Dobre centrum (2) Latem 2009 roku kupiłam tam wymarzoną sukienkę ślubną (niestety nie pamiętam... witoldyna Na Ty (1) Wszystko pięknie dopóki obsługują Panowie. Zawsze mili, grzeczni. Wystarczy... Onka P O L E C A M ! (1) Dzisiaj kupiłam u Pani Oli nosidło. Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi.... Sylwia
absolutnie wyjatkowy sklep !! (1) To jest absolutnie wyjatkowe miejsce na mapie trojmiejskich sklepow rybnych!!... pikador złote maliny rozdane (2) I co dalej upadłość jest.Kto po kolei będzie wykupywał lokale po sieci Bomi... bul-bul Sklep godny polecenia! (1) Gorąco polecam Legaro, otrzymałem szybko paczkę z klockami, ceny są bardzo... Karol konsument (11) Tragedia bomiego na Fikakowie. Personel traci prace.Likwidacja obiektu na... zdesperowany Skandaliczna usługa DHL Express Point (1) Panowie z Sony Centrum Foto Alfa mają generalnie gdzieś przyjęcie paczki.... homie Nieprzyjemna obsługa (1) Chciałam zwrócić uwagę na Panią (włosy koloru rudego, nosi okulary), która... Monika Bardzo zadowolony ! (2) Kupiłem pierścionek zaręczynowy z diamentem, obsługa była na najwyższym... krystian TOALETY PUBLICZNE W GEMINI (1) ostrzegam wszystkich korzystających z toalet , jeżeli ktoś ma nadzieje iz... Dorota Rzetelna firma liczarka do banknotów nie do zamęczenia (1) Jestem zadowolony z zakupu. Dawno potrzebowałem tak solidnego sprzętu do... Piotr obsługa fatalna (1) W salonie czułam się jak intruz. Najpierw czekałam aż pracownik zakończy... Ilona Nadolska bomi matarnia (14) w bomi Matarnia na dziale z alkoholami pracuje starsza pani, zastanawiam się... radek m. Brak kompetencji (1) Ludzie dają gwarancję na laptop 2 lata, po czym jak po roku mi się zepsuł... Klient Świetna sprawa! (2) Witam.Chciałam powiedzieć,że znalazłam ten sklep właśnie tutaj i przyjechałam... Miśka Nie polecam !!!!!! (2) Za naprawe zażądali 200 zl gdzie aparta był wart 230 zł a w domu został... marta kontakt telefoniczny (1) .. po co podajecie nr telefonu - skoro nikt nie odbiera ! Jerzy Antonowicz brakuje takich firm (1) z takim zaangażowaniem.polecam sprzet. dobre ceny kupujący masakra (3) towar niby ok, ale wlasnie gwarancja na ekhem przepraszam.. miesiac? po... miax