Koszmarna i opryskliwa obsługa (1) Pani, która pracowała podczas tej niedzieli (tj. 12.06.2011) jest bardzo... Zbesztana klientka Najlepszy i najtanszy serwis w Trojmiescie. (1) Telefon oddałam do naprawy wyświetlacza, telefon miałam gotowy po godzinie i... justyyyy Naprawdę Polecam !! (1) jestem kolekcjonerem LEGO i naprawdę można w tym sklepie trafić perełki na... uczciwy
Przepiękna oprawa florystyczna ślubu (1) Pani Aleksandra przygotowała na nasz ślub wiązankę dla Panny Młodej, wiązankę... Dobrawa Zdecydowanie polecam (1) Pani Ola to osoba z niesamowitymi umiejętnościami, świetnym gustem i przede... Ania Obsługa rodem z PRL-u (1) Dnia 06.06.20011 roku kupiłem w tej firmie futerał do telefonu NOKIA N8.... Tomasz Ellwart okropnie (1) Dotychczas byłam stałą klientką sklpeu, ale to co sie dzjeje w ostatnim... były stały klient do pana "co wy piszecie" (1) zly dzien owszem rozumiem kazdemu sie moze trafic sam nawet takie miewam ale... dx54 Profesjonalna i konkretna obsługa (1) Polecam sklep Mini Max, jestem bardzo zadowolona z obsługi i doradztwa. Z... Agnieszka niezadowolenie pracowników Bomi jest wypisane na twarzy.... (8) Witam, Jestem pracownikiem "wspaniałego" sklepu Bomi Krewetka. Pamiętam jak... Pracownik. polecam (1) REWELACJA! Zamówiłam tort na wieczór panieński i udało się go zrobić na 2 DNI... Paulina Dobrze , że jest taki sklep:) (2) Jestem już Waszą stała klientką:))) zuza przyjazna hurtownia! (1) FAJNE KSIĄŻKI,FAJNE CENY,RÓWNIEZ DLA KLIENTA DETALICZNEGO,DUŻY WYBÓR... Anna Pawłowska Jestem na TAK :) ! (1) Wszystkim tym którzy szukają profesjonalnej , miłej i doświadczonej we... Monika :) (1) Ładne i nowoczesne bukiety na każdą okazję:) Klementyna brak personelu (2) Wczoraj chciałam kupić parasol "Easy Sun".Nie mogłem uzyskać informacji o... Joanna smród bród i ubóstwo. stare mięso kolejki przy kasach i wiocha (1) smród bród i ubóstwo. stare mięso kolejki przy kasach i wiocha.tesco na... pomidor Decker cukiernia w Słupsku (2) Wielka porażka. Ciasta nie dochodzą na czas. Właściciele sobie chyba nie... czterylapy polecam! (1) Świetny sklep! Bardzo duży wybór, czesto organizowane są tam promocje. Do... sarna slautar - opinia (1) Do niedawna myślałem, że tak wysokie standardy obsługi klienta można znaleźć... slautar