cool (3) Ja ten sklep po prostu podziwiam ... Lubię tam przebywac ... Są pyszne cuksy... Klaudia Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów (2) Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów po przez... Pażdzioch Niesympatyczna obsługa (1) Odniosłem wrażenie,że sprzedawca chce wcisnąć mi droższy towar a nie ten... Felicjan
GORACO POLECAM (1) Super promocje a do tego extra naklejki -50% i nie zabawa w jakieś punkty... sylwia O...!!! (2) Witam. Chciałby, przestrzec wszystkich przed tym hipermarketem budowlanym.... Oszukany klient żenada (1) Od maja toczę wojnę z Marketem w Leroy Merlin Rumia. Obsługa jest tak leniwa... justen bardzo polecam:) (1) Korzystałam z oferty sklepu zarówno w Szczecinie jak i w Gdańsku. W obu... Efka Opinia (2) bardzo miła obsługa, znalazłem wszystko czego potrzebowałem, serdecznie polecam Bartek Wpadłam w ściek w bezyną (2) Wieczorem dnia 28 stycznia w środę około godz 18 30 zaparkowałam... Wanda Hurtownia jest O.K. (1) Duży wybór zabawek. Zabawki w przystępnych cenach. Według mnie jest tam... Marta paranoja (2) kiedy jestem w Tesco i spotykam sprzataczke w mini to naprawde robi mi sie... klient Bardzo dziękuję (1) Bardzo dziękuję za wykonanie pięknego bukietu i dostarczenie do mojej żony,... KG ewa - opinia (1) Przychodzę do tego sklepu regularnie i jak narazie się nie zawiodłam. spory... ewa zaopatrywanie w owoce i warzywa (1) bardzo rzetelna firma, konkurencyjne ceny, przywożą towar do klienta pod... lukasz Asortyment spory... (1) ... ale obsługa ma problemy z miłą obsługą klienta. Kiedy grzecznie pytam się... majka torty (1) polecam torty z tej cukierni, kupowalam w roznych ale w tej sa najlepsze i... Anita wekarstwo (1) bardzo miła obsługa,( ten pan z bródka) grzesiek mają super ciasta (1) mają super ciasta i jak mam iść do kogoś z ciastem zawsze idę do Nich, drugą... słodka 50latka Polecam! (1) fachowa obsługa,mili ludzie przede wszystkim na pewno tam wrócę! Gosia MASAKRA!!!!!! (2) Obsluga masakra rzeczy masakra zero jakiegos potwierdzenia wstawienia rzeczy... MASAKRA