Znakomita obsługa a suknia przepiękna (2) W salonie spotkałam się z bardzo przyjazną obsługą. Długi okres oczekiwania... Milia super sklep (1) duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,... kyle82 cos nowego (1) nietypowy wystroj, profesjonalna obsluga, eleganckie promocje Andrzej Bogdan
świetnie zapowiadające się miejsce (1) mało takich miejsc w Gdyni. Tutaj można zasięgnąć porady , pogrzebać w... marta Uważam że warto (1) Wielokrotnie jak u nich jestem zostaję fachowo obsłużony, panowie przykładają... Jacek dobry sklep . (1) najbardziej lubię robić zakupy w Lidlu , bo mam do niego najbliżej i ceny są... anonim Helikopter (1) W czerwcu postanowiłem kupić sobie zdalnie sterowany helikopter (wersja mini)... Mike Cukiernia Sowa Madison (1) Będąc w cukierni Sowa w galerii Madison na torciku ananasowym próbując go... Anonim kieszonkowcy w Galerii Bałtyckiej!! (3) Wczoraj okradziono mnie ( i nie tylko mnie) w galerii bałtyckiej w sklepie... Kajka Zadowoleni (1) W hurtowni zaskoczył Nas szeroki wybór wszystkiego :) Gdy wróciliśmy do domu,... zagnywacz WSTYD (1) Brak strony www, brak domeny własnej, dzwonię do działu marketingu i takiego... Nowy Port Pyszota (1) Fantastyczne ciasta. Bardzo oryginalne i pyszne. Jestem stałym klientem T.... piotr Znikająca bielizna z Croppa (2) Jestem bardzo nie zadowolona z dzisiejszych zakupów w Cropp'ie. Zakupiłam... Blanca Koci Raj (1) Nie robię sobie tutaj jaj, bo Koci Raj Jest po prostu naj, więc przekonać... Krzysztof Kaniewski Używany Xbox 360 w nowym pudełku (1) Kupiłem w ich sklepie Xboxa 360 Arcade. Dostałem (niby) ostatnią sztukę z... S.Z. Wspaniałe miejsce !!! (1) Polecam wszystkim tą kwiaciarnie. Przepiękne bukiety po przystępnych cenach.... Anna B. Polecam (1) Zamawiałam ciasta i tort na własne wesele/30.07.2010/. Wszystko super,... KASIA Zdecydowanie polecam (1) Pani Ola, oprócz tego, że jest ciepłą i przesympatyczną osobą, wyczarowała... Luiza CYFRA PLUS, Cyfra+ w Tesco Chylonia (2) Nie wiem czy dobrze oceniam, ale w TESCO w Chyloni, na Kcyńskiej pojawiło się... Janina_Adamczyk Ciastkarnia godna polecenia ! (1) Korzystam z wypieków tej ciastkarni od czasu do czasu, ale zawsze ciasto jest... franky