polecam! (1) super miejsce na zakupy! wszystko pod reka, duzy wybor i w miare rozsadne... kozojeb o Bomi (1) Pan z bujnym zarostem, w bardzo starannie dobranej, eleganckiej koszuli... mieszkanka Matarni hm. (1) po pierwsze toalety,ludzie nie umiecie czytać?toalety są bezpłatne,jak ktoś... xyz
Opinia (1) Bardzo mi się podoba Centrum w Rumii, zdecydowanie bardziej niż ten sam w... LB spoko (1) spoko jest ok. :)) polecam ten sklep. klient Empik, Kinoplex & Bomi (1) Do Alfa chodze jedynie dla Empiku, Kinoplexu i Bomi. Empik super ludzie,... SP ;) (1) Poprostu rewelacja Zadowolony Klient brak zasinteresowania (1) Brak listw do paneli brak koncowek brak dobrej obsługi tak jak w c....... djmesiu Apteka- rewelacja (1) Bardzo lubię kupować w tej aptece, obsługa jest bardzo miła, zawsze dostaję... m3 nn - opinia (1) Niedawni kupilam prostownice do wlosow i maszynke do strzyzenia. Jedno i... nn spoko (1) spoko dsfcvx Nie polecam (1) Niewykfalifikowana obsługa traktująca klienta jak zło konieczne oraz kiepski... R. TRAKTOWANIE KLIENTA .......... (1) JESTEM ZBULWERSOWANA...ZOSTALAM POTRAKTOWANA JAK ZLODZIEJKA PRZEZ... NIE ZADOWOLONA KLIENTKA Douglas - uwaga na obsługę !!! (1) Poraziła mnie obsługa w Douglasie! Dwie długowłose donny w kasie najpierw... Ika jest świetne (1) moje ulubione centrum handlowe :)))) patsu Lubie to C.Ch ma fajny klimat (1) Brakuje mi tam pizzerii,kina i basenu:-) Srednia wieku w promieni 10km to... vinyll Obsługa H&M w Manhattanie (1) Ekspedientki w sklepie H&M zachowują się, jak gdyby robiły wielką łaskę, że w... Karin Bledna informacja (1) Przed przyjazdem do Castoramy w Oliwie / 28.07.08 w godzinach... Krzysztof Bajer KOSZMARNY DOJAZD (1) prowadzącego pojazd. Ta sytuacja nie jest jedyna. Kilka dni wcześniej... DOROTA KONOPKA KOSZMARNY DOJAZD (1) Witam! Mieszkam w Gdańsku Głównym, jestem mamą trojga dzieci w wieku 14,... DOROTA KONOPKA