Polecam (1) Polecam wszystkim! Bardzo miła i profesjonalna obsługa,piękny wystrój. Nie... zadowolona klientka Joanna Opinia (3) Moim zdaniem Sklep zoologiczny na matarnii jest najlepszy w trójmieście... paw231 Świetny sklep (1) Obsługa miła, ceny niewygórowane, bardzo duży wybór asortymentu. Wszystko... Emilia
Beznadziejna obsługa. (1) Pękło mi akwarium (przez to spaliło się również oświetlenie) i pojechałem do... Dariusz Barszczewski odradzam (2) w Zoolandi przy Auchanie pracują same dałny, pracownicy sklepu nic nie wiedzą... zuza Dekoracje na ślub (1) Firma przygotowywała dla mnie dekoracje kwiatowe na ślub: wystrój kościoła,... Ava Super pomysły i świetne wykonanie za rozsądną cenę (1) Kasia, poza tym, że ma gust i odpowiednie umiejętności, ma też doskonałe... KK LM - Gdańsk (1) Wszelaki do wyboru asortyment, korzystne ceny, a przede wszystkim fachowa... V Nie polecam serwisu ! (1) Część sklepowa "Foto Complexu" jest w porządku, miła obsługa itd. Ceny nie... Fotograf amator Obsługa - poziom masakryczny (1) Kauflanda mam 100 metrów od domu, mimo to wybieram się do niego tylko wtedy... snukaski zdecydowanie nie polecam!! (1) zdecydowanie nie polecam nie wiem co mnie pokusiło ale dziś podjechalem... michal W końcu jest gdzie kupić obuwie taneczne (1) Miła obsługa, spory wybór a jeśli brak jakiegoś modelu można liczyć że w... Maciej D. Polecam tą firmę! (1) Witam. Wczoraj dokonałem zakupu mojego pierwszego systemu audio. Obsługa... Rabies Piotrek - opinia (1) Oddałem telefony do naprawy juz nie pierwszy raz i jestem z tego serisu... Piotrek jeszcze tam nie byłem (1) nie wiem czy warto tam iść cwaniak karla - opinia (2) według mnie panuje tam brud i balagan, puste kartony, uszkodzone produkty,... karla PYSZNE CIASTA I KOKTAILE NIE TYLKO DLA DOROSŁYCH (1) Chciałabym z czystym sumieniem polecić kawiarnię T.Deker w Galerii Przymorze.... Katarzyna Lewandowska nie polecam (1) Dzieki forum weselnika trafilam do tej hurtowni. obsluga hurtowni ( mloda... mary ktoś - opinia (1) Jestem rozczarowana sklepami jakie tam są, spodziewałam sie lepszych marek,... ktoś Szybko i sprawnie (1) Bardzo polecam zakupy AGD w Magro - zamówiłem 5 sprzętów, mimo trudności z... KLem