Ciasta i drożdżówki (1) Jeśli Ktoś poszukuje drugiego śniadania, w postaci świeżych drożdżówek,... konsument Duży wybór ciuszków, chodzików, rowerków. (1) Duży wybór bielizny niemowlęcej w przystępnych cenach. Duży wybór rowerków i... Kwiatek ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) Myslałam, że 2 tygodnie przed ślubem to odpowiedni termin na zamawianie... Magda
POLECAM NA IMPREZY WESELNE I NIE TYLKO (1) U Pana Andrzeja Paradowskiego w cukierni na Wajdeloty zamawialiśmy nasz tort... Magda MOJE ZAKUPY (1) Dzisiaj dokonała tam zakupów po raz pierwszy, i na pewno nie ostatni. Szeroki... Karusia SUPER (1) Pani Angelika przygotowywała dekoracje na nasz ślub. Były przepiękne.... Ania snickers (1) witam jestem stala klientka cukierni W-Z przeczytalam komentarz nizej i... sylwia Bukiety jak u filmowych gwiazd (1) Kupilam w tej kwiaciarni bardzo okazałą wiązankę. Byłam bardzo mile... Anka Uwaga na panią w punkcie z ratami. (1) Nie polecam robienia zakupów w tym punkcie Euro RTV AGD, gdy ktoś chce wziąć... Kasia Warto zajrzeć (1) Właściciele sklepu nie epatują uprzejmością, która ci mówi : ty puchu marny... Kijuć Wiesław Serwis (1) Nie polecam serwisu tej firmy. Na przesyłkę czekam tydzień( kurier) .Ponoć... Tomasz Mróz Spoko Centrum. (1) Alfa jest fajna! zyga granda (1) powiem tylko tyle - jeżeli wchodząc głównym wejściem czuć swąd niemytej... Karol miła obsługa i kreatywność (1) Zawsze tam zamawiam wiązanki.Zawsze są one nie drogie i przepiękne. asik Jestem na tak (1) Oddalem telefon do serwisu w poniedzialek, w piatek byl juz do odbioru,... KwiAtek Wszystko ok (1) zostałam obsłużona na bardzo wysokim poziomie,wybór bardzo duży,fachowa... Mimi bardzo dobry sklep (1) Jakieś 3 lata temu kupiłem tam pralkę. około 300 zł taniej w porównaniu do... jar Tragiczna obsługa!!!! (1) Mieszkam niedaleko więc bywam tam niestety dosyć często i za każdym razem... Klient Godny uwagi (1) Myśle że godny uwagi sklep.Posiada naprawdę duży wybór win,alkoholi i co... TomLee super obsługa (1) wszystko co potrzeba dla dzieciaczków,duży wybór,ceny znośne,super obsługa Monika