super sprzedawca (2) niedawno znowu został otwarty sklep bomi medison byłem mile zaskoczony gdy... andrzej Solidny i szybki sklep internetowy z klockami lego (1) Polecam-szybko,tanio,sprawnie i miło. Atrakcyjny wybór klockow Lego i ksiażek... Magdalena G. polecam (1) polecam, kupiłam zestaw figurek policjantów oraz gazetkę, klocki w... aguti
Jest infomacja, że Bomi 31.7.2012 złożyło wniosek o upadłość (19) likwidacyjną... Firma była dobra, szkoda, że nie wykorzystano szansy.. na... jk POZYTYW ! (1) Ciągle mieliśmy w firmie problemy z drukarkami, co chwile trzeba było... VE jest 18.09 kto jeszcze czeka na wypłate za sierpien? (1) Rabat Krakow nie dostał ja Super fotele biurowe (1) Zakupione fotele biurowe i krzesła dla pracowników sprawdzają sie w 100%.... Iga wypłaty za sierpień (1) bydgoszcz ma wypłaty ale nie ma odpraw :/ a gdzie Halewicz ? (10) gdzie jestes byku? Jak tam giełda? lutek odprawy dlapracownikow! (3) bomi po zlozeniu wnioskow do funduszu pracowniczego o wyplacenie naleznych... xxxxx wyplaty (274) odprawy , jak najbardziej, pewnie trzeba będzie walczyć o nie w sądzie,... pracownik Bomi bydgoszcz (2) bydgoszcz dalej nie ma wypłat :/ zamknięty następny (8) Bomi- Orunia też zamknięta kaz Dziwna sprawa (1) Miałam zniżke do ksiegarni, pani naliczyła mi ją, ale nie miała jak wydać..... Uczennica Zdecydowanie najlepszy sklep w Pruszczu (1) W końcu można u was kupić stacjonarnie - gratuluje pomysłu Aniia_z_pruszcza Brak świadectw pracy! (3) W dalszym ciągu osoby które otrzymały wypowiedzenia nie dostały świadectw... tarcho Agnieszka (1) Przepyszne zapiekanki i strucle drożdżowe. Lody również smakowite! A do tego... Agnieszka liza - opinia (1) "nie ma takiego numeru"!!! :( liza profesjonalna obsługa (1) miałem problem z doborem sprzętu do domu ,personel sklepu bardzo mi... ZADOWOLONA OMIJAC TEN SALON (2) WITAM NIEDAWNO DALAM DO NAPRAWIENIA ZEPSUTY GLOSNIK W TELEFONIE ( na... NINA