Super! (1) Świetny sklepik, pan za ladą super odwiedzamy go z mężem raz w miesiącu,... Asia C.H Real wzgórze RTV EURO AGD (1) To co dzieje się w tym sklepie to w ogóle jakieś jaja . Zamawiając lodówkę... Nie ma że boli! Rewelacja!!! (1) zooexpress.pl to naprawdę EXPRESS.Polecam zakupy w tym sklepie:) ewaN
Przestrzegam przed tortami weselnymi (1) Wraz z mężem zamówiliśmy tort na nasze wesele w Justynce (skusiły nas dobre... m. Najlepsza księgarnia! (1) Miejsce, które każdemu ma do zaoferowania strawę dla ducha i ciała.... MałaMi sklep zofia (1) trohe drogo czesto czegos nie ma obsluga nie zawsze kompetentna adam NIE POLECAM (2) ZAKUPY W BOMI NA ORUNI ROBIĘ TYLKO DLATEGO ŻE JEST TO NAJBLIŻSZY SKLEP.... stały klient uwaga na zamawiane torty!!!! (3) Przestrzegam wszystkich, którzy chcą zaówić tort dla dziecka w tej cukierni,... cytrynka222 kosmetyki, kiełki itp :) (1) często robię zakupy u tej sympatycznej Pani- ceny kosmetyków marki Ziaja są... orzechova weselny (1) Na cukiernię natrafiłam parę lat temu, od tamtego czasu przynajmniej raz w... Agnieszka wszystko ok (1) miła obsługa, dobre ceny - POLECAM Bartek Ekspresowo i solidnie (1) Wyświetlacz (pęknięty) do mojego Samsunga SII wymieniony w 20 min. Co prawda... Paweł polecam (1) PIOTR I PAWEŁ W MANHATTANIE JEST SKLEPEM GODNYM POLECENIA PRZEDE WSZYSTKIM... PAULINA Box nr.4 (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa.W boxie tym, sukienki są praktycznie we... Katarzyna śmierdzące ryby, nie potrafia zrealizować zamówienia (3) w lodówkach pustki, leżące ryby rozkładają się... śmierdzą. jak się poprosi o... julia Omijacie szerokim łukiem sklep Franco Feruzzi (7) Jak zwykle bywa to w trójmiejskich sklepach tej firmy, obsługa fatalna, brak... Klient przereklamowani (4) robią cyrk z księgarni, tak że w końcu nie można spokojnie przejrzeć ksiązki,... Kornelius Ksiegarnia godna polecania. (1) Ksiegarnia godna polecania. Dużo ciekawych imprez w kameralnym formacie i... Jaro Godna polecenia (1) Wszyscy znajomi polecali mi tą księgarnie i się nie zawiodłem. Wiele razy już... hasel sprawnie i miło (1) Zamawiałem dwie pieczątki, pani w sklepie pomogła wybrać najlepszy rozmiar i... Karol