KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU (1) Nasza firma potrzebowała drukarko-kopiarki na szkolenie. Firma wysłała szereg... Marta brak kontaktu + brak uczciwości (2) W marcu zamówiłem zestaw canon 600d + obiektyw 18-135, czekałem na realizacje... Robert Brawo! (1) Jeden z niewielu przedsiębiorców, który zdaje sobie sprawę, że biznes swój... E.L.
mrożona kawa (1) jestem stałą klientką w cukierni sowa-najczęściej kupuję kawkę mrożona jak... miki Partacze! (3) Niedawno podrzuciłem im moją Nokię C3 do naprawy gniazda ładowarki, jednak... Lisu BOX 53 (1) Nie polecam sklepu:( Pani jest nie miła i obraża klientów. Powiedziała,że nie... Aneta artur - opinia (1) wczoraj oddałem monitor do serwisu,usterka naprawiona w jeden dzień. w miarę... artur cukiernia Sowa przy ETC (1) Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na kawę i ciastko u Sowy przy ETC.Zajęłam... Jadwiga Szubzda niesamowity wybór (1) Miła atmosfera,świetna obsługa , duży wybór kwiatów oraz innych prezentów... Wiela-Art maxx - opinia (1) stanowoczo odradzam... oddałem swoja Nokie do naprawy gwarancyjnej. Przed... maxx Torty weselne (1) My, nowożeńcy polecamy torty z Jacka Placka - nawet w święta obsługa jest w... Hania Zdecydowanie polecam! (1) Kolejne zakupy i kolejne zadowolenie. Najlepszy sklep w 3mieście! Polecam... Krzysiek Fatalna polityka zwrotu towaru (1) Próba zwrócenia nie naruszonych i zapakowanych adapterów do wózka 2 dni po... Marcin Godny Polecenia (1) Sklep dobrze zaopatrzony, obsługa bardzo mila i najwazniejsze ze część... Tomek Raj dla smakosza (3) REWELACJA! Odkrycie sprzed ok. 1,5 roku. Doskonałe wyroby własnej produkcji.... Krzysztof Świetne centrum! (1) Byłem tam dziś, od domu mam około 30 minut drogi. Kupiłem garnitur, koszulę,... Matthew śmiech na sali. (4) dlaczego nie przeczytałam tych opinii wczesniej ? naprawde JAK NAJDALEJ od... bardzo niezadowolony klient Świetna rybka w "Rybce" (2) Doskonała obsługa, świeży smaczny towar, świetna atmosfera. Zdecydowanie... Gorsio1 oryginale małe i nie małe cuda ręcznie wykonane (1) szukasz czegoś na prezent, na ożywienie domowego zacisza, albo po prostu... pisana profesjonalnie i uczciwie (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta konkurencyjne ceny a czesto wyższe... Krzysztof