POLECAM (2) Na tle innych sklepow w trojmiescie dzial akwarystyczny ( w takim robilem... Bonhart fatalne zaopatrzenie Alfa (4) Tak źle jak teraz to jeszcze nie było! ciągłe braki towaru takich jak dobre... stała była juz klientka Dowóz towarów (3) Wybór sprzętu jest świetny, jednakże jego dowóz pozostawia wiele do życzenia.... zniesmaczona
fatalna obsługa! (1) Zgadzam się w 100% z poprzedniczką. Jakość obsługi pozostawia wiele do... Ania Dział porcelany na 5+ (1) Witam, ostatnio z mężem wybraliśmy się do tej hurtowni, w celu zakupienia... Wioletta Krawcowa z 30 -letnim stażem - opinia (1) Oddałam do naprawy dwie maszyny do szycia: 1. Singe r- uszkodzony naprężacz-... Krawcowa z 30 -letnim stażem Świetna księgarnia (1) Korzystam z tej księgarni od dawna (kiedy jeszcze była na ul. Warzywniczej). MJW Cukiernia (1) Gorąco polecam wyroby tej cukierni, są wyśmienite, a ceny przystępne! Beata Wszystko OK (1) Oddałem do naprawy moją Nokię N97. Na wyświetlaczu pojawiły się kreski koloru... Maks P. serdecznie polecam!!! (1) Miła obsługa.Fachowe doradctwo oraz fachowość. Dariusz Żuk FAJNY SKLEP (2) Polecam wszystkim ten sklep z tkaninami. Nie bez powodu mówią o sobie SALON.... Marietta Rewelacyjny sklep (1) Polecam punkt Polsatu w Domu Handlowym JANTAR. Pani sprzedająca w tym sklepie... Ania ...!!! (1) Witam, byłem ostatnio w sklepie w Gemini i testowałem gitarę basową gdyż... Niun Szczerze odradzam (1) Udałem się to serwisu gsm Telemax w celu usunięcia blokady Simlock oraz... at Jedyny punkt Polsatu w którym zostałam porządnie obsłużona i potraktowana (1) gdy z uszkodzonym dekoderem odsyłano mnie ze stoisk Polsatu z kwitkiem. Alina delikatesy to nie magiel (2) Chce uczulić niektóre panie, że obraźliwe komentarze za plecami klientów, a... observer brak dojazdu (2) Ocenę psuje brak dojazdu z Wrzeszcza i okolic. Byłam stałą klientką, a po... była klientka Bardzo dobry ! (1) Sprawna obsługa, polecam!!! Ewelina Śmiejczak polecam (1) Zamawiałam kilkakrotnie, wiązanki, upominki oraz ich opakowanie. Oryginalne... Irena Techo góra (1) Wszystko jest super a najlepszy jest dział RTV ELEKTRO Monia