brak jakiejkolwiek wiedzy na temat telefonów nokia (1) Zakupiłam nowy telefon 09-09-2010 r., miałam problem z ustawieniem funkcji... anna Tylko Pani Aleksandra :) (1) Chcielibyśmy z całego serca podziękować Pani Aleksandrze, za oprawę... Małgosia piękny bukiet rocznicowy (1) 12 września dostałam od męża piękny bukiet na rocznicę ślubu. Obsługa Tadamm... anbo
Mój sklep z częściami AGD (1) Mieszkam niedaleko więc szukając części do bojlera zajrzałem tam . Od tamtej... Slimi .......kosmiczne ceny (1) W rozmowie przez telefon mówią że tyle i tyle ty się decydujesz i jedziesz a... Andrzej Polecam (1) Podpisuje się pod słowami przedmówcy,Pan sprzedający w tej piekarni jest... P.K NIE POLECAM (2) Zamowilam przez strone internetowa wieniec na pogrzeb, za ktory zaplacilam... Alicja zamkniete drzwi!! (1) godzina 19;33 drzwi zamkniete! prosze sobie wyobrazic iz sklep czynny byc... stały klient najlepsza obsługa w 3 city (1) Robię zakupy w tym sklepie bardzo regularnie od 6 miesięcy. Uważam że w... Wojtek pracownicy sa beszczelni (1) pracownicy z kauflandu na grabówku sa beszczelni,hamowaci,strasznie nie... kamil super towar - polecam (1) oryginalny door to door, nie dotykany, super perelki, polecam marlena Ceny niezbyt konkurencyjne (3) Powiem nawet że niektóre produkty są tańsze w zwykłych sklepach. Jest duży... Piter Dobra i fachowa obsługa. POLECAM (1) Spotkałam się w tym sklepie z wyjątkowo fachową obsługą. Sprzedawca sam z... Anula DUŻO MARKOWYCH ZABAWEK (1) NIE UKRYWAM,ŻE JESTEM STAŁĄ KLIENTKA BOBORAJ. Z BIEGIEM CZASU TA HURTOWNIA... CIOCIA NATALKI OSTRZEGAM! TUTAJ TO EKSPEDIENTKA DECYDUJE, CO KUPISZ (1) Klient nie dostanie tutaj takiego kawałka ciasta, jak chce( np. na 3-4... rozczarowana H&M Baleriny pikowane z nowej kolekcji (1) W którym H&M-ie można znaleźć czarne pikowane baleriny z najnowszej kolekcji.... Ha dzia Super obsługa (1) Często robię zakupy elektryczne bo jestem serwisantem maszyn. Na hurtownię... Adam Malbork ODÓR ODCHODÓW ... (1) Real już od dawna był sklepem, który raczej omijałam. Nieświeże warzywa i... Małgorzata Profesjonalistka! (1) Kasia jest bardzo sympatyczną osobą. Jej umiejętności są na wysokim poziomie.... Justyna Źle zaadresowana przesyłka (2) Witam Odradzam kupowanie w tej hurtowni za pomocą internetu. Nie wiem jak... Sebastian