Szok (1) Tragedia!!!! tyle kas atylko 5 czynnych! Co się będzie działo na Swięta? pojke2 Moje ulubione centrum handlowe ;) (1) 1. Kino - super, zazwyczaj jest mało ludzi (nie na premierze), więc można... Katie Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Byłem dwa razy około godz. 22:00 - ludzi sporo a czynne DWIE kasy... Wrzek
szkoda (1) H&M dzisiaj straciło również dla mnie na wartości- dzięki ochronie...miałam... basia zwrot towru (1) zwrot towau praktycznie nie możliwy chyba że z wielką łaską ( paniusie w... Anna CHCESZ ZROBIĆ FURORĘ PRZEPIĘKNYMI KWIATAMI - TYLKO HANAH!!! (1) Niesamowite i przepiękne kompozycje kwiatowe oraz świeże kwiaty to podstawa... m POLECAM (1) Fajny sklepik, gaboty pękają w szwach. Na prawdę duży wybór i miła obsługa.... Maciej Jerzy Rzepka - opinia (1) Profesjonalna obsługa fachowe doractwo Jerzy Rzepka Serdeczne podziekowania (1) Pragne w ten sposob wyrazic serdeczne podziekowania dla przemilego Pana,ktory... gentad Szukałem i znalazłem (1) Od dawna szukałem sposobu jak dotrzeć do przedstawiciela sieci Orage i udało... Estaco dno dna-TRAGEDIA (1) TO CO ZOBACZYLEM NA WLASNE OCZY W GLOWIE SIE NIE MIESCI!!!!!! TRAGEDIA... rafal Tylko Bomi!!!! (1) Jestem stałą klientką i co jakiś czas jestem bardzo miło zaskoczona!!!!... Agnieszka super Real (1) Ja robie czesto zakupy w Realu. Odwiedzam go przynajmiej 4 razy w tygodniu.... Zadowolony klient nie zgadzam się ! (1) Nie zgadzam się z opinią pani od kapusty.Uważam że po to jest sklep... stała klientka spostrzezenie (1) brak dojazdu lub moze informac ji o mozliwosci dojechania w tygodniu jakims... A.Laube Porażka i skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu! Potrzebowałam wydrukować dokumenty... beata zalewska Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna obsługa, świeże kwiaty i bogaty asortyment. Przystępne... Adam bardzo fajne Centrum (1) Bardzo fajny sklep Piotr i Paweł - ciekawe produkty inne niz gdzie indziej.... Sylwia Bardzo lubię ten sklep. (1) Bardzo lubię kupować w sklepie Tesco na Opolskiej 3 w Gdańsku, personel... Leokadia jk - opinia (1) Bardzo dobra jakosc tortow gorzej z obsluga ,,,,zwlaszcza w etc ....ale teraz... jk