ (1) POPROSTU SUPER NIC DODAĆ NIC UJĄĆ Klient Wolałem jak był Lider Price. (1) Co prawda wybór był jeszcze mniejszy ale ceny były przystępniejsze i robione... Michał Uwaga na plac zabaw TUPTUS (1) Zdecydowanie nie polecam placu zabaw moja corka zlamala tam noge juz mija... Asia