Największy minus to obsługa kas... (2) Nie wiem, czy mam takiego pecha, czy po prostu taka już specyfika tego... niezadowolony fitnessclub (1) Ogółem to może nie ma dużo różnych sklepów, które jakoś przyciągają.. ale... Mee ;) Cleo - opinia (1) 1) TOWAR - kilka produktów z pieczywa naprawdę dobrych, dlatego do nich... Cleo
Drożdżówki z makiem!!!! (1) Drożdżówki z makiem najlepsze na świecie!!! Kilo maku na każdej sztuce,... asior obsługa marna (1) tak jak w marketach,sklepik ciasnawy ale dużo sprzętu ,chyba więcej niz a... Basia Wiązanka (1) Zamówiłam wiązankę , określiłam do jakiej ma być kwoty .dostałam trochę... mika Polecam w 100% (1) Zawsze fachowa i miła obsługa. Personel bardzo pomocny, uczynny. Plusem jest... Justyna paranoja (1) Na początku września zostałam posiadaczką nowej nokii n97 mini.Niestety po... niezadowolona Niezle! (1) Chyba najlepszy hipermarket. Obsluga standardowa (ani plus, ani minus), ale... Gal Torty (1) Zamawialiśmy w tej cukierni tort 4- piętrowy o różnych smakach, z okazji... Jubilaci BEZCZELNA OBSŁUGA W APTECE....(!!!!!!) (10) Całkiem niedawno z mężem byliśmy w aptece CH ALFA....i wyszliśmy stamtąd... KLIENTKA Najlepsze ciasta i torty. (1) Zdecydowanie polecam. Od lat torcik orzechowy jest taki sam. Wszystko jest... Ela naprawa telefonu nokia (1) telefon był oddany do serwisu po upadku częściowo działał można było wykonać... Nokia Bardzo wysokie ceny za serwis (1) Miła obsługa, ale BARDZO WYSOKIE CENY ZA SERWIS !!! Za czyszczenie obiektywu... Stały klient Sympatycznie :) (5) Witam, w GCH Manhattan bywam dość często, zauważyłem że po otwarciu GB... MainEvenT CENY z KOSMOSU! (1) Uwaga! Ceny są wyższe niż... w bufetach studenckich, sklepach przy dworcu...... mia hehe tak czytam te posty (1) i w sklepach zoolandia sprzedaja same chomiki i rybki ludzie sa super... 60L zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!! (8) Udałem sie z synkiem 6 -letim po zakup chomika, pani w sklepie doradzila mi... Krzysztof K Super oferta! (1) Ceny w sklepie są wyższe niż te do których zazwyczaj jesteśmy przyzwyczajeni,... Mama Brzdąca POLECAM! (1) dziś zakupiłam świnkę morską samiczkę. jestem bardzo zadowolona, mimo że mam... Klaudia