Szukałem Pianocrafta i znalazłem. (1) Z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Nie dość, że dostałem sprzęt 400 zł... Papcio Polecam (1) 1 swietny kontakt mailowy 2 terminowa realizacja zamowienia 3 przystepna... Pawel.S powinna byc milsza obsloga (1) powinna byc milsza obsloga Tom
cienizna (1) to dno nie serwis,serwisant jesli juz jest zaraz juz go niema ana odbior tel... gosc137 Szok (1) Tragedia!!!! tyle kas atylko 5 czynnych! Co się będzie działo na Swięta? pojke2 Moje ulubione centrum handlowe ;) (1) 1. Kino - super, zazwyczaj jest mało ludzi (nie na premierze), więc można... Katie Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Byłem dwa razy około godz. 22:00 - ludzi sporo a czynne DWIE kasy... Wrzek szkoda (1) H&M dzisiaj straciło również dla mnie na wartości- dzięki ochronie...miałam... basia zwrot towru (1) zwrot towau praktycznie nie możliwy chyba że z wielką łaską ( paniusie w... Anna CHCESZ ZROBIĆ FURORĘ PRZEPIĘKNYMI KWIATAMI - TYLKO HANAH!!! (1) Niesamowite i przepiękne kompozycje kwiatowe oraz świeże kwiaty to podstawa... m POLECAM (1) Fajny sklepik, gaboty pękają w szwach. Na prawdę duży wybór i miła obsługa.... Maciej Jerzy Rzepka - opinia (1) Profesjonalna obsługa fachowe doractwo Jerzy Rzepka Serdeczne podziekowania (1) Pragne w ten sposob wyrazic serdeczne podziekowania dla przemilego Pana,ktory... gentad Szukałem i znalazłem (1) Od dawna szukałem sposobu jak dotrzeć do przedstawiciela sieci Orage i udało... Estaco dno dna-TRAGEDIA (1) TO CO ZOBACZYLEM NA WLASNE OCZY W GLOWIE SIE NIE MIESCI!!!!!! TRAGEDIA... rafal Tylko Bomi!!!! (1) Jestem stałą klientką i co jakiś czas jestem bardzo miło zaskoczona!!!!... Agnieszka super Real (1) Ja robie czesto zakupy w Realu. Odwiedzam go przynajmiej 4 razy w tygodniu.... Zadowolony klient nie zgadzam się ! (1) Nie zgadzam się z opinią pani od kapusty.Uważam że po to jest sklep... stała klientka spostrzezenie (1) brak dojazdu lub moze informac ji o mozliwosci dojechania w tygodniu jakims... A.Laube Porażka i skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu! Potrzebowałam wydrukować dokumenty... beata zalewska