Zdecydowanie NIE polecam!!! (3) Dokonałam dziś zakupu w sklepie Euro w Matarni. Niestety jakość obsługi jest... Rysia Pychota! (1) Pol godziny stania na zewnatrz, 15 minut wewnatrz. ale paczki pachnace,... agi Pycha !!! :) (1) ... A najlepsze koło ze śmietaną (tylko często go nie ma... :(...) klient
agnieszka - opinia (1) bardzo dobra cukiernia od lat kupuję u nich torty i ciasta. polecam agnieszka szybko i tanio naprawili mi laptoa (1) polecam wszystkim henryk Kostka marcello (3) Zamiast kremu, mdła, niewyraźna w smaku pianka. Jestem rozczarowania, jakość... Klientka PYCHA!!!nie tylko w tłusty czwartek. (1) TYLKO PĄCZKI Z TEJ CUKIERNI!!! A NAJLEPIEJ KUPIĆ W TUNELU NA DWORCU GŁ. W... ADI Przede wszystkim straaaaszna drożyzna, a przy tym wszystko strasznie malutkie. (1) Owszem, smaczny chlebek, bułeczki itp, ale cena i wielkość produktów woła o... M tłusty czwartek (1) Odradzam kupno pączków które ni-jak mają się do reszty asortymentu... lucka tłusty czwartek /pączki są do bani :( (1) Co prawda zakupu dokonałem na Pl.Górnośląskim ale to sieciówka a chodzi o... lucka nie stety (1) kiedyś byli dobrzy teraz tylko jada na renomie w czesniejszej pepe Zadowoleni Nowożeńcy (1) Bardzo ważnym punktem na liście ślubnych przygotowań była dla nas oprawa... Joanna i Filip Wachowiak Oni naprawdę umieją wszystko (1) Odwiedziłem większość serwisów w Trójmieście z wiekowym uszkodzonym... Michał Romasz chyba najlepsi... (1) myślę że w trójmieście nie ma lepszego sklepu. owszem są braki w markowym... kostuch brak kompetencji (5) brak profesjonalizmu i wiedzy (nawet o tym ze jest próba złota 333!), a... W jak to jest z tym porozumieniem stron (20) czy rejestrujac sie w UP nalezy sie bezrobocie po porozumieniu stron tak jak... pa Malwi - opinia (1) CUDO!!! Oprawa florystyczna jaką wykonała dla nas p. Ela w dniu ślubu była... Malwi nie polecam (4) Witam, dziś kupiłam w tych delikatesach piersi z kurczaka już dawno... nie zadowolony klient zawir - opinia (1) Jetem bardzo zadowolony z obsługi zostałem potraktowany w sposób bardzo... zawir stefano - opinia (1) żenująca obsługa, poszczerbione talerze, brak poszanowania klienta, brudne... stefano