Rodzic - opinia (1) Byłem dzisiaj pierwszy raz w tym sklepie. Co do asortymentu nie mam nic do... Rodzic polecam!!! (1) jestem pod wrażeniem, bardzo wysoka jakośc asortymentu, miła obsługa,... funial Uwaga numer telefonu do sklepu jest lewy! (1) Numer telefonu podany do winiarni przekierowuje na sex linię! Paweł R
zakup mebli kuchennych za około 15000 zł (3) zakupiłam meble do kuchni nexus wraz z wszystkimi urzadzeniami.Najpierw brak... danuta kubacka Rodzynek (1) Jedyny z tak szeroką ofertą ,bardzo miła obsługa,OK ceny,wskazany dalszy... Abomingo Super księgarnia!!! (1) uwielbiam ją, bardzo miła obsługa i atmosfera, książki różnych wydawnictw,... Hanna Dzień Seniora - PORAŻKA ! (1) Co tydzień to samo - na dzień seniora nędzne resztki z tygodniowej gazetki! -... Bożena Smagacz nie polecam (1) sklepu w Tesco na karwinach. Chciałam kupić odkurzacz, pan kazał mi sobie go... kasia Już 20 dni spóźnienia (2) Kiedy dowiedziałem się o otwarciu sklepu na Gdańskiej Żabiance ucieszyłem... michal Same plusy...... (1) Fachowa usługa. Po odebraniu bukietu ślubnego, nie mogłam wyjść z podziwu... Ela Pani Ania ;) (2) szukam dziewczyny, która w majówkę 2011 roku pracowała... w cukierni sowa na... :) bardzo fajna hurtownia :) (1) witam, byłam ostatnio w tej hurtowni super się tam teraz zmieniło,... Natala RADZE SPRAWDZAC PARAGONY (4) 4 lipca o 14:36 udalam sie do sklepu BIEDRONKA na ul. Chlopskiej w celu... gosia Najlepsza! (1) Uwielbiam ich paszteciki i torty z jagodami. Ogólnie nie przepadam za... Mika Zakup wędliny. (1) Dnia 19-08-2011r. zakupiłem połowę wędliny "Krakowska podsuszana"Otóż przy... Włodek Elegant-dobry wybór (1) Witam! Polecam sklep Elegant,duży wybór garniturów i nie tylko w rozsądnej... Adi Ubranie personelu i czystość (5) Szczerze mówiąc firma powinna kupić pracownikom nowe ubrania do pracy a... Joanna wozińska maciek - opinia (1) Ja zdecydowanie wolę Prostą z Pruszcza Gdańskiego.Fajne,kreatywne... maciek dramat (2) nie wiem czy gdziekolwiek indziej jest taki sklep jak ten a jesli tak to nie... j box47 (3) super box najlepsze ciuszki w calym trujmiescie :) mila obsługa, doradzctwo ,... klient:)