Gorąco polecam te sklepy (1) Sklepy są kolorowe aż miło się robi zakupy Jest naprawdę bardzo dobrze... viking Jesienny wianek (1) Urokliwy,pełen naturalnych produktów ,orzechy,kasztany,żołędzie... Anna Walkowiak Zabawki dla każdego. (1) Szkoda, że tak późno znalazłam ten sklep. Zabawki dla każdego dziecka, a ceny... Anna S.
fachowa obsługa (1) tak powinno być w każdym sklepie . rene Serdecznie polecam (1) Miła obsługa ,fachowa pomóc przystępne ceny naprawdę warto skorzystać polecam... Jolanta Najlepsze są pączki z wiśnią, drożdzówki z kruszonką. (1) Nigdzie nie jadłem lepszych pączków z wiśnią... Marek Piątkowski Dla każdego coś miłego (1) Z usług kwiaciarni korzystam od wielu lat z okazji urodzin, imienin chrztów,... Wieeeloletnia klientka Fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia (1) Zadzwoniłem do firmy nie do końca wiedząc jaki rodzaj nitów zrywalnych byłby... garymakkoj Nikon D7000 zakup i reklamacja (1) Sklep może nie najtańszy, ale jakość usług zawsze oceniam po tym jak... Maciek Rutecki Nie polecam ze względu na obsługę a to ważne prawda ?! (1) Pojechaliśmy kupić sprzęt AGD na raty.Stały koło siebie 2 takie same... LuLu firma na najwyższym poziomie! (1) wspaniały kontakt, pokonają wszelkie przeszkody, by uzyskać pełne zadowolenie... DM Bardzo dobra cukiernia (1) Przyjemna obsluga i przede wszystkim przepyszne ciasta. Szarlotka... Smakosz Wspaniałe i klimatyczne miejsce. (1) Kwiaciarnia berberys jest wspaniałym i klimatycznym miejscem.Ilość kwiatków... Natiii845 Owoce i warzywa - KOSZMAR!!! (1) W tym sklepie nie można kupić warzyw czy owoców (no może oprócz cytrusów), bo... Anna Polecam !!! (2) Już kolejny raz dokonałem zakupu w tej firmie i ponownie mnie nie zawiedli.... STAŁY KLIENT Polecam (1) Bardzo fachowa obsługa, towar pierwszej jakości, aż miło robi się zakupy.... Gucio Wspaniale (1) Jestem zachwycony kreatywnością w tworzeniu bukietów jak i innych rzeczy... Tygrys Perła wśród księgarń (1) Perła wśród księgarń Janusz Miejsce z pomysłem (1) Kwiaciarnia niebanalna.Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Bukiet... Karina ... (1) Galeria obecnie jest już otwarta ponad rok jak widać zamiast lepiej jest... gdańszczanka