POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa:-) wspaniały gust florystyczny! olsik88 Ostatni taki sklepik (1) Bodajże ostatni taki sklepik w Polsce - mnóstwo ciekawych tytułów muzycznych... sp_adam Rewelacyjny sklep!! (1) Wszystkiem polecam zakupy w Trivoli, rewelacyjne ceny, obsługa świetna zawsze... Marta
Fachowa pomoc (1) Miałem problem z drukarką Canon MP550. Drukowała kiepsko w czerni, pasy i... Adam profesjonalna obsługa (1) sprawnie, technicznie, przemiła perfekcyjna obsługa polecam! Edyta .. (10) Radzę uważac w dziale wędlin na wagę przestawioną o 20%!! 10 plasterków... oszukana klientka Pełen profesjonalizm i rzetelność (1) - zamówienie Bardzo miła Pani w cukierni na ul. Świętojańskiej szeroko i... ANNA Dobre ceny (1) Polecam Jan lidl gdanska (3) lidl na gdanskiej to sklep wysokoobrotowy zaloga jest ok i kierowniczki spoko... klient Polecam ten sklep (1) Zrobiłem zakup, uważam, że po extra cenie. Umówiłem się na dostawę w Gdańsku... waldeksu fikakowo (1) Co z personelem tam pracującym.Czy to już koniec. Niech wypowie się... były pracownik Kolumny na zamówienie (1) Panowie z firmy Akkus wykonali dla mnie kolumny na zamówienie. Produkt... Zadowolony klient Opinia nt. stosika z e-papierosami (1) Duży wybór asortymentu(części, liquidów i akcesorii do e-papierosów). Miła,... Tomasz czas sie tu zatrzymal... (1) Kilka lat temu korzystalam ze (4 razy) z cukierni przechadzajac sie ul.... Joanna nowe umowy o prace (8) Słyszałem o nowych umowach,na kontrakty.Odpowiedz prosze,jak to... bezrobotny odprawy (5) Odprawy przy upadłości się nie należą.Gdyż zakład jest zadłużony.Tylko syndyk... Jędrula wspaniały fachowiec (1) Serdecznie polecam ten serwis. Pełen profesjonalizm. Pomoc uzyskałam na... Ewelina francyzobiorca (1) Dzisiaj oficjalnie został zamknięty Madison. Otwarcie w przyszłym tygodniu.... były pracownik Najlepsze ciasta i torty (1) Cała moja rodzina kupuje tylko w tej cukierni. Potrafią wszystko. Polecam... Ewa Polecam! (1) Zamówiłem kwiaty na urodziny z przesyłką i dotarły błyskawicznie. Bardzo miły... Nojas