margaretki i róże (1) bukiet super babcia była zachwycona:)bez problemu załatwiłam wszystko przez... KASIA Polecam tą kwiaciarnię. (1) Wszystkie bukiety są piękne kwiaty, zawsze świeże, panie potrafią robić... BP Piękna ceramika,profesjonalnie sprzedawana (1) We wtorek ,zachęcona ciekawą wystawą, weszłam do sklepu przy ulicy Stągiewnej... marianna
rtv to jakiś żart (2) 1.oszuści zawyżanie cen żeby zrobić potem promocję 2. pani na hi-fi żenada... zawiedziony POLECAM GORĄCO SKLEP Z CERAMIKA (1) BYŁAM BARDZO MILE ZASKOCZONA OBSŁUGA I DUŻYM WYBOREM W SKLEPIE.MOŻNA ZAMAWIAC... Karolina Michał - opinia (3) Swój telefon odebrałem w dniu oddania do naprawy, mimo iż miał być na kilka... Michał naprawdę polecam (1) tym co wyróżnia sklep ZC "bolesławiec" poza oczywiście znakomitą ceramiką to... miszja Polecam!! (1) Od dawna korzystam z usług firmy. Doradzili mi kupno dobrego sprzętu,... Ola Solidność i terminowość (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten serwis, prowadzi go (i wykonuje... Kamil bardzo przyjemny sklepik (1) OBSŁUGA SYMPATYCZNA PANIE POTRAFIĄ DORADZIĆ POLECAM I BOGATE ZAOPATRZENIE MEZIA Cukiernia Sowa na Osiedlu zielonym w Gdyni (1) A ja uwielbiam cukiernię na Legionów.Mała,przytulna ,kameralna... Stała bywalczyni przeczytałam wszystkie opinie i..... (1) ...powiem tak- kupuję te produkty od lat w różnych miejscach i zdarzyło mi... PaniKa niesmak (1) Gdy weszłam ze znajmomi do kawiarni jedna Pani udawała że nas nie zauważyła... gusiec NIKE (1) Maskara nie spodziewałam sie tak nie miłej obsługi w takim sklepie,w kazdymz... Oliwia Punkt Polsatu z uprzejmą i fachową obsługą (1) Problem został rozwiązany szybko i bez problemu, do tego można zasięgnąć... Tadeusz NIE POLECAM NIKOMU!!! (1) Obsługa bardzo niemiła!!!! No i te raty niby zero zł... jedno wielkie... Marta Znakomita galeria! (2) Przejrzałam dziesiątki galerii, ale to właśnie w Alpresio znalazłam to czego... tosiaczek ekspedientki w carrefour Gdańsk (1) Może nie jestem stałym klientem, ale nigdy nie trafiło mi się nic niedobrego.... Krzysztof Darek K. - opinia (1) pod kazdym wzgledem najlepsza kwiaciarnia jaka znam czesto tam kupuje kwiaty... Darek K. pyszne (1) JESTEM STALA KLIENTKA I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM CUKIERNIE Z KAWIARNIA NA... DANUTA