Brudno! (1) Ogólnie sklep i obejście bardzo zaniedbane, wokół porozrzucane śmieci,... Helena Robert Szymko - opinia (1) Bez wątpienia kluczowym aspektem tej firmy jest zadowolenie klienta Robert Szymko kupiłeś wadliwy towar twoja strata (1) kupiłam zabawkę która była nie do końca sprawna więc na drugi dzień... 23456
Polecam (1) Zaskoczyła mnie profesjonalna obsługa oraz wiedza na temat wina oraz herbat.... Katarzyna Raz jeszcze bardzo dziękuję :) (1) Serdecznie dziękuję za realizację mojego zamówienia :) Bukiet ślubny był... A. Sz. BARDZO DZIĘKUJĘ (1) Jestem bardzo zobowiązany-ten bukiet "przebił" wszystko, co sobie... W.M. Naprawa aparatu telefonicznego (1) Telefon naprawiony w ciągu jednego dnia. Dane adresowe odzyskane. Obsługa... JK :) (1) Medison jest spoko wiele ma sklepów i dóży wybór więc jest oki ewelina H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście (1) H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście, zwłaszcza dział dziecięcy,... Tigra Bardzo profesjonalna i szybka obsługa, Polecam ! (1) Witam, zakupiłem w firmie KOMPAR- kasę fiskalna , jestem bardzo zadowolony z... Andrzej Tomaszewski BRAK DOJAZDU (1) dlaczego nie ma dojazdu z Wrzeszcza Wanda Polecam. (1) Konkretna firma POLECAM... JUSTYNA Niekompetentna obsługa (1) W dniu ślubu kuzynki, kwiaciarnia Cuda Wianki miała przygotować dla niej... Monika S. duzy wybór artykułów i mila obsluga (1) jesli szukasz farmaceutyków, to tam napewno je znajdziesz.. dwie mile panie... er Takich sklepów więcej !!! !!! !!! (1) Rewelacja !!! Obsługa znakomita, profesjonalizm na każdym kroku. Elżbieta ŚWIETNA HURTOWNIA ! ! ! (1) Hurtownia ma duży asortyment. Ceny są naprawdę przystępne. Co do dzieci to... danulka przeszkolic personel!! (1) syn uparl sie zeby do akwarium kupic kraba - panie z obslugi wmowily mi ze... Justyna Nie polecam (1) Sklep internetowy wygląda wzorowo, jednak jak się pojedzie i sprawdzi co to... pieter miejsce z klasą (1) Nietuzinkowa oferta i uroczy ludzie.profesjonalna, miła i szybka obsługa.... piotrek Polecam (1) Polecam Domi