bardzo dobre (1) i świeże i bardzo miła pani obsługuje. Na koniec zawsze mówi "do widzenia Panu" ender monika - opinia (1) codziennie robie zakupy w tym sklepie i naprawde dziwie sie tym dziewczynom... monika Aga - opinia (1) super sklep dobrze zaopatrzony miła obsługa Aga
polecam (1) dobre warunki handlowe , towar cena zachecaja do współpracy .polecam . handlowiec Tomasz - opinia (1) ogromna wiedza i doskonała jakość Tomasz box 51 (1) Mam niewymiarową figurę a stoisk ze spodniami w centrum handlowym jest... saba32 Serdeczne gratulacje dla całego zespołu Akcent i Styl (1) Serdecznie gratuluje Pani Irenie i całemu zespołowi , kwiaciarnia jest bardzo... Tyszkiewicz obsługa wszędzie tylko nie na stanowiskach! (2) wszystko super ale dlaczego człowiek musi szukać obsługi? stojąc przy... klient cezary - opinia (2) Najgorszy sklep w jakim bylem !!!!!!!! nie polecam Jedna babka na kasie a do... cezary ZOO KARINA Abrahama (1) Miła obsługa, duży wybór towaru. Szkoda, że zrezygnowali z żywych zwierząt -... Ola Jestem bardzo zadowolona (1) Miła obsługa, przystępne ceny, bardzo lubię odpwiedzać Folwark Zwierzęcy.... Ola Zna ktoś lepszą? (1) Z usług kwiaciarni "Baccara" korzystam od początku jej istnienia. Od kilku... Wierna klientka zrobiło się średnio (1) Kiedyś była to super hurtownia przy Jana z Kolna - bardzo dobrze zaopatrzona,... mama SUPER! REWELACJA! NAJWYŻSZY POZIOM!!! (1) Tak się złozyło, ze byłam akurat świadkiem tego zdarzenia w sklepie VENUS i... Singielka galeria bałtycka (3) dość często jeżdżę do galerii bałtyckiej. Mam 15 lat i uważam, że plac zabaw... nastolatka Porazka parkingowa + WC (2) Centrum architektonicznie swietne. Poraza ogromem, roznorodnoscia sklepow.... xxx Najlepszy sklep w Trójmiescie (1) Świetny sklep, bardzo dobra obsługa oraz wybór instrumentów jakim nie mogą... Cyprian green way (2) o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w green wayu kolo... x Zamówienie zzagranicy (USA) (1) Moi przyjaciele na stałe mieszkający w USA zamówili przez Kwiaciarnię Baccara... Basia z Gdańska west - opinia (2) Popieram opinię Pani Beaty. W Klifie brakuje wielu marek : IceIceberg,... west