negatyw (1) Witam wszystkich proponuję omijać ten salon z daleka. Zakup towaru w niemiłej... Tomek odprawy dla pracowników (102) Czy coś wiadomo odnośnie odpraw dla pracowników?będą? pracownik Wystrzegajcie się tego miejsca (4) nowy telefon który mam 9 miesięcy w serwisie spędził 6 miesięcy a PERFECT GSM... Janek
Stały klient - opinia (2) Często dokonuję zakupów, głównie żywności, w sklepie Tesco w Karwinach. Nie... Stały klient Skandal (5) Skandal Odradzam sklep papierniczy truskawka w ETC Panie są bardzo nie miłe i... Ola POLECAM! :) (1) Obsługa super miła, wyrozumiała dla niezdecydowanych klientów :) wybór... Alexandra Cos dla smakoszy. Polecam (1) Ilosc rodzajow piw imponujaca. Naprawde jest w czym wybierac i w dodatku za... ZosiaB pomoc merytoryczna (1) muszę pochwalić Pana z działu AGD (pralka, lodówka). Bardzo fachowe... Ania Uwaga na chodziki typu "pchacz" i panią zamawiającą!!!!!!! (1) Sklep MAMA I JA w Gdańsku- zakup pchacza dla 10 córki. Przemiła pani z tego... Zawiedziona fikakowo (1) Ponoć kadry mają się przenieść na Kamienną Górę.Zapytanie do jakiego... były pracownik Mogło być lepiej (1) To już trzecie moje zamówienie z tej strony i za każdym razem to samo, nic... we~ lubię tesco (1) najlepiej zatowarowany i dział dla zwierzat super ha i ja nie zwracam uwagi... Sławka jak odzyskać pieniądze? (1) Czy ktoś dostał pieniądze za zwolnienie lekarskie (jeżeli na takim był) za... IZBELA kpina (1) po dwóch tygodniach od zakupu zegarka -przestał działać.. zero przepraszam,... ??? Jestem zachwycona (1) Jestem pod wielkim wrażeniem.Obsługa mega profesjonalna,bogaty... kaja5025 PANIE OBSŁUGUJĄCE W CH MANHATTAN (1) Bardzo mi przykro wystawić taką opinie, ale jakość obsługi Pań w Manhattanie... kasia Polecam firmę (1) Kupiłam w Torellu kasę Sharpa, zaskoczyła mnie w tej firmie szybkość, z jaką... Mania Biżuteria i obraz Mandala 1 (1) Piękny obraz Mandali ozdabiający całe pomieszczenie, biżuteia też bardzo... Joanna przystępne ceny, fachowa, miła obsługa (1) jak w temacie kudel praca (26) W ALFIE nowy pracodawca a pensje jeszcze niejsze niz w starym Bomi dali naj... oszukana pracownica