Box 44 (2) Drogie mamy!Jeżeli cenicie jakość,czas i obsługę to polecam zakupy dla... Marta Zbyszek123 - opinia (1) Mały lombard. Miła, kompetenta obsługa, jak na razie mało towaru, ale ceny... Zbyszek123 POLECAM! (1) czytając komentarz powyżej musze sie z nim nie zgodzić, byłem obsłużony w... Przemek
fenomenalne :) (1) Babeczki od Fajnej Babeczki są fenomenalne i fantastyczne. Jeśli masz ochotę... Olka Duzo produktów, drogich produktow (1) Chodzę tam z dwóch powodów - 1. jeśli nie mam czasu iść nigdzie indziej i nie... kasia rzadka POLECAM !! (1) Najtańszy punkt EBulla w Trójmieście ! Zeter Polecam :-) (1) Super obsługa , świetny towar,polecam szczerze oL serwis kasy fiskalne (1) Jedna z najdroższych firm w trójmieście. Po zapoznaniu się z kosztami cen nie... maxx Zniesmaczona - opinia (1) Skandal! Bardzo często chodzę do sklepów biedronki i nigdy nie spotkało mnie... Zniesmaczona Nie rozumiem? (1) do salonu trafiłam z polecenia zadowolonego kolegi, który parę miesięcy temu... ANIA jestem mile zaskoczona (1) jestem mile zaskoczona,czysto nie brakuje towarów ani ekspedientek a nie tak... kasia BRAWO NAJLEPSZY MARKET:):):):) (1) JESTEM BARDZO ZASKOCZONA U WAS TO NIE MAM NIC DO GADANIA WASZ MARKET I... KASIA kasia - opinia (1) jestescie nie za dobrym marketem ostatnio gdy byłam u was robic zakupy i... kasia POLECAM LOMBARD MOŻNA U NICH NEGOCJOWAĆ WARUNKI (1) WYTARGOWAŁEM CAŁKIEM PRZYSTĘPNE ODSETKI DLA POŻYCZKI 2000ZŁ,10% W SKALI... KAR slawek - opinia (1) Bardzo dobre pyszne ciasta ciasteczka jestem klijetem cukierni w brzeznie... slawek Pati - opinia (1) Ja za to jestem bardzo zadowolona,dobrze doradzili telefon,nalozyli folie... Pati Olsztyn (8) nowa praca nowy szwf tylko kasa do d*py IBES to ściema trzeba się rozglądać... aaaa Poziom obsługi oraz kultury osobistej pracownika - żenujący. (1) Kilka dni temu oddałam swój telefon do naprawy do serwisu BIMIT-BIS, tylko... Julia Nie jestt zle ale... (1) Jestem dość często w tym sklepie i troszkę jestem zawiedziona ze nie... Karolina super! :) (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Osoby pracujące na miejscu są bardzo... Agnieszka