wcale nie jest tam wesoło (6) nie mają pracownicy tam wesoło muszą pracować za kilka osób być zawsze... klient polecam (1) ...jeszcze tam wrócę po materiał na fotel Paweł Super, ale jest jedno ale... (3) Mianowicie pani z działu warzyw i owoców-pani M., widać że bardzo meczy ją... klientka bomi
Samoobsługa? (3) Dn.10.09.08 ok.godz.18 chciałam zakupić w sklepie Państwa sieci na Fikakowie... Sylwia Masłowska BOMI truje klientów (2) Po raz kolejny dokonałam zakupu nieświeżego towaru. Za pierwszym razem była... Klient kasy a kolejki (12) Niestety w Bomi na Fikakowie bardzo często zdarzą się że w "godzinach... lex Muszę pochwalić Bomi? (3) Obiektywnie. Jakiś czas nie byłem w Bomi i wpadłem a tu ceny naprawdę niezłe.... norm O rety! (1) Tak miłej i "uśmiechniętej" rozmowy telefonicznej nie pamiętam, jak żyję.... Sylwia BOMI - nie, dziękuję (2) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient BOMI TO NIE DELIKATESY. (4) BOMI CHCE POZYSKAC TANIĄ SIŁĘ ROBOCZĄ.BOMI to nie DELIKATESY.WSZYSKO DZIĘKI... Pracownik z dużym doświadczeniem okropny sklep (1) Niestety więcej zakupów w tym sklepie nie zrobie! Dość,że czekałam w kolejce... zzzzzz Do Konik (1) Może odnośnie działu jeździeckiego koleżanki z kas nie są w stanie czasem... Bartosz Beznadziejny serwis (1) Nie polecam tego serwisu. Obsługa jest wręcz odpychająca. Potraktowano mnie... Niezadowolony super fachowość (1) polecam Kalinę,jestem bardzo zadowolony.Wybór olbrzymi,obsługa fachowa.Na... Krzysztof Gdańsk żenująca obsługa (1) Miałem nieprzyjemność kontaktu telefonicznego z tym salonem, chciałem ustalić... Marek Bardzo dobry sklep. (2) Kupiłem tam 2 dni temu gitarę elektryczną, i muszę powiedzieć że jest bardzo... Filip bukiet (1) zamówiłem bukiet z róż dla mojej narzeczonej, dostawa była na czas,... Jan opinia o sklepie Bomi (8) Ja mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Sklep jest czysty, zadbany, a... Paulina, klientka sklepu Ochrona ta sama lecz widać ją na galerii (2) Ostatnio dość często odwiedzam Manhattan i widzę że ochrona choć w stałym... Wicek1973 Lidl (2) Te sklepy mają bardzo przyzwoity asortyment – szczególnie chemia... Bard