Legionowo (4) Witam. A co z Bomi w Legionowie?(pod Warszawą) yyy polecam (1) Pełny profesjonalizm.Ta Pani nie tylko zna sie na kwiatach,ale widać po... grzegorz Super! (1) świetne wina, sprawna obsługa, dobre ceny. Polecam! natad
:) (1) Od czasu do czasu zaglądam tu by sprawdzić, czy są jakieś nowości, nieraz... VdV sprawdzone wielokrotnie, smaczne wino :) (1) polecam! prawdziwe hiszpanskie wino! :) winiarka profesjonalnie (1) doradza rodowity Hiszpan, mówi po polsku, ładnie o winach opowiada, doradza... smakosz Polecam (1) wszystko zgodnie z zamówieniem f. szczerze polecam (1) z pewna doza niepewnosci zakupilem e papierosa. jestem zachwycony zakupem.... marek Polecam (2) bardzo dobra obsługa, przystępne ceny i super sprzęt :) Pan bardzo uprzejmy,... Emesej ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Dobre ceny, miła obsługa a w tej branży to dość ważne, naprade polecam :) Asiula Najlepsza kwiaciarnia w Gdyni (1) Zamawiałem już kwiaty w wielu miejscach ale ta jest zdecydowanie najlepsza.... Franciszek Justyna - opinia (1) Obsługa miła, choć nie spieszno jej z obsługą klienta. Nie jest to jednak w... Justyna Wypowiedzenia w grudniu lub później. Warszawa (7) Co z osobami które dostaną wypowiedzenia po 30.11.12? Czy też dostaną... yyy nie polecam. (1) Dziękuję bardzo za sprzedanie mi sfermentowanej porcji ciasta- po odpakowaniu... magdalena NIE JEST DOBRZE !!! (1) Jestem niestety coraz bardziej rozczarowaną klientką delikatesów Alma w... Anna :)))) (1) Po dzisiejszej wizycie w sklepie na Starowiejskiej mogę śmiało powiedzieć.... Krzysztof. D Zniszczyli mi zegarek (1) Prosta wymiana baterii skończyła się uszkodzeniem koperty zegarka. Kiedy po... Michał lidl hynka zaspa.masakra (5) bylam dzis w lidli.kupilam 2sztuki organizerow cena 19.99 przyszlam po kilku... nini robienie ludzi w balona (1) W cukierni bagietka mieszczącej się w netto na rakoczego zamówiłam na 31... zawiedziona Makowiec na Boże Narodzenie (1) W niedzielę , dzień przed Wigilią kupiłam pieczywo i dwa makowce. Po kolacji... Ewa