Hania - opinia (1) Ola na moim ślubie wykonała dekorację kwiatową kościoła, samochodu,moją... Hania uwaga kupilem za 19 zł screen protection a w oapkowaniu go nie było (1) szok.. już dziś zamoknięty ale jutro podjadę do klifu i poinformuje... Wilkicki niemiła obsługa (1) hm... albo to z powodu niskiego ciśnienia albo nie wiem czemu odniosłam... Anka
REKLAMACJE AUCHAN (1) DNIA 11.12.2009R, reklamowałem niesprawną zabawkę ,która miała być prezentem... grzegorz,gdańsk Super sklep (1) to jest super sklep super cena i super gosc :) Demis Panie z Biuro Obsługi Klienta-zgroza (1) Robię zakupy do pracy,ale odechciewa się robienia zakupów akurat na Karwinach... Marcin Poczta Kwiatowa (1) Witam, Skorzystałem z poczty kwiatowej oferowanej przez te kwiaciarnię.... Marek Hurtownia godna polecenia (3) Bardzo miła i pomocna obsługa, duży wybór towaru, wszstko można obejrzeć.... Ania Super (4) Jestem zadowolona z zakupów w tym komisie. Zarówno obsługa jak i asortyment... mama71 To był Sylwester ! (1) Oferta Szampanów była świetna i cenowo i jakościowo - kupiłem na Sylwka.... Andrzej Uwaga!!! Chore ryby!!! Niekompetentna obsługa!!! (1) Po pierwsze jeśli chodzi o ryby - kupiłam w sklepie parke ramirezek i 10... Ala Polecam (1) Polecam ten sklep. W szczególności chciałbym zwrócić uwagę na bardzo... Krzystof SUPER (1) Dzień 30. rocznicy ślubu, prezent dla żony przygotowany, jeszcze tylko... Zbigniew Piłat kierownik zmiany z działu TV to pomyłka (1) Pan który był na zmianie ( nazywał się kierownikiem zmiany) w dniu 28.12.2009... klient świetny sklep z bardzo dobrym winem (1) świetny klimat,obsługa a przede wszystkim doskonałe wino w bardzo... ania Dobre centrum handlowe, ale nie powala na kolana (1) Dlaczego w gdyńskim Klifie nie ma sklepów takich jak w Klifie w Warszawie?... beata Obsługa (1) Bardzo dobra obsługa. Na pochwałę zasługuje obsługa stoiska... Klientka z Dąbrowy Parking (1) Obsługa parkingu tragiczna. panie to "Święte krowy". Zamiast pracą i obsługą... Michał ciekawy sklep (1) Sklep inny niż pozostałe sklepy z zabawkami. Asortyment to tylko albo aż gry... Leszek Ceny!! (1) Bomi uważa ,że jest sklepem delikatesowym.Towar jak w trochę lepszym... katarzyna