Hi-Fi (1) Znalazłem tam to co szukałem z profesjonalna,fachowa obsługą. Gregor U. Zadowolona. (1) Naprawdę polecam ten sklep. Kupowałam tam 2 razy akcesoria dla Agamki i... Paulina Obsługa (1) Obsługa w sklepie to nie są ludzie, tylko małpy. Pracowałem prawie rok na... Były Stały bywalec
błagan/ przeterminowane rzeczy (2) Witam, Chciałbym podzielić się z Wami moimi uwagami. Byłem ostatnio z myślą o... Student Nie no po prostu są świetni :) (1) Nie mają zbyt dużego wyboru w sklepie, bo sklep mają niewielki. Ale można... Adam Ochrona w bomi (28) Robiłem zakupy w c.h. alfa w bomi, po zapłaceniu za zakupy zawołał mnie pan z... Załamany Super antykwariat (1) Bardzo miła, kompetentna obsługa, znakomicie zaopatrzony, bardzo dobre ceny,... krzysiek polecam (1) Robię zakupy w tym sklepie od kilku miesięcy jestem bardzo zadowolona i z... Tresa co dalej????????????? (13) Czy ktoś moze odpowiedzieć jaka jest w końcu sytuacja BOMI nie chodzi mi o... miki Antypatyczna obsluga (1) Odradzam Cukiernię Madison ze względu na młodą wiekiem, ale bardzo... Katarzyna Najniższa cena w Gdańsku (1) Miałem do kupienia pełen komplet AGD: pralka, lodówka, piekarnik, zmywarka,... Ja Brud na maxa ! (1) Nie polecam, robię tam zakupy tylko, gdy nie mam możliwości akurat... Ola Fotel z przecięciami na tapicerce (2) Kupiony fotel z przecięciami na tapicerce. Kontakt telefoniczny zerowy,... Jarosław BOMI - nie, dziękuję (12) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient Dzieki (1) Dzięki za wina na wesele strzał w 10 jeszcze mi 60 butelek na poprawiny... Jowita POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru kwiaciarni ktora robila mi wiazanke slubna... julka Polecam!!! (1) Naprawdę smaczne ciasta, zwłaszcza serniki jak u mamy:) Fajne torty w... stała klientka NIE POLECAM! (3) Ich ceny to absurd-halti w rozmiarze M kosztuje 10 zł,a dużo mniejsze XS... Marta Torty !!! (2) Witam. Torty które robią na zamówienie z masy marcepanowej są tak piękne, że... Ratajska Wspaniała! (1) Wspaniałe miejsce! Oprócz kwiatów bardzo duży wybór rękodzieła, ceramiki,... Kina