heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw ekstra111 (1) monia Supersprawa, superpomysl, superceny (1) Swietnie, ze powstaja centra, gdzie markowe rzeczy mozna kupic TANIEJ. mag.
H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni.. Potworne kolejki (1) Dobrze wyposazony i uporzadkowany hipermarket, tylko te straszne kolejki w... boomkey PAN KROK (1) Ostrzegam przed tym sklepem, nie radzę w nim kupować. Obsługa nieprzyjazna i... Asia reklamacje (1) Reklamacje w tym sklepie to skandal. Od 1,5 miesiąca nie mogę odebrać... Natalia Najgorszy ze wszystkich sklepów (1) Zwodzenie klientów i brak zainteresowania klientem. Wszystko to jednak... Rajan enigma - opinia (1) Bardzo przujemnie można spędzic czas w dodatku na drugim piętrze znajduje... enigma Jerzy D - opinia (1) Brak czynnych kas i wzruszanie ramionami przez obsluge Jerzy D Strasznie drogo.... (1) gdynianka kiepsko (1) najgorszy sklep w jakim mialam okazje robic zakupy,wiecznie brakuje towaru... agata zgadzam sie (1) fajne miejsce aczkolwiek przydałby sie jeszcze HM i KEY z bielizna! wezcie... ja;) Chamstwo w Bomi (1) Samo centrum jest w porzadku jednak takiego chamstwa w stosunku do klientow... byla klientka Czy jest szansa ma H&M? (1) Bardzo często odwiedzam z koleżankami galerie madison.. jest dużo bardzo... Ania Strona internetowa!! (1) Jak w ogole moze istnieć centrum handlowe bez strony internetowej!!! Co do... Anuś Anka - opinia (1) Bardzo mi się podoba w Manhattanie. Doradzam to centrum. Jest tylko jedna... Anka Bardzo fajne centrum. (1) Jestem pozytywnie zaskoczona !!! Maja Stała klientka od wielu lat. - opinia (1) Lubię robić u was zakupy, ale nie przed świętami bo wtedy jest tyle ludzi i... Stała klientka od wielu lat. nic nie można znaleść (1) wszystko rozproszone. w Tesco na Karwinach byłam raz jeden i jedyny bo nigdy... k