nix - opinia (1) Te mlode chlopaki to jeszcze maja jaja ale starszy siwiejsacy pan opowiada... nix Podziękowanie (1) Zakupiłam wino u Pana Sebastiana Przedstawiciela Firmy , jestem pod wrażeniem... Marzena Winiarnia z klimatem (1) Świetna oferta win hiszpańskich, profesjonalne doradztwo w zakresie win -... Karolina
BOBO RAJ - NIE POLECAM !!!!!!! (23) Syn dotknął zabawkę z wystawki ogólnodostępnej, która się złamała, od razu w... kasia xxx - opinia (2) miła obsługa dobre ceny polecam lubie robic tam zakupy xxx Naprawa (1) Jakiś czas temu próbowałem na własną rękę zmienić coś w swoim telefonie ale... Marek tablet (1) nikt w 3miescie nie chciał się podjąć naprawy tabletu, a tu zrobiony w ciagu... krzysiek M - opinia (1) Miesiąc temu kupiłem pilot do telewizora. Potrzebowałem Bn-00509 nie mieli... M POLECAM BEZ WAHANIA NAJLEPSZY SERWIS-CZYTAJ!!! (1) Kolekcjonuję telefony komórkowe,także i te starsze modele, np BlackBerry... Białystok Wita Zulkę Seroholik - opinia (1) Potwierdzam. Nie mogę już bez TYCH serów żyć :) Seroholik Chleb Orkiszowy (1) tylko w tej piekarni mają najlepszy chleb orkiszowy jakikiedykolwiek jadłam... ona PIT za 2012 (13) Czy ktoś dostał albo wie kiedy dostaniemy? nic Brak profesjonalizmu (1) Telefon oddano w gorszym stanie niż był. Brak profesjonalizmu przy otwieraniu... Agnieszka polecam!! (1) bardzo miła obsługa, rzetelni fachowcy, którzy załatwiają wszystko niemal od... Mariusz najlepsza cukiernia w Gdańsku (1) Cukiernia z wieloletnią tradycją, która bije na głowę wszystkie sieciówki.... Magda odośnie opinii Pana DARO 26 (1) Witam, odnośnie opinii Pana DARO 26: W sklepie posiadamy Venicon for Women... sprzedawca super (1) Szkoda, że mnie nie stać na takie koronki Grażyna Magda - opinia (1) entuzjazm i profesjonalizm pani Joanny powoduje że chętnie wracam do... Magda Jestem zachwycony bo mojej Pannie spodobały się kwiatki (1) Na kwiaciarnię natrafiłem przypadkowo jadąc ulicą. Zakupiłem kwiatki dla... Darek pogorszenie... (1) Pączki z Pączusia zawsze były puszyste, świeże i pyszne! Dzisiaj po raz... m.